Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.823
|
čitano: 6.906.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

Zašto to kupit kad mi ne triba? Pa jedan pripametan covik je odgovorija na to pitanje a odgovor glasi: ZATO ŠTA VOLIN IMAT

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Moj PC  
9 3 hvala 0
11 godina

Aj pustite covika da kupi karticu, ako ima muda.

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina

Koa je jaca? N650GTX ili HD7770 Vapor-X?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Strm kaže...

strm imas tu karticu vec koliko? pola godine i opet pitas koja je jaca?!{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
Stjepanj kaže...
Strm kaže...

Ne, imam je, nego jedan lik tvrdi da je njegova GTX650 jaća, i daje mi neke bencheve ali nije istina xD

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
13 godina
protjeran
Strm kaže...
Stjepanj kaže...
Strm kaže...

Ne, imam je, nego jedan lik tvrdi da je njegova GTX650 jaća, i daje mi neke bencheve ali nije istina xD

pa dobro nisi mutav, odvrti i ti te bencheve pa mu ih prikelji na celo, i jos imas ghz ediciju(koja se kloka 200+ na coru)!{#}lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 19:55 (Stjepanj).
14 godina
Stjepanj kaže...
Strm kaže...
Stjepanj kaže...
Strm kaže...

pa dobro nisi mutav, odvrti i ti te bencheve pa mu ih prikelji na celo, i jos imas ghz ediciju!{#}lp

pa jesam, unigine valley, min FPS. je bio 24 maximalni 32.8 a average 28.... A kod njega je min. 14ak, maximalni 25 a average 22 xD EDIT: Moje je clockana za 140  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 19:58 (Strm).
13 godina
protjeran

sad to isprintaj i posalji mu mami nek vidi da mu je kupila slabiju grafu!{#} Strm the {#}!hehe LP

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...

sad to isprintaj i posalji mu mami nek vidi da mu je kupila slabiju grafu!{#} Strm the {#}!hehe LP

Ahahahahah, a štaš, ja govorim budali da si zemi AMD a on me nesluša, klasika nVidia fanboy {#} Mislim, i ja bi zemio nVidiu, da mi se isplati i da imam para... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 20:05 (Strm).
16 godina

poz narode, zanima me kartica do nekih 1500 kn. Gledam mozda ovo R9 280 - ali nisam siguran za moju konfu sto bi bilo najbolje ( pogledat pod moj pc)
pa  ako skupim pare pa u 7 mjesecu piknut. Jer ovo moje je lagano za mirovinu.

thx unaprijed 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cropunk kaže...

poz narode, zanima me kartica do nekih 1500 kn. Gledam mozda ovo R9 280 - ali nisam siguran za moju konfu sto bi bilo najbolje ( pogledat pod moj pc)

thx unaprijed 

Nemas frke, pazari to i uzivaj!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
cropunk kaže...

thx unaprijed 

Za tvoju konfu bi R9 280 od 1.5K Kn o kojoj pričamo bila taman bang for the buck.

12 godina
neaktivan

Brzo pitanjce. Jel dual slot grafa znaci da zauzima dvi rupe odpozadi kucista ili dva PCIe slota?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Historix kaže...

Brzo pitanjce. Jel dual slot grafa znaci da zauzima dvi rupe odpozadi kucista ili dva PCIe slota?  

dvi rupe odpozadi{#}

14 godina
Historix kaže...

Stjepanj kaže...
Historix kaže...

dvi rupe odpozadi{#}

Dvi rupe opzadi, ali također ti zbog veličine pokriva drugi PCI slot na matičnoj u slučaju da imaš neku manju s zvučnom

11 godina
neaktivan

Pozdrav svima zanima me el bi ovak šta pasalo na moj komp http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-xfx-amd-radeon-r9-270-dd-edition-2gb-ddr5-dualdvi-hdmi-dp&option=artikl&id_artikl=051.806.949

Vidim u opisu grafičke da mi minimalno treba 500 w napajanje ,a preporučljivo 650w.Moje je 550w pa kontam da bi vuklo tu grdobiju,plus grafička koristi 1x6 pinski konektor to sam primjetio da imam na napajanju.

Blah kad vidim sve te zahtjevnije grafičke i kolika im struja treba da se pokreću ,sve me strah ubacivat u komp ,nebi volio da si spržim komp il tak nešt ,većinu djelova kupio prije 5-6 mjeseci nakon što sam spržio svoj prijašnji pc :/

Inače bi grafu naručio iz Links trgovine ,pa bi molio ak mi tko može dat preporuku za grafičku iz links trgovine,Radeon ili Nvidia.Budžet mi do 1500 kuna toliko si mogu izdvojiti na plaći ovaj mjesec

14 godina
Aco6665 kaže...

Pozdrav svima zanima me el bi ovak šta pasalo na moj komp

- Koji je to "tvoj komp"? {#}

- Popuni Moj PC rubriku do zadnjega detalja, onda budeš dobio preporuku.

11 godina
neaktivan
Proc : AMD a8-6600K APU quad core 3.9 ghz
Ram : 8 GB Corsair
Mobo: Asrock FM2 FM2A55M-VG3
Grafička : AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3
Napajanje:MS 550w
13 godina

ufff, rade uzmi r7 265 + kvalitetnije napajanje jer imas krs a i proc je ipak malo preslab za ista jace od 265

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Moj PC  
1 2 hvala 1
11 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

ufff, rade uzmi r7 265 + kvalitetnije napajanje jer imas krs a i proc je ipak malo preslab za ista jace od 265

za napajanje znam da je krš ipak je bilo najeftinije lolz,a šta misliš o ovome http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gainward-geforce-gtx-750-ti-2gb-ddr5-d-sub-dvi-hdmi&option=artikl&id_artikl=500.000.055

Možda bih ta pasala najbolje ,slabija joj potrošnja od radeonke

13 godina
neaktivan

i dosta slabija za iste novce....znaci ne

a kako god okrenes treba ti kvalitetno napajanje

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Aco6665 kaže...
FakeDeath kaže...

za napajanje znam da je krš ipak je bilo najeftinije lolz,a šta misliš o ovome http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gainward-geforce-gtx-750-ti-2gb-ddr5-d-sub-dvi-hdmi&option=artikl&id_artikl=500.000.055

Možda bih ta pasala najbolje ,slabija joj potrošnja od radeonke

nisi lud davati 1200kn za tu malu igracku kad mozes usparati 100kn i uzeti postenu karticu za frajere! r9 270x

http://www.bug.hr/malioglasi/r9-270x-msi-twin-frozr-gaming-ocoriginalna-ku/17985.aspx

LP

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 15:17 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan

Pozdrav. Imao sam problematičnu msi 7850 1gb ddr5, pa sam je reklamirao. Sada mi u trgovini nude 6950, sapphire r9 270 dual x oc 2gb ddr5( uz moju danoplatu), i powercolor r9 280 turbo duo 3gb ddr5(uz moju nadoplatu). Da li da uzmem 6950, ili su ove ostale vrijedne nadoplate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cavalorn kaže...

Pozdrav. Imao sam problematičnu msi 7850 1gb ddr5, pa sam je reklamirao. Sada mi u trgovini nude 6950, sapphire r9 270 dual x oc 2gb ddr5( uz moju danoplatu), i powercolor r9 280 turbo duo 3gb ddr5(uz moju nadoplatu). Da li da uzmem 6950, ili su ove ostale vrijedne nadoplate?

r9 280 od powercolora, to je fenomenalna grafa sa odlicnim turbo duo hladjenjem!

12 godina
Cavalorn kaže...

hd 6950 ne podržava mantle ako ti to šta znači.

Ja bi išao na r9 280 il r9 270 al nikako na prastaru hd 6950

14 godina

R9 280X ti je duplo jača od tvoje HD 7850 a 2.5 od stare HD 6950 koju ne mogu vjerovati da itko nudi uopće !!

12 godina
neaktivan

Onda je najbolje da uzmem ovaj r9 280. Za par dana mi stize i5 4440 za koji se nadam da ce bit dobra kombinacija sa grafickom. Samo ne znam hoce li mi stat u kuciste spire 1072. Ocito su me mislili zbunit sa 6950.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobro da ti nisu nudili 5850, spokoj joj duši bila je svojevremeno zvijer, ali pregazilo ju je vrijeme, također lagano i 6950. Samo ti uzmi r280 i sa ovim i5 sjest će "ko budali šamar" ;). Mislim da i u kučište treba sjest ok, ako nisu popunjeni slotovi sa hardovima ;)

12 godina

6950 je mrvicu nekih 5% nabrijana 5850 kako mi je tad izgledalo bio je to obican rebrand kao danas s seriom 7xxx i r7/9

Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

6950 je mrvicu nekih 5% nabrijana 5850 kako mi je tad izgledalo bio je to obican rebrand kao danas s seriom 7xxx i r7/9

Bas, i to sto kazes. Poboljsana tesalacija ali nista pretjerana razlika, zato tek r9 280 ima smisla staviti uz navedeni i5. Eto samo da dobije karticu koja nece praviti probleme..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice