- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fali.
pogledaj min frejm i maks frejm i onda dodes do jadne brojke od 42 frejma avg.
u scenama koje nisu zahtjevne frejm leti visoko i to nabija frejm avg.. ali vecina scena ta grafa na maksimalnim postavkama nece dati više od 35 frejmova. to je realnost i to znam.
Da,razumijem...ali realno gledajuci 7950 gura 90% igri na max...i realno nemremo reci NE ako je toliki postotak igri DA
jer realno, nije postavio pitanje " Mogu li očekivati max postavke u svim igrama u svim scenarijima"
;=)
Ja i dalje stojim na DA iako metro ne ide max na maximum, ali na very high sa recimo AF 4x/8x, bu isao preko 50 fps...sto je sasvim dovoljno za igranje
Da,razumijem...ali realno gledajuci 7950 gura 90% igri na max...i realno nemremo reci NE ako je toliki postotak igri DA
jer realno, nije postavio pitanje " Mogu li očekivati max postavke u svim igrama u svim scenarijima"
;=)
Ja i dalje stojim na DA iako metro ne ide max na maximum, ali na very high sa recimo AF 4x/8x, bu isao preko 50 fps...sto je sasvim dovoljno za igranje
far cry 3, skrym sa heavy modovima, witcher II, king arthur II - nek te ne zbuni link tu je više grafa unutra.
Uglavnom ima jako puno igara koje su zahtjevne na maksimum postavkama
http://www.techspot.com/review/504-amd-radeon-7870-7850/page9.html
Ovo je jako staro - driveri su donjeli veliki boost u performansama za mnoge igre u nekma i 50%
mislio je 6670 :p
Ovo je jako staro - driveri su donjeli veliki boost u performansama za mnoge igre u nekma i 50%
ma 1000% ... nije bitan link nego igre koje su i sa tim velikim boostom danas zahtjevne.. ustvari jedna hd 7950 ne moze navedene igre pogoniti na zeljenom frejm rejtu na maks postavkama..
A sad možete lupat td do sutra..
imam Athlon 64 X2 AM2 3800+ na 2000 MHz na matičnoj DFI Infinity NF UltraII-M2/g / NF SLI II-M2 / NFII-M2 sa 4GB rama i napajanje 400w.
izgleda da mi je riknula NVIDIA GeForce 8600 GT 256mb DDR3.
s cim da ju zamjenim s obzirom na napajanje i procesor? volio bih nesto jace iako sam svjestan s obzirom na napajanje da ne mogu previse birati.
Isplati li se uzeti Gainward GeForce GT440 1024 MB GDDR5 za 280 kuna?
Ima li itko iskustva s navedenom grafičkom, moze li se igrati PES 2013 na lcd-u od 82 cm u full hd rezoluciji?
imam Athlon 64 X2 AM2 3800+ na 2000 MHz na matičnoj DFI Infinity NF UltraII-M2/g / NF SLI II-M2 / NFII-M2 sa 4GB rama i napajanje 400w.
izgleda da mi je riknula NVIDIA GeForce 8600 GT 256mb DDR3.
s cim da ju zamjenim s obzirom na napajanje i procesor? volio bih nesto jace iako sam svjestan s obzirom na napajanje da ne mogu previse birati.
Radeon HD 6570, najvie HD 6670. Iznad toga nikako, ama baš nikako, nema smisla.
Ima li itko iskustva s navedenom grafičkom, moze li se igrati PES 2013 na lcd-u od 82 cm u full hd rezoluciji?
A koju karticu imaš sada?
ma 1000% ... nije bitan link nego igre koje su i sa tim velikim boostom danas zahtjevne.. ustvari jedna hd 7950 ne moze navedene igre pogoniti na zeljenom frejm rejtu na maks postavkama..
A sad možete lupat td do sutra..
rulja misli da ak su platili proc 2500kn + gpu od 3000kn+ostatak pc-a da imaju nezamislive perfomanse dok na toj istoj konfi jedan crysis3/fc3/mLL... na max postavkama(s 8xAA) idu 20fps-a!
nekakav minimum se smatra average fps od barem 50fps-a sto je daleko od realnosti koju smo masno platili...zalosno ali istinito! i onda smanjis detalje pa se pojavi famozni bootleneck, e onda si postavis pitanje wtf
? pa moja kanta kosta 1500Eura? i onda dobijes slom zivaca i javis se ovdje ekipi na bug-u...Heheh
!
evo jucer mjerio i7 3820@4.4ghz + 7950 1200/1600mhz javlja se teski bootleneck cim smanjis detalje manje od high u BF3mp (nekad pada cak ispod 40%, gulf of oman 64players) ! sta rec sutit i neobazirat se...nego uzet najbolju kombinaciju sto ti mogucnosti pruzaju1LP
Sada imam ATI Radeon HD3650, 512MB DDR2.
onda se i isplati ali ne očekuje od te kartice čuda u nekim zahtjevnijim igrama...
onda se i isplati ali ne pčekuje od te kartice čuda u nekim zahtjevnijim igrama...
Ma nista zahtjevno, samo pes 2013 i naravno 2014 kada izade ce se igrati
rulja misli da ak su platili proc 2500kn + gpu od 3000kn+ostatak pc-a da imaju nezamislive perfomanse dok na toj istoj konfi jedan crysis3/fc3/mLL... na max postavkama(s 8xAA) idu 20fps-a!
nekakav minimum se smatra average fps od barem 50fps-a sto je daleko od realnosti koju smo masno platili...zalosno ali istinito! i onda smanjis detalje pa se pojavi famozni bootleneck, e onda si postavis pitanje wtf
? pa moja kanta kosta 1500Eura? i onda dobijes slom zivaca i javis se ovdje ekipi na bug-u...Heheh
!
evo jucer mjerio i7 3820@4.4ghz + 7950 1200/1600mhz javlja se teski bootleneck cim smanjis detalje manje od high u BF3mp (nekad pada cak ispod 40%, gulf of oman 64players) ! sta rec sutit i neobazirat se...nego uzet najbolju kombinaciju sto ti mogucnosti pruzaju1LP
ja ne kužim ekipu koja daje td a ne zna.. misle da je bitno imati najjaci proc i neku dobru grafu i da sve sljaka super.. realnost je sasvim drugacija.
onda se i isplati ali ne pčekuje od te kartice čuda u nekim zahtjevnijim igrama...
Ma nista zahtjevno, samo pes 2013 i naravno 2014 kada izade ce se igrati
Gle moći ćeš igrati PES 2013 (vjerujem i 2014 iako ide na novi engine) a sada dali ćeš moći na Full HD to ti ne znam reći, vjerujem da nebi trebalo biti problema jer PES nije grafički prezahtjevan...
ja ne kužim ekipu koja daje td a ne zna.. misle da je bitno imati najjaci proc i neku dobru grafu i da sve sljaka super.. realnost je sasvim drugacija.
A sta ces, nek lupaju...ja ti nisam lupio iako se ne slazem sa tom realnosti...jer realnost je da ne pate svi toliko o fps-u i max maximumu
ja imam 660ti koja je slabija od 7950 pa mogu reci da je odlična i da meni sve uredno tjera i ja sam sretan, ne patim o fps, vec mi je vazno da je igrivo, a meni je sve igrivo, samo se ljepo poriktaju postavke i vozi...to sto netko je hardcore gamer je druga stvar, njemu ni 3x7970 ne bi bilo dosta
ali to nije realnost ;=) i ne mozemo tako gledati, 7950 je odlična grafa, odlično vrti SVE igre, i ako ne patiš za takvim fpsom kao sto ti pricas i sa takvim maxmaximum postavkama, odlično ce te sluziti...
Ovisi u kojoj rezi ce igrat,dali je za njega max samo kad maksimizira efekte,teksture itd itd ili je mislio i na antialiasing.....ako je mislio sveukupno to bi onda bila max trenutno dostupna/podrzana reza a to je realno vec 4K sa svim efektima na max kao i sa antialiasingom na max.A u takvim "uvjetima" rijetko tko moze postic 50-60 fps u recimo Crysis3 ili Metro LL.
probaj se rastegnut do hd7850.
ali na toj rezi bi bila dobra
Evo pruzila mi se prilika da li da uzmem hd 6950 polovnu ili novu 7790 gigabyte dok je ova sapphire cini mi se
Ako nema garanc(6950), nemoj ni za živu glavu. A ako te to ne straši, onda navali na tu 6950.
Ima garanciju al u beogradu je kupljena a meni je daleko skroz beograd :D lik je prodaje za 180km dok je gigabyte 7790 oko 250km nova pa sad razmisljam jos..
Evo pruzila mi se prilika da li da uzmem hd 6950 polovnu ili novu 7790 gigabyte dok je ova sapphire cini mi se
Kakva je HD6950? Referentna ili?
Ne razumijem sta sad znaci referentna =D,al kako gledam izgleda kao dosta jaca od 7790 il gledam na pogresnim stranicama :D
Ne razumijem sta sad znaci referentna =D,al kako gledam izgleda kao dosta jaca od 7790 il gledam na pogresnim stranicama :D
Referentni model je onaj predstavljen od strane proizvođača. Uglavnom se radi o najjeftinijim mogućim izvedbama hlađenja, naponskog sklopovlja i ostalih dijelova grafičke kartice. Nereferentni dizajn grafičke kartice jest kartica temeljena na istom čipu kao i referentna, međutim ima drugačije dizajnirano hlađenje, a nekad i čitav PCB (tiskanu pločicu) s pripadajućim sklopovljem...radi se naravno o skupljoj izvedbi.
Kartice referentnog dizajna uglavnom imaju turbinski hladnjak, pa ih možeš prepoznati prema tome (vidi sliku).
Referentni model je onaj predstavljen od strane proizvođača. Uglavnom se radi o najjeftinijim mogućim izvedbama hlađenja, naponskog sklopovlja i ostalih dijelova grafičke kartice. Nereferentni dizajn grafičke kartice jest kartica temeljena na istom čipu kao i referentna, međutim ima drugačije dizajnirano hlađenje, a nekad i čitav PCB (tiskanu pločicu) s pripadajućim sklopovljem...radi se naravno o skupljoj izvedbi.
Kartice referentnog dizajna uglavnom imaju turbinski hladnjak, pa ih možeš prepoznati prema tome (vidi sliku).
Ova ima 2 ventilatora sapphire je,ventovi su normalni oni znaci nije referentna ? :),I da pitam da li je dosta bolja u perfomansama od 7790 ?
http://www.pureoverclock.com/Review-detail/sapphire-6950-dirt-3-edition/
ta? ako da ta je dobra...
inače ta grafa ždere struju, i nadam se imas dobro napajanje, imas, koje?? (ne sjecam se jes li napisao)
6950 je inace jača od 7790,ali eto trosi 3x vise struje
p.s. za tu grafu ces morati malo OC-ati procesor da ju iskoristi u svim igrama kako treba
Da se mene pita radje bi uzeo novu 7790, čisto jer imaš lošu matičnu i nemogucnost ocanja procesora kako treba...
http://www.pureoverclock.com/Review-detail/sapphire-6950-dirt-3-edition/
ta? ako da ta je dobra...
inače ta grafa ždere struju, i nadam se imas dobro napajanje, imas, koje?? (ne sjecam se jes li napisao)
6950 je inace jača od 7790,ali eto trosi 3x vise struje
p.s. za tu grafu ces morati malo OC-ati procesor da ju iskoristi u svim igrama kako treba
Da se mene pita radje bi uzeo novu 7790, čisto jer imaš lošu matičnu i nemogucnost ocanja procesora kako treba...
Da bas ta i dobio bi je po cijeni od 670 kuna tako nesto,napajanje je 550W power Supply ako treba jos neka informacija oko napajanja reci ...A sad da li bi se moglo sta desiti jer nebi mislio overclcokati proc bas zbog onog sto si rekao za maticnu gurao bi jos ovu maticnu koliko moze i onda bi promjenuo uzeo asus neku dacu ti u inbox ako vec nisam ne sjecam se .. /asus-m5a97-r2-0-am3-maticna-ploca e da ova ..
treba ime i model napajanja....
Sta mislite jel vrijede 2 godine garancije 200 kn vise u odnosu na istu grafu koja nema garanciju.
32 | DA |
---|---|
0 | NE |
Sve na struju se pokvari prije ili kasnije.