Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.850
|
čitano: 6.966.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
vrinho kaže...
zoharbizo kaže...

Obe su kartice super, dosta spama.

XFX je bolja ponuda radi vouchera.

Da, super su, nitko nije ni rekao da gigabyte ne valja ali šta on priča ne stoji. Zanimljivo je da sam mu baš ja u HD7850 temi preporučio da uzme ovu XFX ili Gigabyte i uzeo je već znamo koju i sad ju brani ko ne znam šta a ovu XFX (pa ni druge) nije ni probao a pljuje po njoj. Čisti troll i ništa drugo.

prestani trolle!!molim te!!ti si u pravu!:))

13 godina
protjeran
ajde da svi prestanete s tim koja je bolja jer "nevaljaju" ni xfx ni vtx u servisima se vracaju u enormnim kolicinama pogotovo vtx(nisu bezveze najeftinije) eto vam za informaciju!LP mozemo dalje s temom!
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 4.1Ghz + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1575mhz
14 godina
Stjepanj kaže...
ajde da svi prestanete s tim koja je bolja jer "nevaljaju" ni xfx ni vtx u servisima se vracaju u enormnim kolicinama pogotovo vtx(nisu bezveze najeftinije) eto vam za informaciju!LP mozemo dalje s temom!

Ajme sto cu sad, veliki StjePANJ  je rekao da xfx-ice stalno crkavaju. Idem odmah krenut tesat lijes za moju 7950 jel ipak je to xfx i moze crknut eto svaki minut.

13 godina
protjeran
ja samo prenosim informacije iz servisa i nista vise to sto ti i jos trojica ovdje na forumu imate xfx nije nikakvo mjerilo, a pogotovo tvoje lajcko misljenenje i k tome imas xfx i nasao si se uvrijeden! prema tome komentar ti je totalno suvisan u ovoj raspravi!sry LP!
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 4.1Ghz + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1575mhz
16 godina
Stjepanj kaže...

potpisujem!!bravo

14 godina
Stjepanj kaže...
ja samo prenosim informacije iz servisa i nista vise to sto ti i jos trojica ovdje na forumu imate xfx nije nikakvo mjerilo, a pogotovo tvoje lajcko misljenenje i k tome imas xfx i nasao si se uvrijeden! prema tome komentar ti je totalno suvisan u ovoj raspravi!sry LP!

Nisam se ja nista nasao uvrijeden nego mi je malo glupo da tu nesto seruckas a cini mi se da nemas pojma, imas samu tu nesto rekla kazala da xfx najvise crkvama. Istina mozda sam ja malo pristran jer eto imao sam xfx 6950 skoro 2 godine i nikad ni jednog jedinog problema osim sto se dosta grijala jer ju nisam imao cime ispuhat ali i usprkos tome je radila savrseno. Takoder cisto sumnjam da xfx-ice crkavaju ista vise od drugih, sve je to isti cip i samo ovisi o tome kolko srece imas, jer ako nemas moze ti uletit srot cip i od asusa, sapph. itd. 

p.s. ako mi ikada crkne grafa ti ces biti prvi koji ces saznat {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 16:11 (gamer34).
13 godina
protjeran
kao sto sam reko prenosim informacije iz servisa! vtx pa xfx najgore graficke sto se tice kvalitete, jednostavno se kvare i stalno dolaze na servis! i kak se kaze jedna lasta ne cini proljece pa tako ni ta tvoja 6950..LP a to sto ti mislis da ja neam pojma samo izvoli to je tvoja stvar, a stjePANJ sam si dao nadimak samo radi povrsnih likova poput tebe koji koriste moj nadimak kad nemaju sta konkretno komentirat! zalim te!!
13 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

Čovječe, koliko e-peena na ovoj temi. A ja naivno mislio da je cilj pomoć ljudima da odaberu pravu karticu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Montezano kaže...

Čovječe, koliko e-peena na ovoj temi. A ja naivno mislio da je cilj pomoć ljudima da odaberu pravu karticu

Baš si šašav {#}.

15 godina
moderator

Dosta ovih gluposti!

Svaka daljnja nepotrebna rasprava biti će sankcionirana!

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina

http://m.njuskalo.hr/graficke-kartice/potpuno-msi-hd-5830-twin-fazor-oglas-7532041

Dali ova karta vrijedi tih para?našao sam bratiću hd6870 za 850kn sa garom još 4mj a ta karta ima njemačku garu znači bezvrijednu, i rekao da je dosta jača od te nije me poslušao...jel puno pogrješio?

My way
17 godina
galinjo24 kaže...

http://m.njuskalo.hr/graficke-kartice/potpuno-msi-hd-5830-twin-fazor-oglas-7532041

Dali ova karta vrijedi tih para?našao sam bratiću hd6870 za 850kn sa garom još 4mj a ta karta ima njemačku garu znači bezvrijednu, i rekao da je dosta jača od te nije me poslušao...jel puno pogrješio?

Gle, nov Radeon HD 7770 koji je po snazi kao HD 5830 dođe ti nekih 900 Kn.

HD 5830 polovna vrijedi ispod 700 svakako.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan

Ne vrijedi 5830 toliko sigurno, 6870 čak i može proći, ali po mom mišljenju, pogriješio je.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 18:22 (rapture686).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ne vrijedi nikako tih novaca. pogrijesio je u svakom slucaju
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina

Intel Pentium G2010

Asrock s1155 H61M-VG3 bulk

Patriot Sig. DIMM, DDR3 1333Mhz, 4GB

SEAGATE/SAMSUNG HDD HD502HJ (3.5", 500GB, 16MB, SATA II-300)

MSI Video Card Radeon HD 7750 GDDR5 1GB/128bit

DVD RW -RW RAM LG DualLay SATA

Chicony Active 350W ATX PSU

Naci-dali konfa pase za grafu i dali će mi trebati jace napajanje? 

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Strm kaže...

Intel Pentium G2010

Asrock s1155 H61M-VG3 bulk

Patriot Sig. DIMM, DDR3 1333Mhz, 4GB

SEAGATE/SAMSUNG HDD HD502HJ (3.5", 500GB, 16MB, SATA II-300)

MSI Video Card Radeon HD 7750 GDDR5 1GB/128bit

DVD RW -RW RAM LG DualLay SATA

Chicony Active 350W ATX PSU

Naci-dali konfa pase za grafu i dali će mi trebati jace napajanje? 

GPU se slaže sa svime mada neznam koliko će ju taj CPU ispratiti.

Napajanje je dovoljno.

U svakom slučaju fino ćeš se naigrati za siću, super PC.

iclock2much
16 godina

da se mene pita mjenjao bi napajanje na 450w!?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
unky kaže...

da se mene pita mjenjao bi napajanje na 450w!?

HD 7750 je toliko mizeran potrošač zajedno sa ovim Ivy Pentiumom da ne treba, i više je nego dovoljno.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 20:05 (zoharbizo).
13 godina

Bok ljudi . Zanima me jel bolje uzet Hd 7850 2gb ili HD7790 1gb za duže vrijeme korištenja tj. minimalno 4 godine .  . Namjena bi bila za igranja svih novih igrica . 

Pitanje je sad jel H7850 vrijedi tih 200 kn razlike ili ne ? 

29 Vrijedi
0 Ne vrijedi
Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vrijedi, OC potencijal HD 7850 je ipak nešto veći a tu je i 1GB vrama viška.

iclock2much

4 0 hvala 0
16 godina
Znaci evo pca, amd phenom 2 x4 955, corsair vx550, 4 gb ram. Trebam najbolju graficku do 1000 kn, najbolje polovno jer se vise isplati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Znaci evo pca, amd phenom 2 x4 955, corsair vx550, 4 gb ram. Trebam najbolju graficku do 1000 kn, najbolje polovno jer se vise isplati.

nova 650 ti ili polovna 7850 ako nađeš

Mekani
16 godina

6870 jos uvijek ima snage za sada ili stisni jos 300kn i kupi 7850 novu!sretno

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Danas se graficka ne isplati polovna uzimati, nikad ne znas sta su budale radile s njom ;)))

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina

To su gluposti. Ako ima garanciju najmanje 1god..itekako se ispati uzet

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
mar123 kaže...

Danas se graficka ne isplati polovna uzimati, nikad ne znas sta su budale radile s njom ;)))

ROFL.

Da pojedinci znaju kako proizvođaci chipova rigorozno testiraju( pogotovo termalni aspekat) nikada ni novo ne bi uzeli.

multi-gpu 4 live
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 11:23 (Leopard_st).
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

ROFL.

Da pojedinci znaju kako proizvođaci chipova rigorozno testiraju( pogotovo termalni aspekat) nikada ni novo ne bi uzeli.

Kaze se aspekt ne aspekat i nauci se citirati prvo :P

Da, ako vec hoces da potrosis 1k+ na grafiku, stisni se jos malo i uzmi novo, na polovno davati vise od ~500-700 je cista ludost. Niko ne prodaje zato sto je zadovoljan njom. Sigurno. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
@chaselol znaci po tvojim rijecima da covjek koji prodaje ferrarija ispada da taj isti ferrari nevalja ili nesto nije u redu s njim?! o boze! jesi ti kad kupio ili prodao nesto polovno u zivotu?
13 godina
chaselol kaže...
Leopard_st kaže...

ROFL.

Kaze se aspekt ne aspekat i nauci se citirati prvo :P

Da, ako vec hoces da potrosis 1k+ na grafiku, stisni se jos malo i uzmi novo, na polovno davati vise od ~500-700 je cista ludost. Niko ne prodaje zato sto je zadovoljan njom. Sigurno. 

To si radio istraživanje ili?

Nisi nikad čuo da neko prelazi na jaču ili noviju karticu ili jednostavno nema više vremena za igranje?

12 godina

U potpunosti se slažem sa tobom Montezano.. prodajem komponente po njuskalu vec 5 god...jos kad sam u srednju isao! Nikome nisam prodao nešto sto ne valja il je pokvareno.

Prodao sam starije komponente , dodao nesto novaca da si kupim jace i bolje...tak sam to radio!

Uvijek mi je bilo važno kad sam prodao da covijek javi dal mu radi i dal je sve dobro proslo i doslo. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice