Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.915
|
čitano: 7.002.109
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

Meni je odlična. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
The Man kaže...

Meni je odlična. {#}

pa dobro sad,ntko nije rekao da je prespora.

Ali za te novce je apsolutno neisplativa i neznam tko bi ju kupio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
The Man kaže...

Meni je odlična. {#}

pa dobro sad,ntko nije rekao da je prespora.

Ali za te novce je apsolutno neisplativa i neznam tko bi ju kupio.

Ah ta isplativost, toliko forsirate tu riječ da mi se već zgadila. Life as we know it je neisplativ, pa opet... {#}

Potrošio sam oko 1000 kuna samo na ventilatore i preko 200 na razne NZXT i BitFenix kablove... {#}

Čiste performanse nisu svima najbitnije. Meni su one tek nužno zlo radi kojeg proizvođač štedi na dizajnu i izvedbi PCB-a i hladnjaka kartice. {#}

14 godina
odjavljen
Za te pare imaš MSi 6850 i Sapphire 6790 koje su dosta jače i imaju odličan PCB i hladnjak.
16 godina
neaktivan

Nije bilo kad sam ja pazario svoju. Uglavnom, novci su nebitni. Ionako ih uvijek potrošiš na nešto. {#}

Da sam "uštedio" i uzeo naprimjer HD 6770, do sad bi te novce ionako već potrošio na nešto random. {#}

Bitno je jedino da je čovjek zadovoljan, a dok mi sve igre rade i ništa ne šteka, ne vidim razlog zašto bi bio nezadovoljan. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ajde ljudi (znalci i "znalci") koju grafu da uzmem da komp da zamjeni GTS250 1GB RAM sa 256bita...sve koje sam gledao  su "samo" 128bita...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

NVIDIA GeForce GTX 560 Ti je grafa kakvu ti želiš. Uz nju ćeš još dugo da se igraš i veseliš!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
smirnoff kaže...

ajde ljudi (znalci i "znalci") koju grafu da uzmem da komp da zamjeni GTS250 1GB RAM sa 256bita...sve koje sam gledao  su "samo" 128bita...

Najvaznije nisi rekao do koliko novaca?

14 godina
neaktivan
smirnoff kaže...

Protegni se na 1K Kn i upikni si HD6850 dok ih još ima. Kvalitetan i isplativ upgrade s trenutne grafičke, bit ćeš zadovoljan.

16 godina

Može li mi netko reći kakva je ova kartica

MSI HD6790 u nova u protisa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Durda kaže...

Dobra je kartica, samo bih malo dodao i kupio VTX 6850 u Protisa, nešto je skuplja, ali se itekako isplati!

16 godina
MARKOZD15 kaže...
Durda kaže...

Dobra je kartica, samo bih malo dodao i kupio VTX 6850 u Protisa, nešto je skuplja, ali se itekako isplati!

Po čemu??

Koliko vidim HD6790 ima veći radni takt.

13 godina
neaktivan
Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Zna li netko gdje ima kupiti termal padove u HR?

Hitno mi treba, hvala ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nigdje. Tražili ljudi i nitko nije našao. Links nema sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Caesar et Brutus kaže...
smirnoff kaže...

Protegni se na 1K Kn i upikni si HD6850 dok ih još ima. Kvalitetan i isplativ upgrade s trenutne grafičke, bit ćeš zadovoljan.

Imao sam istu grafu kao ti, trenutno trošim HD 6870,prije nikad problema nisam imao s drajverima i rjetko sam imao BSOD(samo kad bi pretjerao clockanjem),a sad učestalo imam probleme kad igram BF3!Nisam 100% siguran da je do grafike ali sve upučuje na nju,tjs nekompatibilnosti drajvera ili nešto slično.

AUDIOFIL
15 godina
MARKOZD15 kaže...

Hitno mi treba, hvala ;)

Dal je to nesto takvoga ?

Music As A Weapon !!
14 godina
odjavljen
Haf932 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Hitno mi treba, hvala ;)

Dal je to nesto takvoga ?

Nije :(

To su ti termal padovi:

http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/362340833/Silicon_Thermal_Pad_1_9cm_1_9cm.jpg

14 godina
protjeran
sLim95 kaže...
smirnoff kaže...

Najvaznije nisi rekao do koliko novaca?

pa ajde nekih 800 kn bio bi max!!

Caesar et Brutus kaže...
smirnoff kaže...

to mi je dodatno trošak koji nisam imao u planu...ali ako bi pričekao recimo 4-5 mjeseci onda bi bilo izvedivo ako ih bude u oglasnicima

volegradele kaže...
Caesar et Brutus kaže...
smirnoff kaže...

Imao sam istu grafu kao ti, trenutno trošim HD 6870,prije nikad problema nisam imao s drajverima i rjetko sam imao BSOD(samo kad bi pretjerao clockanjem),a sad učestalo imam probleme kad igram BF3!Nisam 100% siguran da je do grafike ali sve upučuje na nju,tjs nekompatibilnosti drajvera ili nešto slično.

jesi ovo mislio na moju GTS250 ili HD6850???

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
14 godina

Pa za 800 kn imaš polovnih HD 6850 i GTX 460 grafa, i to je bez sumnje najbolje što se može kupit za te novce.

13 godina
neaktivan

ja imam compaq presario CQ56 (znam da je kanta, ali jbg)

zamima me dali mogu uopce ga nadograditi s nekom grafickom za gledanje HD-filmova(Blu-ray)...

izvinjavam se na svom neznanju...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zokybob kaže...

ja imam compaq presario CQ56 (znam da je kanta, ali jbg)

zamima me dali mogu uopce ga nadograditi s nekom grafickom za gledanje HD-filmova(Blu-ray)...

izvinjavam se na svom neznanju...

Za tu namjenu dovoljna ti je i trenutna grafa ako se ne varam. Oni su obično dolazili s diskretnom low-end radeonkom, ako je riječ o AMDovom chipsetu.

13 godina
neaktivan

ili mi slika trza, ili slika i zvuk nisu uskladjeni...

a probao sam sve bolje playere(gom,vlc,mpc hc, km)...

pa sam mislio da je do graficke...

a blu-ray obozavam...

13 godina

volegradele kaže...
Caesar et Brutus kaže...
smirnoff kaže...

jesi ovo mislio na moju GTS250 ili HD6850???

Imao sam GTS250 a sad imam HD6870 i navedene probleme s njom,inače kartica ko kartica je mala zvjerka,sad što me prca trebam ustanovit,a baš mi se neda!!!!{#}

AUDIOFIL
14 godina

HD 6870 nekad daje BSOD radi drivera.Deinstaliraj te drivere,ocisti registy i C disk od ostatka drivera i instaliraj nanovo pa javi kako funkcionira.

1 0 hvala 0
13 godina

A znam da trebam to učinit,a baš mi se neda!!!!Sveta linost!!{#}

AUDIOFIL
14 godina

Sto se zalis onda.{#}

3 0 hvala 0
13 godina
zoharbizo kaže...

Sto se zalis onda.{#}

A nije to nego sve nekako ide u pravcu Nvidije,do sad 3 kartice nikad ništa,slučajnost,možda!?

AUDIOFIL
14 godina
odjavljen
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice