Unistavanje memorije na skupoj grafi

poruka: 4
|
čitano: 579
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Unistavanje memorije na skupoj grafi
who the hell are you?

Da li na bilo koji nacin steti memorijskim modulima graficke kartice ako igra koristi SVU memoriju-VRAM?

Imam Gainward GTX 760 2GB (referentni model)..u pitanju je Assassins Creed Unity koji savrseno radi na HIGH,texture na high,ssao,fxaa,pri 1680x1050 30-35fps.

Vidim da koristi 2030 MB od 2048 MB.

Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Unistavanje memorije na skupoj grafi
gtx 760 kaže...
who the hell are you?

Da li na bilo koji nacin steti memorijskim modulima graficke kartice ako igra koristi SVU memoriju-VRAM?

Imam Gainward GTX 760 2GB (referentni model)..u pitanju je Assassins Creed Unity koji savrseno radi na HIGH,texture na high,ssao,fxaa,pri 1680x1050 30-35fps.

Vidim da koristi 2030 MB od 2048 MB.

Hvala

Mislim da je pohvalno i pozeljno da igra koristi sve raspolozive resurse koje mozes dobit iz te "skupe" ili bilo koje druge grafe... pripazi na temperature a ostalo je manje bitno ili nebitno!

The Time is always righT
9 godina
neaktivan
Hvala na odgovoru. Temperature su OK,ima tvornicki kljuc na 81C,inace rijetko prelazi 70 C.

Jos koju godinu planiram imati ovu platformu koju sam prije 1god slozio. Radi savrseno,pa radi odrzavanja imam jos jedno pitanje:

PCIEX frekvencija na AUTO ili 100???

Zadnja grafa gtx 570 mi se sprzila u mjesec dana jer sam zbog CPU oc-a morao zakljucati pci-e na 100.

Tako da trenutno ne mogu natrag ukljuciti niti jedan od profila u biosu od maticne DOK NE SAZNAM DA LI STETI PCIE na 100mhz,a vidim da kad je na auto,maticna regulira na 102mhz.
9 godina
neaktivan
Zaboravio sam reci,procitao sam da je jedan lik tu na forumu koji je dao opis botlenecka rekao "skuplja graficka of 1000kn",pa ako je grafa of 1000 kn skupa onda je i gtx 760 od 2300kn skupa grafa,a kamo li gtx 980 za 4000-6000 kn (ovisno o izvedbi,naravno).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice