Slaganje grafičke s procesorom

poruka: 7
|
čitano: 1.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kupiti ću novu XFX 9600GT grafičku i mene zanima dali će se dobro slagati s procesorom koji sada posjedujem: AMD Athlon 3200+ 2,1 ghz, jer ovi u Linksu kažu da će se slagati jedino ako je takt 2 ghz ili više.

mene zanima jeli to dobra konbinacija, ionako ću novi procesor kupiti na jesen.

Hoče li mi igre dobro izgledati i s ovim procesorom i grafičkom?

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To ti je overkill graficke...mogu oni rec sta god hocu kad je proc preslab da bi se izvukla sva snaga graficke na visim rezolucijama....ako imas AM2 socket uzmi 5000+ i onda idi na graficku...ali imam frenda koji ima isto 3200+ proc i 9600gt graficku pa da ima solidne performanse ali kad smo kod mene na mom komu probali(e8200) normalno imao je vise fps-a.

Konkretno govorim o CoD2..pa razmisli...Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nećeš moći s tim procesorom izvuc previse iz 9600GT, slazu se njih dvoje, ali je proc preslab, da bi mogao iskoristi graficku kako treba... Bolje investiraj u bolji proc, pa onda u ostalo

0 0 hvala 0
17 godina

Već sam kupio grafu, jer ću na jesen kupiti proc

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svakako ti treba jači procesor. Jer igricu ako igraš na visokim postavkama i imaš slab procesor ona zastajkuje ("štuca") bez obzira na grafulju.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ali igre mi sa prijašnjom grafom nisu "štucale", već su išle dobro, pogotovo cod4 sa svim teksturama na hogh i ostalim postavkama.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako za sada u igrama CPU 'hrani' grafičku sa potrebnim podacima, ako je razlika između snage CPUa i GPUa prevelika, performanse grafičke jednostavno neče biti do kraja iskorištene.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice