Gore navedena kartica u pogonu, radi normalno, e sad me zanima temperatura je 49-50 u mirovanju, dali je to ok?
Napajanje Fortron 350 PNF, naprijed na kučištu imam jedan fan od 120, matična Asus P5PE-VM..
Gore navedena kartica u pogonu, radi normalno, e sad me zanima temperatura je 49-50 u mirovanju, dali je to ok?
Napajanje Fortron 350 PNF, naprijed na kučištu imam jedan fan od 120, matična Asus P5PE-VM..
I ja imam tu grafu i mislim da je to normalno
Mislim da je to normalno.
Ja sam isto tako vlasnik te kartice pa me zanima dali je tko od Vas uspio bar malo nabrijat karticu ?
Naime probao sam ju overclockati sa ATI Tray tools-ima ali svaki put kad sam podigao parametre komp mi se restartao.
Inače sam full zadovoljan ali ipak bi podigao malo radni takt ako je moguće?
Čist normalna temperatura.
Meni je nekih 46-50 u mirovanju, a dok igram 55-60c!
Da se ona itekako nabrijati, mislim na pci-e verziju ali ne bi smjelo biti razlike!
Možda je jedino razlika u proizvođaču, ja imam od Powercolora i mem je DDR4.
Klokaj u Ati Catalyst ili ak hoćeš još više, riva tuner ili ati tool.
Ja sam svoju sa 800/2200 digel najviše na 880/2540!
Inače dok igram nekaj "teško" imam ju na 857/2358-prek Catalyst-a
ma nema brige,,,,moja 7300gt 256ddr2 asus silent (pasivno hladjenje) dovuce na 76C overclockirana ,,kad dodirnem hladnjak jedva mogu drzat prst,,,a nekad dodje na tu temperaturu i na default brzini,,,,
@Armor
Tvoja je PCI-e,njegova je AGP
EDIT:Mislim da su PCI-e jace od AGP i utjece to
Po meni to je to ok temperatura al mi je malo cudno da ti je hard na 47stupnjeva??meni se prije komp sam restarto kad mi je temp harda presla 45stupnjeva a znalo mi se dogadat da upalim komp i pustim pjesmu odem u everest i odjednom se restarta...no dosta off topica temperature grafe su ti za 5(di ces bolje)
Ja sam nedavno kupio Powercolor Radeon hd 3650 512mb ddr3 koja je recimo nastavak serije 2600, kod mene je temperatura u mirovanju samo 31stupanj a pod pod opterecenjem 40 zahvaljujuci sjajnom hladnjaku koji je na kartici a pri tome ne proizvodi nikakvu buku, zato sam upravo i uzeo ovu karticu kaj je da je stvarno ima sjajan hladnjak!!!