Sapphire HD 6950 1GB - ima li joj nade ?

poruka: 197
|
čitano: 43.035
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sapphire HD 6950 1GB - ima li joj nade ?
ZeldiBoy kaže...

Evo stigao je AC Twin Turbo II i da vam kazem nemam pojma o montiranju dugo vremena  gledao kao tele u njega i uputstva ali ne mogu skontati nema sanse, sta trebam raditi ovde ? Evo slike:

e znas kaj sam si razmisljal. TA PASTA CIKA NE VALJA!! mislim da je u njoj problem... trebalo bi nabaviti neku malo gušču koja je bila gore original. samo mi je zagreb daleko, pa nemogu isprobati

12 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
ZeldiBoy kaže...

Evo stigao je AC Twin Turbo II i da vam kazem nemam pojma o montiranju dugo vremena  gledao kao tele u njega i uputstva ali ne mogu skontati nema sanse, sta trebam raditi ovde ? Evo slike:

e znas kaj sam si razmisljal. TA PASTA CIKA NE VALJA!! mislim da je u njoj problem... trebalo bi nabaviti neku malo gušču koja je bila gore original. samo mi je zagreb daleko, pa nemogu isprobati

Ne razumijem sta si ovim htio da kazes, nema to nikakve veze sa pastom imam ja i Theramltake pastu a imam i ovu sto sam dobio uz Accelera .. znaci ja samo hocu da montiram hladnjak pasta nema veze nikakve s ovim.

BTW iz Gradiske sam nisam iz Zagreba :D

17 godina
ZeldiBoy kaže...
Lord_Marko kaže...
ZeldiBoy kaže...

Ne razumijem sta si ovim htio da kazes, nema to nikakve veze sa pastom imam ja i Theramltake pastu a imam i ovu sto sam dobio uz Accelera .. znaci ja samo hocu da montiram hladnjak pasta nema veze nikakve s ovim.

BTW iz Gradiske sam nisam iz Zagreba :D

sve to meni jasno ali ja imam isti problem kao i ti samo kaj je kod mene 5770.

isto sam ju rastavio 30 puta i nikak da ga rjesim

jedino logicko rjesenje mi je pasta. jer sumnjam da je hladnjak koji je radil savrseno najedanut ne zeli vise hladiti grafu

kaj se tise accelera mozda ti ovo

15 godina

Sve ti je objasnjeno u uputama , a mozes si pogledat i na youtubeu , imas tutorijale !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo uspio sam postaviti hladnjak, sa 48-50C u idlleu je spala na 38-40C. Sutra padaju slike ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zanimaju me temp. pod opterecenjem !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo uspio sam postaviti hladnjak, sa 48-50C u idlleu je spala na 38-40C. Sutra padaju slike ;)

- to je u redu sto se tice tmp - trebas jos vidjeti koliko ti je nakon barem 2 sata igranja neke zahtjevnoje igre

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 7:57 (PR0MATRAC).
15 godina

Meni danas stigao Accelero Twin Turbo II za moju HD5870 pa cu preko vikenda to montirat ! Inace , na tvornickom hladnjaku mi je poceo vent jako zujat , a i temp. su po ljeti isle do 86°C !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja cu svoju grafu bacit u smece. nemam vise zivaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nemoj jos bacat ! Pricekajmo da vidimo sto kaze kolega s Twin Turbom , kolike su mu temp. s njim ! Si probao s drugom pastom ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nisam, nemam di kupiti, probao sam bez niti se nece upaliti. ali ja ne mislim davati pare za novi cooler jer cooler vise vrijedi nego cjela grafa...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Meni danas stigao Accelero Twin Turbo II za moju HD5870 pa cu preko vikenda to montirat ! Inace , na tvornickom hladnjaku mi je poceo vent jako zujat , a i temp. su po ljeti isle do 86°C !

- napon na 1250 i pređes REF gtx 580 - imao sam hd 5870 - to je Jaka grafa - steta sto sam ju morao prodati tada

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

nisam, nemam di kupiti, probao sam bez niti se nece upaliti. ali ja ne mislim davati pare za novi cooler jer cooler vise vrijedi nego cjela grafa...

Kolega zamolio bih te da ne bacaš tu grafičku i da je doniraš meni. Ako je osposobim svu snagu grafičke ću upotrijebiti u traženju lijeka protiv raka i ostalih humanih BOINC aplikacija!

http://boinc.berkeley.edu/

http://stats.free-dc.org/stats.php?page=usercountrycomb&country=Bosnia and Herzegovina  (ja sam pod rednim brojem 3)

P.S. Nešto nije u redu sa ovim linkom za statistiku.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 18:41 (phoenix2003).
17 godina

posto sam dobil brojne pp, ne dajem grafu nikomu tako dugo dok ne nabavim novu... jer necu onda imati kompa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

E ljudi evo me, sad odo igrati Far Cry 3 jedno sat, sat ipo pa vam javim temp. neposredno poslije izlaska iz igre .. evo slike:

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Mozes jednostavno upalit GPU-Z i ostavit ga da radi u pozadini ! Lijepo ti prati sve sto se događa s grafom - napon , okretaje venta , opterecenje , temp. ...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo uradio sam 2 testa, prvi - igrao sam Far Cry 3 oko 2h i nije bilo nikakvih problema ni crasheva ni artefakata niti icega slicnog, drugi - odvrtio sam Heaven na max postavkama DX11 i temperatura se vrtila oko 84-85C u loadu u jednom trenutku je dostigla 87C ali samo na kratko .. moja zakljucak zadovoljan sam sa Accelerom stvarno je pokazao zube sa 102C u loadu mi je smanjio na oko 85C to je 15C ali opet mislim da je on nemocan da spusti grafu na neke manje temp. u loadu na oko 70C jer ipak mislim da nesto nije u redu sa grafom ili senzor zeza ili nesto drugo sta vi mislite ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 0:59 (ZeldiBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Si probao rucno podesit okretaje na max. ? Dal ima kakve promjene u temp. ! Ili se vec vrte na max. ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Si probao rucno podesit okretaje na max. ? Dal ima kakve promjene u temp. ! Ili se vec vrte na max. ?

Probavao sam i mozda smanji temp za 3C maksimalno, nego ovo mi je sad cudno grafa mi je sad na 50C u idlle-u a tokom full loada 85C nesto mi tu smrdi na senzore :-S

15 godina

Ako je mozda problem u senzorima , dali bi ti se grafa gasila pod velikim temp. ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

opet ti neka nije vredu. zato sam ja odlucil da ne kupujem drugi hladnjak. ovaj jednostano nece odvoditi toplinu neznam zakaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

HAF932@ ne znam brate nisam te ni skontao u ovom pitanju najbolje.

LORD MARKO@ tebi ce drugi hladnjak sigurno pomoci ovaj Accelero je meni spustio temp za 15C u loadu po tvrdnji HWMonitora.

Btw evo sad je u idlle-u 45C jooj majko tacno cu je sikirom prepoloviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pokušaj Trixx-om....a ostaje ti još i flash BIOS-a!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 1:21 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Budem ti probal pojasnit ! Znaci , ja mislim da ako ti se grafa gasi pod opterecenjem na npr. 100 C da onda nije senzor u kvaru , vjerojatno jest ta temp. !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Budem ti probal pojasnit ! Znaci , ja mislim da ako ti se grafa gasi pod opterecenjem na npr. 100 C da onda nije senzor u kvaru , vjerojatno jest ta temp. !

Vidis ovog se nisam sjetio prije sa starim coolerom ja mislim da mi se komp restartovao na temperaturi od 102-103C mozda stvarno nije u kvaru. I jos samo nesto, jel postoji neki nacin flashovanja tog BIOSA glupog bez da se mora iamti neki prenosivi medij USB stick i slicno, znaci samo da ga skinem i da ga flashujem bez tih medija ? Probavao sam onaj WinFlash ali nece nesto.

17 godina

nedam 350kn za novi hladnjak nema sanse. cjela grafa kad je ispravna vrijedi 400-500kn. druga stvar je da imam grafu kao ti pa da mi se isplati.

mozda eventualno ak ima ko kaj rabljenog za prodati/isprobati...

15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Si postavio cooler? Kakve su temperature?

15 godina

Nisam jos , danas navecer cu montirat ! Prije toga cu ju jos testirat s starim hladnjakom da vidim i spremim SS-ove s temp. , pa da vidim razliku kad montiram Twin II !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Nisam jos , danas navecer cu montirat ! Prije toga cu ju jos testirat s starim hladnjakom da vidim i spremim SS-ove s temp. , pa da vidim razliku kad montiram Twin II !

Postaj rezultate ;)

15 godina

Naravno ! Stavit cu i slike montaze kako je tekla !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice