SAPPHIRE HD 4850 Potrebno napajanje zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Sapphire HD 4850 Dodatno napajanje+ konf.

Znači planiram kupiti sapphire 4850 512MB gddr3.

Imam ovu konfiguraciju:Intel pentium dual core e5400 2.7 Ghz

Napajanje 300w 

2 gb ram Kingston

Ati radeon hd 5450 600Mhz/800Mhz

Matična- pegatron 2a73h  http://www.findlaptopdriver.com/pegatron-corporation-2a73h-motherboard-specs/

1.Zanima me dali ova grafička kartica može na moju konfiguraciju i dali bi je napajanje moglo podržati?

2.Imam jedno napajanje 400 w koje je starije (nema priključke za ddr3 konfu ) ali imam onaj kabel za u grafičku (mislim na dodatno napajanje),pa sam mislio spojiti grafičku u kompjuter i priključiti na nju 

napajanje od 400 w posebno,jednom sam probo radilo je super , zanima me što vi mislite ?

Molim Vas da napište svoja mišljenja, znam da nemam neki komp ali eto bar grafiku da pojačam malo {#}

Molim moderatore da nebrisu ovu temu jer sam tražio po forumu i nisam mogao naći konkretne odgovore na moja pitanja.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sapphire HD 4850 Dodatno napajanje+ konf.

Daj mi tocan model napajanja ! Sta si ne uzmes neku rabljenu HD5670 / HD6670 koje skoro pa duplo manje trose ?

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
To napajanje sam dobio s kompom ugl neko kinesko napajanje od 300 w ...dat cu ti tocan model cim dodem doma
17 godina
neaktivan
Stock7 kaže...
Molim moderatore da nebrisu ovu temu jer sam tražio po forumu i nisam mogao naći konkretne odgovore na moja pitanja.

Loše si tražio:

http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/napajanja-vasu-konfiguraciju-po/51397.aspx

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice