RX 500 serija

poruka: 875
|
čitano: 202.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
RX 500 serija

Ovako frend mi je negdje u Njemačkoj iskopao u nekoj trgovini ne znam ni kako se zove :
rx 570 nitro+ 4gb = 1600 kn
rx 570 nitro+ 8gb = 1800 kn
rx 580 nitro+ 4gb = 1813 kn
rx 580 nitro+ 8gb = 2150 kn

S obzirom da sam nekako najviše zainteresiran za sapphire nitro + kartice te cijene sam dobio na uvid.

0 0 hvala 0
16 godina
RX 500 serija

nadi ime trgovine, nisu problem cijene nego dostupnost.. gledao sam preko amazona ili 2-4tjedna cekanja ili 1-2mj

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: RX 500 serija

Ako su dostupne, 580 4gb je solidan izbor za te novce, kod nas su 4gb modeli bili za 2000+ (prije nestašice i povećanja cijena). Ne isplati se uzimat 8gb model za 300kn više, pogotovo ako ćeš je mijenjat za <2god.

17 godina
RX 500 serija
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 12:33 (Patrick_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
sasac kaže...

Ovako frend mi je negdje u Njemačkoj iskopao u nekoj trgovini ne znam ni kako se zove :
rx 570 nitro+ 4gb = 1600 kn
rx 570 nitro+ 8gb = 1800 kn
rx 580 nitro+ 4gb = 1813 kn
rx 580 nitro+ 8gb = 2150 kn

S obzirom da sam nekako najviše zainteresiran za sapphire nitro + kartice te cijene sam dobio na uvid.

Biraj jednu od te dvije, ostalo zaobidji

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
neaktivan
RX 500 serija

patrick to je ta trgovina! hvala svima na info

0 0 hvala 0
14 godina
Kolegu isto zanima da uzme te kartice. Ako je 1600 kn plus pdv i dostava? Koliko je uopće sigurna ta trgovina? Ja sam samo preko top one kupovao mobitele. Inaće, traži kartice po hr i sve je više manje nedostupno od 1500/2200 kn. Da mu ja prodam svoju opet ja nemam gdje naručiti:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RX 500 serija

Zamjenio ja svoju rx 470 koja me koštala 1500 za gigu gamnig g1 gtx 1060 6 gb...našao čovjeka za dogovor u roku pet minuta prek njuškala. sad dal sam i i ja trebao počet rudarit nemam pojma  izgubi freesyinc ali fast sync na nvidiji radi isto jako diobro a grafa je milina.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
XXX kaže...

Zamjenio ja svoju rx 470 koja me koštala 1500 za gigu gamnig g1 gtx 1060 6 gb...našao čovjeka za dogovor u roku pet minuta prek njuškala. sad dal sam i i ja trebao počet rudarit nemam pojma  izgubi freesyinc ali fast sync na nvidiji radi isto jako diobro a grafa je milina.

mogao si bar dva mjeseca uzeti cca 1500 kn 

13 godina
loky4i4 kaže..

mogao si bar dva mjeseca uzeti cca 1500 kn 

Ethereum ili sta?

17 godina
odjavljen
RX 500 serija

To mi je i on rekao, ali nemam pojma o tome niti mi se da proučavati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
XXX kaže...

Kako pentiumček radi sa ovom u odnosu na rx ?

17 godina
odjavljen

Nisam stigao puno isprobavati, ali kaj sam probao imam tridesetak % bolje performanse ili iste uz max detalje u odnosu na high prije. Komp doslovno hladan ko led i neznaš da radi kod igranja.

12 godina
RX 500 serija

i kolega budu kakve slike pale na hardweru....ja svoju isto rijesio....mene dosla moja bez pdv 1500 i sitno rijesio ju za 2700..ostalo za bengu..kupio gaming x 1060 6gb za 2490 cash...ja sretan...mislio dodat jos 300 za 1070 founders ali je rabljena...ali i ovo je dovoljno...nova iz ducana...

razorblade
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RX 500 serija

Poslikam kad se maknem od igranja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
RX 500 serija

hahhahah...jesi udario koji bench....ja nisam jer je ista ili malo slabija ili malo jaca od rx 480...tak da mi je sasvim svejedno....sorry na off topicu...

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jbte, ljudi presli na nevidiju i odma postali razdragani, veselo, igraju se... xxx, ne sjecam se kad si zadnji put pricao kako igras...

welcome to the green side :))))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RX 500 serija

Pa moram isprobati razlike, nakon tog poso, kuća, poso 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
RX 500 serija

fire strike mi daje s phenomom 500 bodova vise s nv nego s rx...

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
XXX kaže...

Nisam stigao puno isprobavati, ali kaj sam probao imam tridesetak % bolje performanse ili iste uz max detalje u odnosu na high prije. Komp doslovno hladan ko led i neznaš da radi kod igranja.

Smanji malo, smaaaanji :D

12 godina
sasac kaže...

bok, jel ti ispalo vise od 1600kn sa dostavom ? koliko je dostava i koliko te na kraju sve skupa ispalo ?

Battleog - 191silvinjo
10 godina
neaktivan

Bok nisam naručivao čekam frenda da mi javi kad dolazi iz njemačke pa ću onda ili preko njega ili naručiti direktno od njih.

17 godina
hahhaajaads kaže...
sasac kaže...

bok, jel ti ispalo vise od 1600kn sa dostavom ? koliko je dostava i koliko te na kraju sve skupa ispalo ?

Mindfactory ne dostavlja u hrvatsku, ja sam u njemackoj tako da je mene dostava dosla 4eur.

12 godina
Patrick_cro kaže...
hahhaajaads kaže...
sasac kaže...

Mindfactory ne dostavlja u hrvatsku, ja sam u njemackoj tako da je mene dostava dosla 4eur.

a recimo ako nekog imam u njemackoj i onda on meni dostavlja tu u hrv ? kolko bi to doslo ?

Battleog - 191silvinjo
17 godina
RX 500 serija

Pogledaj na stranicama dhl, ja sam placao 10 eur za mali paket sa tn. Inace ducani racunaju 20-22eur za dostavu u hrv( caseking,computeruniverse), tako da vise od toga ne moze  biti nikako, pogledaj koja je najjeftinija dostavna sluzba

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
A da li bi prošlo da ja uplatim a adresu dam od kolege iz Njemačke? Sad se ubrzo vraća na godišnji pa da uzme jednu. Mislim se da li je tako lakše nego da prvo njemu šaljem pare.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RX 500 serija

Normalno da bi proslo, ako ti kolega oce uciniti uslugu i da ti dostavi zast ne. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
sasac kaže...

Bok nisam naručivao čekam frenda da mi javi kad dolazi iz njemačke pa ću onda ili preko njega ili naručiti direktno od njih.

caseking.de najbolja radnja u EU defintivno 

8 godina
protjeran

Osobno smatram da je www.mindfactory.de bolji i povoljniji, ako se kupuje iz Njemacke.

15 godina
protjeran
RX 500 serija

Alzashop dere sve njemce, skuplji su malo ali daleko bolja usluga u svim segmentima...

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice