Da li je riknula ili ne?

poruka: 12
|
čitano: 1.564
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Da li je riknula ili ne?

Pozdrav.

Koristim (bar sam koristio) ATI RADEON HD4350 DDR2 grafičku karticu, i desilo mi se da ne prenosi sliku.

Spojio sam kabal na integrisanu i prenosio je sliku.

Propeler na grafičkoj uredno radi, ali ne prenosi sliku. Eh, sad, da li je grafička riknula, ili je slot crk'o?

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Da li je riknula ili ne?
hu_ha kaže...

Pozdrav.

Koristim (bar sam koristio) ATI RADEON HD4350 DDR2 grafičku karticu, i desilo mi se da ne prenosi sliku.

Spojio sam kabal na integrisanu i prenosio je sliku.

Propeler na grafičkoj uredno radi, ali ne prenosi sliku. Eh, sad, da li je grafička riknula, ili je slot crk'o?

Hvala.

A da nije grafička malo iskopčana iz slota? probaj ju izvaditi i vratiti nazad..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan

Pokušavao sam drug, čistio, puhao, pluća mi otišla. Ne pomaže.

13 godina
Da li je riknula ili ne?

što će ti ta grafa ako imaš intergrirku (osim ako je intergrirka nešto kao intel gma)?

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

što će ti ta grafa ako imaš intergrirku (osim ako je intergrirka nešto kao intel gma)?

Hoću da igram neke jače igre, kao npr. "TheHunter" gdje je bolja grafička potrebna. 
A integrisana je 128MB., sranje, da prostiš.

13 godina
Da li je riknula ili ne?

a ni ova hd4350 nije puno bolja. na laptopu imam hd4250 i rayman šteka iako ram radi u dual channelu te ima 256 mb dijeljene memorije

edit:sad vidim da je minimum za tu igru 256 mb graficke memorije.  ta grafa ionako kosta oko 100 kn tako da ne znam koliko ti se isplati popravljat tu grafu osim ako je neki banalan problem. možda se kondenzator napuhao ili nešto slično. uglavnom, provjeri tu grafu na nekom drugom pc-u pa vidi ako radi

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 22:20 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

A koliko toliko je bolja od integrisane, bar po mom mišljenju.

13 godina
Da li je riknula ili ne?

ja ne znam koju tocno imas intergriranu ali ove najnovije intergrirane nisu uopce lose, na minimalnim postavkama se cak i npr dirt 3 moze zaigrat

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
peace_of_cake kaže...

ja ne znam koju tocno imas intergriranu ali ove najnovije intergrirane nisu uopce lose, na minimalnim postavkama se cak i npr dirt 3 moze zaigrat

Pa da ima novaca za takvu plocu ne bi koristio HD 4350, ajde malo razmisli, samo malo. 

13 godina
Da li je riknula ili ne?

možda nema novca ali hd4350 baš i nije za igre nego je više za htpc il surfanje netom a za to bi i intergrirana poslužila

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 22:37 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
peace_of_cake kaže...

možda nema para ali hd4350 baš i nije za igre nego je više za htpc il surfanje netom a za to bi i intergrirana poslužila

Ruku na srce jedna GT 630 je sigurno 3 puta skuplja a isto tako nije za igranje, i ocito si fulao moju poantu. 

Ako ima tako staru grafu koja jos ima DDR2 memoriju, koju maticnu sa integriranom grafom iz tog doba moze on imati da je jaca od HD 4350, niti jednu jedinu. 

Dakle da se ponovim,  da ima love za novu maticnu sa solidnom integriranom grafom ne bi razbijao glavu sa popravkom jedne tako stare graficke kartice.

13 godina
Da li je riknula ili ne?

jedan moj prijatelj ima 430 ili 440 i igra na 1080p ali vec onda idemo u off topic. koliko ja znam kad grafa ne daje sliku onda se ide isprobat na drugom kompu, ako ni tamo ne daje sliku onda je fizički kvar kao napuhnuti kondenzator koji se lako i jeftino mjenja. grafa se peče u pećnici samo ako baca artefakte ali ovdje slike nema tako da pečnicu možemo prekrižit

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice