bmk za high end grafe od 20k
ove mid range, i low se prodaju za radne ljude. opet nis se nezna za slabije modele sta i kada ce
tih 0.1% ljudi s 4090 nek uzivaju u gaming kruni
Ako ce im najace bit oko 1000eu znaci da ce mid bit oko 600eu a low segment oko 400eu.
Enormno bolje od one Nvidia ludosti gdje je mid range 800eu
Ispravak,mid segment po Nvidiji je 900eu....ona fejk 4070
Ti shvacas da ce 7900XTX po predstavljenome biti ispod razine Ampere-a u 4K RT-u tipa Cyberpunk i Control i dosta drugih igara?
AMD je samo pokazao da su ovu generaciju nekonkurentni nvidiji pa moraju ic na value...
Daj me nemoj jbt da nisi odusevljen sa ovime sto je AMD napravio????!
Ja mrzim monopol...mrzim,sa ovime ce Nvidia gadno popusit.
JA gledam na raytrace ali 90% pc gamera gleda na sto visi framerate i upravo je to AMD predstavio.
Nece nvidia popusit nista, ne moraju ni cijene korigirat... Stvarno si potpuno neobjektivan i ponovno projiciras vlastite zelje...
Cijene su niske jer nemaju dovoljno dobar proizvod da bi bile vise, i tebi je to genijalno?
Tesko je predvidjet buducnost ali ja mislim i to je samo moje misljenje a ne cinjeca....Nvidia ce bit u gadnim problemima,svi su mislili da je Intel nedodirljiv a gle sad...oni trce za AMDom.
Jako lagano bi se moglo desit isto i Nvidiji,postoji jedna granica preko koje kupci nece ic nego ce rec...od.ebi.
Nista ja tebe ne kuzim, pa AMD pada, proslu generaciju im je top kartica bila puno blize nvidijinoj nego sta je to sad slucaj... I tebi je to napredak?