Da vidio sam to jucer kad sam gledao i usporedjivao cijene iz wina
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Štos je što su u srbiji cjene grafi skočile pa su zato i na PiK-u jer je to roba iz srbije, moja bila PCS+ R9 270X 375KM a sad 445KM na PiK-u , ovaj WinWin.ba je sad jeftiniji od PiK-a
Da znam za tu PCS+ 270x bila 375 sad je skocila na 450!!! To sam mislio uzeti ali sad kako stvari izgledaju picim na ovu msi gaming
eto zamjene za legendu hd7950 klik
Miners’ ( i da dodam) and overclockers most favorite card returns!
pitanje je samo koliko ce ih komada napraviti 2, za cijeli svijet??
ocekivana pocetna cijena od 1350kn
gdje na sj. polu jbte!
Direct X 12, šta mislite oce GCN grafe ovo podržavati? Taman čekam da mi stigne r9 290 iz CU i sad vidim ovo....
Direct X 12, šta mislite oce GCN grafe ovo podržavati? Taman čekam da mi stigne r9 290 iz CU i sad vidim ovo....
ja bi prije pitao hoče li sljedeča generacija podržavat
eto zamjene za legendu hd7950 klik
legenda koja i dalje dere sve igre bez problema ;)
king is dead, long live the king!
king never died, he just changed his name...pošto je rebrand ono...
evo na techpowerup stranici su dodali bazu od nadolazece R9 280/7950...asus-ova je za sad najacapa tko nije vidio evo;
LP
Kad se mogu očekivati laptopi sa r9/7 mobile serijom? Dosad nisam naišao na takav.
Pozdrav ekipa, evo upravo sam dosao iz Zagreba sa svojom R9 270 grafom, grafa izgleda pre mocno ali sam uocio ovo "ostecenje" na hladnjaku, jel to tako treba bit ili ne? Radi se o ducanu Futura IT.
Ostecena roba
O je*** ti Zeusa, sta da sad radim. Vidjeli neki balavac od 16 godina dosao u ducan i podvalili mu falsu robu. Jel se ova grafa moze koristit uopce?
O je*** ti Zeusa, sta da sad radim. Vidjeli neki balavac od 16 godina dosao u ducan i podvalili mu falsu robu. Jel se ova grafa moze koristit uopce?
Ja licno ne bih to koristio, kad sam vec platio hocu da bude sve ispravno i kako treba. Jer jednog dana kad odlucis da prodas, sta mislis ko ce kupiti sa slomljenim hladnjakom?
I Zeus zna samo sta sve nije *nagnjeceno* kad je takav vent. To je greska u transportu definitivno i takve kartice idu po dosta manjoj cijeni. Tj ako je ispravna.
Platio sam ju 1349 kuna? Jel to manja cijena ili? I koga Zeusa da ja sad radim, zivim od Zagreba 360kilometara, ne znam ni sam kada cu moc sljedeci put u Zagreb, a konfa me ceka i Battlefield 4 uzeo uz nju jedva cekao stavit grafu i krenut igrat ko mila majka, kad ono zgnjecen hladnjak. Svi hvalili Futuru IT , a ja svoju prvu kupovinu napravim kod nih i ono zgnjecen hladnjak na 1349kn grafi.
Dobio si odlicnu graficku po akcijskoj cijeni tak da nisi nista lose prosao. Na tvome se mjestu nebi previse brinuo jer je Futura pouzdan web shop i siguran sam da je ostecenje do dobavljaca. Ne vjerujem da bi ti tako nesto uvaljali ako su bili upoznati s time.
Jesi ih uopce kontaktirao radi ovog?
Nisam jos nista, prvo sam htio saznat dali to tako treba bit, ili je ostecene sada cu ih zvat pa da vidim sta kazu, ce slat novu grafu ili vracat pare. Ubiti uzet cu 270x , jer mi je zao bilo zasto nisam dao jos 200kn pa X verzija, naravno ako vrate pare.
Platio sam ju 1349 kuna? Jel to manja cijena ili? I koga Zeusa da ja sad radim, zivim od Zagreba 360kilometara, ne znam ni sam kada cu moc sljedeci put u Zagreb, a konfa me ceka i Battlefield 4 uzeo uz nju jedva cekao stavit grafu i krenut igrat ko mila majka, kad ono zgnjecen hladnjak. Svi hvalili Futuru IT , a ja svoju prvu kupovinu napravim kod nih i ono zgnjecen hladnjak na 1349kn grafi.
Pa koliko vidim po tom oštećenju radi se samo o iskrivljenom radijatoru i to ne utječe bitno (ako išta) na hlađenje grafe tako da bi ona trebala raditi bez poteškoća. Instaliraj je i vidi kako radi i kakve su temperature pa onda vidi hoćeš li reklamirati ili ne. Imaš pravo definitvno reklamirati ali procjeni jel ti se to da raditi ili ne kad nisi u Zagrebu. Koliko ja vidim grafa će raditi bez greške. To ti je kao da je malo udubljen lim na autu. Auto ko auto će voziti bez problema.
Pa onda sve po redu, kontaktiraj ih i vjerujem da ce se razrjesiti problem. Ako ju vise neces uzmes R9 270X uz nadoplatu od 100 kn za Sapphire ili 300 kn za Hawk Ed.
A ako ti je razlika od 100kn od X verzije, definitivno je zamjeni.
Covjece kod nas u bih najjeftinija r9 270 *non x* dodje 1600kn mozda i vise (cca 200 evra) kad ce pad cijena :(
Pa koliko vidim po tom oštećenju radi se samo o iskrivljenom radijatoru i to ne utječe bitno (ako išta) na hlađenje grafe tako da bi ona trebala raditi bez poteškoća. Instaliraj je i vidi kako radi i kakve su temperature pa onda vidi hoćeš li reklamirati ili ne. Imaš pravo definitvno reklamirati ali procjeni jel ti se to da raditi ili ne kad nisi u Zagrebu. Koliko ja vidim grafa će raditi bez greške. To ti je kao da je malo udubljen lim na autu. Auto ko auto će voziti bez problema.
Ajde dobro, sada cu je spojit pa cu poslat temperature itd. pa kazite jel je ok ili nije.
A s tvoje strane nije bilo nikakvih padova ili sl.? Jer malo gledam sliku i ovakvo se ostecenje tesko moze dogoditi dok je kartica u kutiji ...
A s tvoje strane nije bilo nikakvih padova ili sl.? Jer malo gledam sliku i ovakvo se ostecenje tesko moze dogoditi dok je kartica u kutiji ...
Nije bilo nikakvih padova, otvorio sam je na stolu i kako sam je vadio sam uocio zgnjecen hladnjak, dok sam je vadio iz pakiranja drzao sam je uhvacenu za plastiku hladnjaka tj. drzao sam onaj MSI logo i isto na drugoj strani plastiku i izvukao sam je van. Kontaktirao sam Futuru preko facebooka i kazu da moram grafu u servis donest jer da je jako cudno ostecenje... napisao sam im ako je mogu donest u 4. mjesecu jer cu tada opet ic u Zagreb. Ubiti grafa radi na 29 stupnjeva, dok je "mirna", a kroz igre jos nisam probao.
tesko da se moze desiti ovo ostecenje realno u nekom padu, ovo je fabricki ovako proslo. ybem ti kontrolu proizvoda
Upravo sam razgovarao sa Futurom, kazu da moram donest karticu do kraja tjedna pa da ce kod uvoznika poslat, nesto bla bla bla... Ubiti kazu da ako se ustvrdi da je doslo do tvornicke pogreske da cu dobit novu grafu, a mene sada je** sto ja ne mogu donest grafu ovaj tjedan.
Upravo sam razgovarao sa Futurom, kazu da moram donest karticu do kraja tjedna pa da ce kod uvoznika poslat, nesto bla bla bla... Ubiti kazu da ako se ustvrdi da je doslo do tvornicke pogreske da cu dobit novu grafu, a mene sada je** sto ja ne mogu donest grafu ovaj tjedan.
Pa posalji postom.
Pa posalji postom.
Nema mi druge nego postom slat, kupio grafu, napokon zavrsio konfiguraciju, pa se dogodi ovo, ocito konfa ce jos morat cekat tjedan dana(toliko su rekli da ce trajat "ispitivanja" ) Evo da kazem grafa radi odlicno COD4 550fps lock :P , al stavio sam 333 ljepo smooth, Battlefield 3 Ultra sve na max ,AA max 70-80fps-a , Battlefield 4 55-60FPS (sve max) , MW3 ~110fps (max sve). Odlicna grafa nakon GTX 550ti
Imate na mom Youtube kanalu gameplay BF4 na mojoj konfiguraciji pa slobodno provjerite, link je pod " Moj PC " .
Ne zaboravite lajk :)
Imate na mom Youtube kanalu gameplay BF4 na mojoj konfiguraciji pa slobodno provjerite, link je pod " Moj PC " .
Ne zaboravite lajk :)
sry ali video poprilicno umire covjek bi rekao da se igras na gt620, niti fps counter niti ista drugo
....imas playclaw pa s njim snimaj poprilicno je popularan jer framerate skoro nis ne pada...eto neki su i provjerili
LP
Ne znam o cemu pricas ali meni igra na Ultra radi od 70 do 120 fps-a, bez snimanja u DirectX-u.
Ne mogu snimat Mantle, i snimao sam sa Action! iako ga bas i ne volim, ali on ima mali file size i pri snimanju ni bez snimanja ne pada ispod 70 osim pri levoluciji u Siege of Shanghai :)