Radeon R9/7 serija

poruka: 3.409
|
čitano: 454.222
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Radeon R9/7 serija

arccelero hladi komplet tjelo grafe a hybrid dal on hladi VRM i mem i koje je bolji izbor, pucam na ovaj hybrid i imam ga za 180KM~700kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Extreme 3 sve hladi zrakom, ima kontak samo sa GPU.

Hybrid GPU hladi vodom a VRM itd. hladi zrakom, zato se i zove Hybrid. Logično on je bolji izbor ako imaš uvjete.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 1:14 (rapture686).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Radeon R9/7 serija

pod uvjete misliš na dovoljno veliko kućište

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Dostavlja li mindfactory.de u HR i po kojoj cijeni?

EDIT: Oprostite na Off Topicu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 1:54 (Dariio7).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Radeon R9/7 serija
Dariio7 kaže...

Dostavlja li mindfactory.de u HR i po kojoj cijeni?

Kad san slao mail (prije cca 1mj) dobio sam negativan odgovor, okušaj se na info od njih pa postaj na forum. Možda če nakon neke izvjesne količine mailova počet dostavljat u hr pošto isti dostavljaju u sloveniju.

13 godina
neaktivan
mirzet1976 kaže...

pod uvjete misliš na dovoljno veliko kućište

Da, dovoljno veliko i mjesto za montirati radijator koji je 120mm ako se ne varam.

Toni
11 godina

Jel taj Accelero tako dobar cooler? Jel mozda bolje ici npr. na R9 270X + neki Accelero cooler ili se drzati nereferentne npr. MSI R9 270x.

Ili je Accelero samo za vece high end grafe?

14 godina

Accelero ubija ali pored ovih dobrih nereferentnih nemaš potrebe stavljati Accelero.

13 godina
protjeran
Ak oces tiho i ucinkovito hladenje "slicno" kao accelero imas u ponudi nereferentne modele s 3venta sapphirov toxic i gigabytov wf3 modele, pa se nemoras mucit s skidanjem,gubljenem garancije kod nekih proizvodaca itd...lp
||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
16 godina
Radeon R9/7 serija

sto se tice wf3 modela...

le link! 

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

1 4 hvala 0
15 godina
Radeon R9/7 serija

hibrid je po meni bolji izbor.dobijes manje temperature gpu-a (samog cipa) nego as articom.dok su ram memorija i vrm negdje podjednaki

Prodajem univerzalne blokove za gpu kartice,EKWB
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Radeon R9/7 serija

Što se tiče hybrida obavezno pogledajte šta san ode napisa da nebi bilo nisan zna

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/accelero-hybrid--r9-290/199693.aspx

nicky.sl
Moj PC  
5 1 hvala 2
12 godina
protjeran
Radeon R9/7 serija

El r9 270x hawk ima dva biosa?isto i za toxic i el bi toxic mogla stati u thermaltake v3?

0 0 hvala 0
14 godina
Radeon R9/7 serija

Netko "naš"? {#}

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152133984409430&set=a.137560919429.107699.135403179429&type=1

"Sapphire Technology Club" - "Marko from Croatia sent us a picture of his current upgrade"

(za one koji nemaju Face)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
11 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Netko "naš"? {#}

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152133984409430&set=a.137560919429.107699.135403179429&type=1

"Sapphire Technology Club" - "Marko from Croatia sent us a picture of his current upgrade"

(za one koji nemaju Face)

pravo moćna slika! :D

12 godina
Radeon R9/7 serija
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zar se samo meni riga od kombinacije plavog PCB-a i zutog oklopa?

lol

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
13 godina
Paradox1 kaže...

lol

odvrtano usklađene boje :S al šta ćeš gpu je gpu nije bitna boja

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
13 godina
Paradox1 kaže...

lol

Zar ti gledas u graficku nakon sto je ugradis?????

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
Radeon R9/7 serija

bas to kao da je bitno kak izgleda tranu {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

bas to kao da je bitno kak izgleda tranu {#}

a cuj. meni bi npr bilo bitno.. posto mi je mod bitan isto kao i  snaga :)

17 godina
Radeon R9/7 serija

pa no radi  mod-a ok onda, ali regular user ne radi modove bas cesto pa mu nije bitna ni estetika nego pure raw performance {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

pa no radi  mod-a ok onda, ali regular user ne radi modove bas cesto pa mu nije bitna ni estetika nego pure raw performance {#}

istina, glavno da "drma" kakva je iznutra /niko ne vidi

12 godina
neaktivan

Pozdrav,

Kupio novu MSI r9 270x Gaming, friška instalacija Windows 7 na kojima su instalirani samo driveri za mrežu i nakon instalacije bilo koje verzije drivera od zadnjih 6, 7 izdanih za grafičku  nakon restarta računala poslije "starting Windows" screena pojavi se samo crni ekran. Komp uredno radi za vrijeme tog crnog ekrana. U Safe Mode-u radi sve bez problema i kad maknem drivere iz safe mode-a windowsi se nakon restarta uredno dignu. I tak sa bilo kojim driverima... Karticu nosim na reklamaciju, ali me zanima ako neko ima iskustva sa takvim problemom...

Zahvalan sam za svaku pomoć!

12 godina
Radeon R9/7 serija

Nevalja ti grafa nosi ju u servis pa neka se oni j..u s njom.

Ako si proba gomilu drivera ocito nije do njih

nicky.sl
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zajebi to sve i vrati karticu ja cu tako također pun mi ih je k...c vise stavio windows 8 jer sam mislio da nece bit više problema no jos se desavaju iste stvari !!!

12 godina
neaktivan

Katastrofa... A čitam i po stranim forumima da ljudi imaju istih problema kao i ja. Da im se pojavljuje taj crni ekran nakon instalacije drivera. Stvarno nevjerojatno...

14 godina

Kako je nova serija refreš HD7xxx serije, izgleda da je refreš i njenih problema. Strašni su ti u AMDu kad dva puta znaju zajebat istu stvar. Kontao sam možda uzet R9 270 ako prodam svoju karticu jer je jeftina, a jača, al definitivno ne želim riskirati.

Zajeb AMD, veliki zajeb, black screenovi prošireni preko dvije serije, a eno lega i sa HD5550 ima isti problem. Općenito HD7850 i 7870 imaju najviše takvih problema, a samim time valjda i r9 270/x.

Blago budalama.
16 godina
neaktivan

Da samo black screenovi tu su još i zmrzavanja pc-a i low FPS u smiješnim igrama !!!

12 godina
protjeran
Radeon R9/7 serija

Taman sam se odlučio kupiti r9 270x sapphire toxic i sad čitam ove vaše,a što je najbolje za nekih dva sata ode moja gigabyte gtx 550ti i taman sam mislio naručiti novu koji bi došla do srijede,ali sad nakon ovoga {#}

el se to događa samo kod određenih r9 270x,mislim na proivođače/verzije , tipa msi ili hawk ili od gigabyte ili od svih i nije bitno šta jer se može dogoditi bilo kojoj,najbolje bi bilo da naručin odnekud di me neće zezati za garanciju kao što u protisu nekad znaju.

Ili da jednostavno opet kupim nvidiu ako oni nemaju problema

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice