eto stari, ovako cemo ja sa jednom 9800gtx u 3dmarku06 postignem 17 k bodova(sa e7300 procom) a sada da vidim tvoj score moj imas na pcekspertu. sa dvije 9800gtx (obicne) skoro pa 20 k sa time da na svojoj ploci quada nisam mogo dici vise od 3.65ghz.
kada to oboris onda ces mi pricat da je 4870 tolko jaca ja sam reko razlike su niti 1% i to sam sve rezultate postigo sa obicnim 9800gtx
ja mislim da TOXIC nema pojma
ko se slaze samnom
eto stari, ovako cemo ja sa jednom 9800gtx u 3dmarku06 postignem 17 k bodova a sada da vidim tvoj score moj imas na pcekspertu. sa dvije 9800gtx (obicne) skoro pa 20 k sa time da na svojoj ploci quada nisam mogo dici vise od 3.65ghz.
kada to oboris onda ces mi pricat da je 4870 tolko jaca ja sam reko razlike su niti 1% i to sam sve rezultate postigo sa obicnim 9800gtx
ko se slaze samnom
eto stari, ovako cemo ja sa jednom 9800gtx u 3dmarku06 postignem 17 k bodova a sada da vidim tvoj score moj imas na pcekspertu. sa dvije 9800gtx (obicne) skoro pa 20 k sa time da na svojoj ploci quada nisam mogo dici vise od 3.65ghz.
ko se slaze samnom
ko se slaze samnom
ko se slaze samnom
ko se slaze samnom
o moj boze smiluj se ovom Toxicu
sta mi znace znace mi dosta vidis li ti te rezulatate
a izgleda da je tebi razlika izmdju 50 i 70FPS 1%
dodu 2 klinca koji imaju hd4870 i oce tu sa nekim testovima koji nemaju veze sa realnoscu pokazat kako oni imaju ati i kako je ati bolji.
zato sta upravo te kartice ili njima slicne posjeduju.
ja branim geforce zbog one tvoje sugave izjave geforce fico.
a ne zato sta je ja imam.
iskreno prodat cu ih cim uzmognem i kupit ati ako treba samo ako ce bit tolko bolji kak vas 2 pricate. a nemate neke dokaze svoje sa svojim testovima i tako dalje.
ko se slaze samnom
pa eno ti gore testovi
bacim na testiranje s tim da si ti koristio 2x9800 a ja cu samo jednu 4870
ko se slaze samnom
Ovaj Toxic stvarno nezna šta priča.
Jedina grafa koja je bolja od HD4870 u tom segmentu tržišta je GTX260.
9800GTX+ nije slabija od HD4870 samo jedan posto,a pogotovo ne kod većih rezolucija i sa uključenim AA i AF filtrima.
Ali ako oćeš dokaz pogledaj u BUG broj191 pa češ vidit kolka je razlika u 3DMark Vantage i sa kojim komponentama su testirane te grafe.
ostao je bez rijeci
nezna sta vise da slaze
:):):):):):)
ko se slaze samnom
ne nego se vi samo tjesite. vi nemate dokaza ja imam ko u prici mozes mi samo poslat svoj ss ili bilo ko od vas da je to 10% ili 20% razlika kako vi kazete izmedu tih dviju kartica onda cu se ispricat tu svima al nevjerujem da ce se to desit.
e ljudi dajte zovite TOXICA da se jos malo smijemo
realno gledano GF 9800GTX je u rangu HD4850 , GTX260 je u rangu HD4870, GTX280 je u rangu HD4870X2
ne nego se vi samo tjesite. vi nemate dokaza ja imam ko u prici mozes mi samo poslat svoj ss ili bilo ko od vas da je to 10% ili 20% razlika kako vi kazete izmedu tih dviju kartica onda cu se ispricat tu svima al nevjerujem da ce se to desit.

Jebo vas ati i nvidija, ovo je stroj http://cgi.ebay.de/Grafikkarte-3Dfx_W0QQitemZ270323039325QQihZ017QQcategoryZ8045QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
hahaha
a usput ja sa svojom geforceicom uspjevam preko 850 fps u minesweeperu :P haha
Jebo vas ati i nvidija, ovo je stroj http://cgi.ebay.de/Grafikkarte-3Dfx_W0QQitemZ270323039325QQihZ017QQcategoryZ8045QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
hahaha
a usput ja sa svojom geforceicom uspjevam preko 850 fps u minesweeperu :P haha