R9 290 bios rezolucija

poruka: 12
|
čitano: 1.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
R9 290 bios rezolucija

Pozdrav svima,

uzeo sam jučer Gigabyte R9 290 novu grafu. Kada sam je stavio i instalirao drivere u biosu mi se poremetila rezolucija, sva je pikselasta (mala i razvučena).

Jel imao netko takav problem i ima li tko rješenje da se popravi reza? Da probam druge drivere za grafu. Imam najnovnije beta drivere.

Hvala

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
R9 290 bios rezolucija
Poznati problem na R seriji, osobno se nisam zamarao vise s tim, no dok sam trazio rijesenje nije ga bilo dali se nesto promjenilo od tada neznam! No znam da stavljanjem drugog lcd je radilo normalno..evo cisto da odrzimo temu pa mozda se jos netko javi...lp
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: R9 290 bios rezolucija
streamg kaže...

Pozdrav svima,

uzeo sam jučer Gigabyte R9 290 novu grafu. Kada sam je stavio i instalirao drivere u biosu mi se poremetila rezolucija, sva je pikselasta (mala i razvučena).

Jel imao netko takav problem i ima li tko rješenje da se popravi reza? Da probam druge drivere za grafu. Imam najnovnije beta drivere.

Hvala

Nekako sumnjam da će ti driveri pomoć po pitanju BIOSa jer eto, driveri se loadaju sa operacijskim sustavom...

My name is Legion... For we are many!
15 godina
neaktivan
R9 290 bios rezolucija

probao sam ponovno instalirat bios... pri prvom restaru je ok, al nakon drugog opet isto

No pain no gain
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kako si BIOS reinstalirao?

15 godina
neaktivan
R9 290 bios rezolucija

u biosu sam ponovno instalirao trenutni bios koji imam preko usba-a (asus)

No pain no gain
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

BIOS se ne instalira, on se flasha.

Vjerojatno je problem u BIOSu grafičke. Driveri nemaju apsolutno nikakve veze sa time. Vidi jel ima kakav update za BIOS od grafe i jako dobro pazi što radiš. Možda da daš nekom malo stručnijem da to riješi.

11 godina
R9 290 bios rezolucija

Znači sličan problem imam: http://www.igreklik.com/slike/images/75560095971185610669.jpg , nema 1/3 screena na desnoj strani. Nema šta nisam pokušavao ali ne pomaže. Sve bude uredu kad se boota windows i driveri uključe. Na nvidia grafama nisam imao ovaj problem. Najgore mi je što sam instalirao mavericks na drugi hdd i slika mu je ista: http://www.igreklik.com/slike/images/52049265960566157971.jpg .  Ima li neko rješenje za ovo?

Hejjjjj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je tako od 7970,sada imam 290x,ja mislim da grafa ne prepoznaje monitor (tv u mom slucaju),nvidia nema tih problema,ja sam se jednostavno naviko jnga....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 11:26 (lmutak).
11 godina

I u mene je tv jbg.

Hejjjjj
13 godina
protjeran
R9 290 bios rezolucija

takoder i kolega s asus 280x dc2 top ima identicni problem( plazma 136cm) , i onda ja dobim 3td{#}..bump

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Izgleda da sam jedino ja pritisnuo tu {#}.

Hejjjjj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice