Problemi sa prašinom

poruka: 4
|
čitano: 2.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemi sa prašinom
pitanje

Imam problem. Kupio sam novu grafičku karticu i u roku dva-tri tjedna nakupila se prašine kao da je prošlo godinu dana!. Em na ventilatoru, em oko njega, svugdje prašina.

Moje je pitanje kako to spriječiti? Prašina je vrlo pogubna za grafičke kartice, a najviše se brinem zbog ventilatora na grafičkoj, jer sam već prije imao slučajeva kada je zbog prašine ventilator jednostavno prestao raditi.

Inače, kučište mi se nalazi na podu, pa je možda i to problem. Napominjem da nemam nikakvih dodatnih ventilatora na kučištu koji bi upuhivali zrak tako da je uzrok nešto drugo. Imate kakvi ideja?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa prašinom
prihvaćeno rješenje

Zatvori kuciste,stavi nekoliko ventilatora za protok zraka.

Na ventilatore montiraj filtere za prasinu,a sve ostale rupe na kucistu pozatvaraj s necime(moze i selotep,ako nemas nista inovativnije)Namigiva

Najjednostavniji nacin,makar mi nije jasno kako ti se u 2 tjedna toliko prasine nakupi,mozda da ocistis sobu?Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi sa prašinom
autorov komentar

Ma čistima ja sobu, bez brigeNamigiva. Valjda ima toliko prašine kaj mi je kompjuter na podu, probat ću sa tvojom idejom sa ventilatorima, možda pomogne. A kaj ima veze ako mi je kompjuter na podu, možda je to razlog?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa prašinom

Najvise prasine se skupi na podu,kada hodas podignes je i lagano se nakupi po cijelom kucistu.

Ja oduvijek drzim kuciste na podu pa nemam prevelikih probelma sa prasinom.dok moj prijatelj treba svakih mjesec dana cijelo kuciste cistiti jer je puno prasineBelji se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice