Problem sa nvidia GF 9400m

poruka: 13
|
čitano: 4.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo na laptopu imam nV GF 9400m 9100m G + 9300m GS a on meni koristi samo 9100m G a ovu drugu uopće nekoristi?

Zna neko kak da napravim da mi opet bude 9400m?

Dodatno pitanje:Mogu li formatirati disk?Kako?

EDIT:Mislio sam ovo pod disk na dual layer

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 16:19 (doctor_crash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lol

nemam pojma o cemu procas! ajde napisi koji laptop imas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Laptop Acer Aspire 7530,malo mi je teško objasniti no,da probam opet.

Znači Laptop ima nekakav način "SLi-a" tako da mi tvori jednu karticu nVidiu GeForce 9400m(nV GF 9100M G+9300M)a meni

taj laptop koristi samo jednu grafu 9100M G,i sada kako ja opet mogu spojiti te grafulje?

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa nvidia GF 9400m

google kaze da tvoj laptop ima NVIDIA GeForce 9100M G.

16 godina
neaktivan

Nebi reko,na laptopu mi piše ovako:(na jednoj naljepnici)Graphichs by nVidia GeForce 9400m Hybrid SLi 256mb

EDIT:Prije sam to mogo imo sam vistu,kak je biiiooooo spooorooo....

Kupljen je u HG-spotu

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 15:58 (doctor_crash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pise i na plotu #$%&(... http://www.acer.hr/acer/product.do?link=oln85e.redirect&changedAlts=&CRC=600100215#wrAjaxHistory=2

sve ovisi koju si konfiguraciju uzeo, a ti si vjerojatno uzeo sa 9100. pogledaj na racun pa usporedi.

16 godina
neaktivan

Kak kad mi i na laptopu pise da imam 9400M a i prije sam to imo...Oćeš da ti uslikam naljepnicu?

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 16:13 (doctor_crash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hybrid SLI, znači imaš integriranu i diskretnu grafičku. Probaj čačkat po biosu, vidjeti da li tamo ima kakva opcija za uključiti. Ili u driverima, skini najnovije sa nvidijine stranice pa probaj tamo ako ide

HP Compaq 8710w
16 godina
neaktivan

Ok,a zna li netko odgovor na drugo pitanje???Izlanuo se

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

prije instalacija Windowsa ti uvijek daje opciju formatiranja i pravljenja particija. Provjeri da si ne obrišeš restore particiju, ako ju imaš i ako ti treba

HP Compaq 8710w
16 godina
neaktivan

Srryyy mislio sam na Dual-layer :D,al ovo tu ce mi isto pomoc jel moram reinstallirat windowse na kompu hvaala!!

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 16:17 (doctor_crash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E ljudi za ovo prvo sam nasao da Hybrid Sli neradi na Win XP-u

Evo:http://laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=24323

tako da kad mi se skine Win 7-ica ide na ovo čudo

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Situacija ti je slijedeća ( tipkam ti s istog laptopa): kupio si ( kao i ja ) vjerojatno 7750g sa 9100 Gm+ 9300Gs grafičkim karticama koje ISKLJUČIVO NA VISTI x32 rade u Hybrid SLi modu

i tvore 9400M "karticu". Dakle, a to ti ovi tamo gdje si lap kupio ili nisu znali ili ih baš briga, to ti radi samo na VISTI, i to 32-bitnoj što je totalna banana jer ti sustav podržava 64 bitni OS, ali nema drivera

za niti jedan 64-bit OS!

Hybrid SLi je vezan uz DirectX 10 tako da nema načina da ga XP odradi.

U Win XP -u će ti raditi samo 9100 a 9300 će se postaviti kao output na izlazu za vanjski monitor ( opet banana ) i ti tu nemožeš baš ništa napraviti obzirom da su driveri takvi

da ne znaju drugačije raditi tj vide 2 kartice ali kao default stavljaju 9100. Postoje navodno mogućnosti za modifikaciju drivera ali još nisam našao nikog da mu je to proradilo kako treba,jednostavno neće staviti 9300 kao default karticu. Čak sam pokušao kontaktirati Acer, naravno nisu mi ni odgovorili,papci!

Radi se izglaeda  o tome da ovi u nVidiji izgleda skroz male šanse daju toj Hybrid tehnologiji za uspjeh na tržištu pa zato i ne mare previše za razvoj, tako da svega par modela laptopa ima s tim Hybrid SLi-em!

Mi smo jednostavno bili neinformirani i to ti je to. Nažalost mislim da Windows 7 ne donosi ništa dobrog jer ni oni ( driveri) za sada ne podržavaju taj H sli

Što se BIOS-a tiče, tu nemaš šta jer nema mogućnosti biranja, tako je kako je.

Ako uspiješ bilo što napraviti po tom pitanju molim te javi...ja sam već lud od toga a VISTA je ubojica i mrzim je!!!

pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice