nadam se da mi modovi nece zamjeriti ili mi dat karton zato sto mi je ovo druga tema u danu al moram ovo pitat. danas sam dobio komp i uredno instaliro sve drivere. nakon instalacije novin Catalystovih drivera svaka igrica mi je pocela stekat. udem u mercenaries 2 i FPS mi padne na 9... u crysisu se isto smanjio FPS s tim da sam ove dvije igrice prije sat vremena igro na najvisim postavkama bez ikakvog trzaja! sad sam reinstallo catalyst 8.10 drivere i stavio stare koje sam dobio uz komp ali opet nista...moze li mi neko pomoc molim vas??? i
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno ATIšalim se!
Nego, evo kak da riješiš proble. Najveći zaje... zna biti kad stavljate nove drivere a dobro ne pobrišete stare, pogotovo u slučaju ATI, kad uninstaliraš drivere najbolje ti bi bilo još sve počistit sa DRIVER CLEANEROM ili nekim drugim programom za brisanje drivera, al DC je zakon kaj se toga tiče! I onda restart, i tek onda baciš nove gore, i mora radit 100%, nema straha da nebu delalo!
ispricavam se sto se ubacujem...ja imam hd 4870 i svaki put kad instaliram nove drivere (stare ne pobrišem) javljaju mi se neke greske i nece prikazati ccc. Jel to znači da svaki put moram brisati stare drivere ?
Normalno da moras.Imas u control panelu Ati software uninstall.Klikni i odaberi da ti sve makne.Restartaj komp i instaliraj nove.
Pobriši i sa DC-om, jer ak neznate uvjek nekaj ostane, pa onda to zna biti trn u oku!
e puno hvala...prije sam imao nVidia-u i nisam morao brisati stare drivere...inace za to koristim Revo Uninstaller...sjajan je.
Pozdrav, da ne otvaram novu temu, ovdje ću iznijeti svoj problem.
Imam Gainward 4870GS grafičku i imam jedan čudan problem.
Od prvog dana mi se dešava sljedeća situacija.
Par minuta nakon paljenja kompa, počne mi se gubiti slika na ekranu i to traje par sekundi.
I nakon što se slika pali-gasi-pali par sekundi, opet se stabilizira i to treperenje se više ne pojavljuje pa makar komp bio upaljen 10 dana pod punim opterećenjem.
Ugasim komp i odamh ga opet upalim i to se ne dešava.
Ta situacija se ponavlja jedino kada je komp duže vrijeme ugašen, pa onda ga opet upalim.
Interesantno je da se uvijek u skoro isto vrijeme, par minuta nakon boot-upa dešava to treperenje i jedino ako je komp prije toga bio duže vrijeme ugašen.
Dugo godina se bavim sa kompovima, ali ovo mi je misterij.
Reinstalirao sam 2 vrste windowsa, 3 vrste drivera....i ništa ne pomaže. Kartica je vrhunski hlađena i nije overclockirana.
Ako netko ima kakvih savjeta, neka se javi. Nije strašan problem, ali ipak poprilično iritira.