Grafička je GTX260(xfx). Događa se neka glupost da u svim igrama imam malo fps-ova(cod4--prije oko 200 sad 40 fps?) ;kao da je oslabila sama od sebe.grrrrr
Je li to mozda do igre ili zbog vrucine??
Grafička je GTX260(xfx). Događa se neka glupost da u svim igrama imam malo fps-ova(cod4--prije oko 200 sad 40 fps?) ;kao da je oslabila sama od sebe.grrrrr
Sto se tice pada fps u igrama, to mogu biti razni faktori kao sto su pregrijavanje procesora, graficka, hd malo steka, maliciozni programi itd..
Nekako mi je cudno da u CoD4 sa 200 padne na 40 fps, ipak je to GTX 260, stvarno cudno.
Daj navedi ostalu konfiguraciju, a mogao si i provjeriti temperature procesora i graficke sa Everestom
upali si antivirus
stavi si Advanced System Care i CCleaner i počisti komp...
upali igru i uživaj
Aaaa;imam problem s hladnjakom od procesora.Nekoliko mi se puta comp ugasio zbog pregrijavanja procesora.Temperature su(ne nakon igranja)-cpu 60,grafa 65,
Aaaa;imam problem s hladnjakom od procesora.Nekoliko mi se puta comp ugasio zbog pregrijavanja procesora.Temperature su(ne nakon igranja)-cpu 60,grafa 65,
O kojem je procesoru rijec?
Inace po meni temperatura procesora od 60 C u idle je previse. Vidi jel ti ispravan hladnjak, ako nije, kupuj novi..
ja imam novi pa mi dolazi do 60 u ovim vrućim danima i gasi mi se komp
ne bi se smio gasit
nije to toliko previše
AMD 7750 BE
ja imam novi pa mi dolazi do 60 u ovim vrućim danima i gasi mi se komp
ne bi se smio gasit
nije to toliko previše
Doxy ipak je to temperatura izmjerena u idle, sta mislis kakva ce biti kad bude igrao malo zahtjevnije igre po ovoj vrucini?
Moj stari Pentium 4 Prescott na 3,00 ghz nije dolazio do 60 pod punim opterecenjem, a zna se da su se grijali dosta.