Problem sa grafickom

poruka: 11
|
čitano: 1.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa grafickom

Znaci, grafa je normalno radila i onda je odjednom komp otisao u sleep mode, zbog temperature graficke (stavio sam novi cooler i nije dobro hladio, ili sam premalo paste stavio ili ga nisam pricvrstio.

Sada kada probam upaliti komp, nemoze se boot-at.

Krene se paliti, ali nema nikakve slike na monitoru i nema onog beep-a.

Sa drugom grafickom sve radi normalno.

Pa sad, zbog cega se nece boot-ati s tom grafom? Nesto se sprzilo na njoj zbog visokih temperatura?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom
rocker55555 kaže...

Znaci, grafa je normalno radila i onda je odjednom komp otisao u sleep mode, zbog temperature graficke (stavio sam novi cooler i nije dobro hladio, ili sam premalo paste stavio ili ga nisam pricvrstio.

Sada kada probam upaliti komp, nemoze se boot-at.

Krene se paliti, ali nema nikakve slike na monitoru i nema onog beep-a.

Sa drugom grafickom sve radi normalno.

Pa sad, zbog cega se nece boot-ati s tom grafom? Nesto se sprzilo na njoj zbog visokih temperatura?

Koja grafa, koji cooler? Kakvu pastu si koristio? 

16 godina

Grafa pod moj pc, cooler je neki od frenda, nepise marka na njemu, ali sam sam vidio da hladi kad mi je pokazivao na svojoj grafi.

Pasta je neka iz linksa za dvadesetak kuna.

Ali lako meni za taj cooler, mene zanima zasto se komp nece bootat sa grafom?

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Grafa pod moj pc, cooler je neki od frenda, nepise marka na njemu, ali sam sam vidio da hladi kad mi je pokazivao na svojoj grafi.

Pasta je neka iz linksa za dvadesetak kuna.

Ali lako meni za taj cooler, mene zanima zasto se komp nece bootat sa grafom?

Vjerovatno nisi fino cooler stavio. Vrati stari pa vidi..

16 godina

Probao sam, ista stvar.

15 godina
Problem sa grafickom

Probaj tu grafu kod nekog frenda !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probao, neradi.

13 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Evo da ne otvaram novu temu nadovazat cu se na ovu.  

Imam problem s grafickom ati radeon hd 4550. Sve igre su normalno radile i onda odjednom je pocela zezati. sad na trenutke radi normalno pa onda opet usporeno. da li dolazi do pregrijavanja ili se trebaju driveri reinstalirati?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 14:28 (ivan0301).

0 0 hvala 0
13 godina
ivan0301 kaže...

Evo da ne otvaram novu temu nadovazat cu se na ovu.  

Imam problem s grafickom ati radeon hd 4550. Sve igre su normalno radile i onda odjednom je pocela zezati. sad na trenutke radi normalno pa onda opet usporeno. da li dolazi do pregrijavanja ili se trebaju driveri reinstalirati?

Pa pogledaj temp. Skini nešto tipa HWmonitor, upali ga i zaigraj neku igru. Kad krene zezati, izađi iz igre pogledaj koje su temperature i reci nama. Tada ćemo dalje...
LINK!

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
13 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

max je 73 stupnja, a minimalna 58, primjetio sam da vrlo sporo pada temperatura. Moguce da ventilator ne funkcionira najbolje?

0 0 hvala 0
13 godina
ivan0301 kaže...

max je 73 stupnja, a minimalna 58, primjetio sam da vrlo sporo pada temperatura. Moguce da ventilator ne funkcionira najbolje?

Ako kartica nema garanciju, skini hladnjak i očisti ga od prašine te promjeni pastu. Ako ima garanciju probaj malo samo ispiriti prašinu kompresiranim zrakom bez skidanja hladnjaka(eventualno skini ventilator ako nema neka naljepnica). Trebale bi temp. pasti pa ćemo vidjeti dalje ako bude zezalo...{#}

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice