Imam problem sa monitorom ili sa grafickom karticom, kao sto viditie na snimku dole, pojavljuju mi se uspravne linije nakon 1-2 h rada na racunaru, prvo sam mislio da je graficka u pitanju ali kada mi se te linije pojave , i kad ugasim monitor pa kroz nekoliko sekundi ga ponovo upalim te linije prestanu na nekih par minuta (2-4min) kako da provjerim da je do monitora ? i kako to da rijesim?, temperature na racunaru su prihvatljive
imam graficku MSI R9 280x OC Gaming
monitor : Acer X223W Q
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda ti memorija rikava ili mozda imas "hladni" lem!
na tvom mjestu bi prvo probao prstima vertikalno na pcb-u na par mjesta pomaknuti/saviti karticu dok je u radu, tako ces saznati najprije dali ti kartica ima hladni lem tj neki el.dio ti se "odlemio"!( najvjerojatnije memorijski cip sudeci po crtama)),
naravno ovo sve ignorirati ako imas garanciju!lp
I da kad je na radnoj povrsini te linije brze trepere, kad je na chromu ili nekoj igrici onda mu treba da "trepne" desetak sekundi
Meni isto izgleda kao ne stabilna memorija. Jel se pojavljuje uvijek iste crte na istom mjestu iste boje ? Ako da onda je moguce i monitor, probaj posudit neki monitor, ali ako imaš razne artifakte po ekranu, često i raznih boja onda je naj vjerojatnije grafa. Ako na drugom monitoru nema crta šalji na servis.