kako povećati grafičku memoriju na ATI mobile X1300 .Piše da je memorija proširiva sa 128 na 512 MB
Može li mi neko reči kako se to radi
kako povećati grafičku memoriju na ATI mobile X1300 .Piše da je memorija proširiva sa 128 na 512 MB
Može li mi neko reči kako se to radi
jesi pogledao u biosu?? to bi tamo trebalo biti
nema ništa u BIOS-u o tome
Da, to ti ovisi o količini rama koju imaš.
zajeb grafa je ATi Radeon X1250 (128MB. proširivo do 512 iz radne memorije)
Evo screen.
Evo screen.
da ne otvaram novu temu, jel postoji ikakav nacin da povecam dio djeljene memorije?
ma nema ništa boje od envidije za sada dizanje memorije na grafi ok ali pitam se čemu digniti memoriu recimo sa 128 na 512 a lipi moji štočete se bitima 128bita 128rama 256bita 256ili512 rama idemo mozgovi vise rama vise bita kako digniti bite a ja uvjeren da je to nemoguče
ma nema ništa boje od envidije za sada dizanje memorije na grafi ok ali pitam se čemu digniti memoriu recimo sa 128 na 512 a lipi moji štočete se bitima 128bita 128rama 256bita 256ili512 rama idemo mozgovi vise rama vise bita kako digniti bite a ja uvjeren da je to nemoguče
E ljudi, znam da je ovo stari topic iz 11 mjeseca, ali imam pitanje, pa svi vi koji "znate" o grafičkama, recite mi kako bih ja mogao malo povisiti Shared Memory (VRAM) na Intel GMA 950. Ovako, u BiOS-u nema ništa o tome, software za to (neam blage), jedino ako stavim više rama (ali mislim da se ništ ne bi promjenilo).
Ovako stojim s laptopom -.-
Toshiba Satellite A205-S4577
1 giga RAM-a
Intel GMA 950
Intel Core 2 Duo T5300 1.73 GHz
Chipset Mobile Intel 945GM Express
160 GB Hard disk
i to je sve šta trebate znat lol
"With respect, J o i n t"