Ako ti je službena medicina utvrdila višak metala u tijelu - OK. Malo čudno (osim ako nisi u nekom rizičnom prostoru), ali OK. Ako su ti to "utvrdili" alternativci, onda su te iskoristili i iz tebe izvukli lovu.
Sjediš?
Super.
Ja sam, ni više ni manje, jedan od rijetkih ljudi na Zemlji koji zaista razumiju kako ljudsko tijelo funkcionira (barem što se tiče prehrane, ostalo me nije zanimalo).
Tako da... višak metala sam sam sebi utvrdio. :P
Pitanje se postavlja, je li prehrana nešto bitno ili...?
S obzirom da je broj jedan smrti u svijetu povezano sa prehranom (samo reci: rak, srčani / moždani udar, "prirodna smrt", preuranjeno starenje, problemi sa dišnim putevima, gljive, prestanak rada jednoga od organa... 90% bolesti svijeta i uzroka smrti), može se reći da je prehrana bitna.
---
Nadalje:
Službena medicina nema veze sa:
- zdravljem
- oporavkom od bolesti
- lijekovima
- "doktorima" (ja ih zovem šarlatanima) koji "liječe" (ne liječe - ubijaju)
tako da mogu slobodno izjaviti kako ti "službena medicina" neće nikada reći da imaš višak metala u tijelu... uostalom, ko da oni to mogu izmjeriti (da, ako ti odflikaju 1/4 mozga za uzorkovanje lol).
---
Ne pokušavam te uvjeriti u ono što sam napisao a još me manje briga u što ti vjeruješ.
Čisto informacija da "tamo negdje, ima netko tko ima ovakva uvjerenja". Malo je vjerovatno da ćeš sam istraživati ovu temu međutim, "pika" me kad netko spomene "službenu medicinu" misleći da pred sobom ima osobu koja vjeruje u doktore pardon šarlatane.
Smiješna strana ovoga je to što mi je kum doktor opće prakse :D Kad se mi počnemo kačit', to je milina xD
---
Oprostite na offtopicu.
---
Ontopic:
Ako ovo radi... a izgleda da radi... ne kontam čemu naširoko i nadugačko raspisivanje da li da ili ne. Ponašate se kao da itko od vas ovdje može / ima moć uticati na to hoće li XY osoba, nakon što sve ovo pročita, će paliti svoju grafu ili neće.
Ko' i u pravom životu, nemaš apsolutno nikakvu kontrolu nad ničime. Bez obzira što svi obožavaju tu iluziju da imaju.
Hvala na čitanju :P
-edit-
Mala digresija. Kada kažem "jedan od rijetkih" mislim na jedan od 100 :P