Pomoc oko odabora

poruka: 15
|
čitano: 1.651
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc oko odabora

Ovako ima 17" monitor i trazim graficke kartice jer sam prije skoro dvije godine kupio komp i nakon toliko godina sam se razocaro u njega mislio sam da sam ga dobrog slozi

,a vidim da je doslo vrijeme da ga pojacam trenutno imam 1g rama i ati x1600, tek sada nakon dvije godine skuzim da mi maticna podrzava crosfire i trazim gaficke koje bi stavio

u svoj komp ,a da nisu puno skupe evo ovo je moj odabir Powercolor Radeon HD4670, PCIE, 512MB DDR3, TVout, DVI nije skupa 645kn u vemilu znaci dvije oko 1300kn to mi nije puno dati

ovako trazim savjete od vas sta kazete na odabir grafickih i dali ima netko neku bolju graficku nego ove dvije kada se spoje

unaprijed hala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko odabora

za te si novce uzmi 4850 i jos 1 gb ram-a...

(sve ovisi koji proc imas)

17 godina
neaktivan
Jocker45 kaže...

Ovako ima 17" monitor i trazim graficke kartice jer sam prije skoro dvije godine kupio komp i nakon toliko godina sam se razocaro u njega mislio sam da sam ga dobrog slozi

,a vidim da je doslo vrijeme da ga pojacam trenutno imam 1g rama i ati x1600, tek sada nakon dvije godine skuzim da mi maticna podrzava crosfire i trazim gaficke koje bi stavio

u svoj komp ,a da nisu puno skupe evo ovo je moj odabir Powercolor Radeon HD4670, PCIE, 512MB DDR3, TVout, DVI nije skupa 645kn u vemilu znaci dvije oko 1300kn to mi nije puno dati

ovako trazim savjete od vas sta kazete na odabir grafickih i dali ima netko neku bolju graficku nego ove dvije kada se spoje

unaprijed hala

Koji procesor, koja matična, koje napajanje?
Ču-ču
17 godina
neaktivan
Pomoc oko odabora

da ti pomognem oko "odabora"...ako slozis dvije kartice u Crossfire ne znači da ces dobiti duple performanse...4670 nije bas nest stoga uzmi neku bolju karticu za 1300-1500 kn i bi ce ti superOsmijeh

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Genuine Windows Vista Ultimate x64 SP2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kompotko kaže...
Jocker45 kaže...

unaprijed hala

Koji procesor, koja matična, koje napajanje?

imam maticnu Gigabyte GA-M57SLI-S4 Motherboard a procesor dula core 4800+ i napajanje od 400w

a zasto htjeo bi da slozim dvije ,a ako ima neka bolja do 1300kn jer imam 1500kn a trebam staviti rame jos tako da
ako znate neku jacu od ove dvije u crosfire

ova hd4850 je dobra ali mi je pre skupa

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 17:01 (Jocker45).
17 godina
neaktivan

sve je super... samo sto ti ploca podrzava sli, a ne cf... vidi se u imenu! Neodlučan

16 godina
neaktivan

mozes mi da ti di si vidio to o maticnoj ploci, i koju bi mi ti graficu preporucio

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 17:03 (Jocker45).
17 godina
neaktivan
Pomoc oko odabora

samo ime govori Gigabyte GA-M57SLI-S4. graficku bi ja na tvom mjestu uzeo HD 4850

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc oko odabora

ako sam uspjesno desifriro tvoj post.

pise na stranicama gigabyte-a: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2287

hmmm... sad ovisi ako zalis u buducnosti dodat jos jednu karticu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako tako kaze vecina jos cu malo pogledati i najverovatinje jer trazim graficku koja ce mi pokrenuti

GTA4 jer sam kupio igru ,a nisam gledo da je zahtjevna frajer je ukro igru u ducanu pa mi dao za 100kn pa da vidim kakva je za sada mi neradi pa zelim da napravim

neki komp koji ce da pokrene je midium jer cekam mafiju 2 da doce pa salzem neki komp tako da cemo probati sa tomgraickom valjda ce pokrenuti kako treba

17 godina
neaktivan

ne znam... uzmi neku 9600gt dode nekih 900-1000 kn, a nakon nekog vremena mozes piknut jos jednu i uzmi jos gigabajt ili dva rama.

16 godina
neaktivan

a sta bi ti uzimo kad bi mogo birati

17 godina
neaktivan

kad bi sebi uzimo... uzeo bi jos gigabajt rama i 4850.

16 godina
neaktivan

ok hvala imas kavu kad se vidimo XD

17 godina
neaktivan

no problem! Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: