Pozdrav!
Planiram promjeniti svoju staru grafičku sa nekim novijim i jačim modelom!
Naime, imam GeForce 8800 GTS(320 MB), intel core quad Q6600, 4094 MB RAM-a, Vista Ultimate x64!
Cijena da se kreće negdje oko 1.800,00kn!
Hvala!
Pozdrav!
Planiram promjeniti svoju staru grafičku sa nekim novijim i jačim modelom!
Naime, imam GeForce 8800 GTS(320 MB), intel core quad Q6600, 4094 MB RAM-a, Vista Ultimate x64!
Cijena da se kreće negdje oko 1.800,00kn!
Hvala!
Mnogo takvih tema ima, ali vidim da si nov pa da ti samo napomenem da idući put koristiš tražilicu...
A šta se tiče grafičke uzmi GTX260 ili ATI4870!! Ovisi šta voliš i preferiraš, a sada će tu nahrliti mnogo postova "ova je bolja 0.050% od ove" i sl.
Te kartice su tu negdje i razlike u performansama od 1-5% ti neće promjenit užitak igranja. Ja sam igro i na jednoj i na drugoj i razlike niti nema...na tebi je šta više voliš nvidiu ili ATI
Mnogo takvih tema ima, ali vidim da si nov pa da ti samo napomenem da idući put koristiš tražilicu...
A šta se tiče grafičke uzmi GTX260 ili ATI4870!! Ovisi šta voliš i preferiraš, a sada će tu nahrliti mnogo postova "ova je bolja 0.050% od ove" i sl.
Te kartice su tu negdje i razlike u performansama od 1-5% ti neće promjenit užitak igranja. Ja sam igro i na jednoj i na drugoj i razlike niti nema...na tebi je šta više voliš nvidiu ili ATI
Hvala!
Mislim da ću si uzeti gtx260!
Nije da simpatiziram Nvidiu, ali većina hit igrica je prilagođena Nvidia karticama!
Hvala!
Mislim da ću si uzeti gtx260!
Nije da simpatiziram Nvidiu, ali većina hit igrica je prilagođena Nvidia karticama!
Ja sam imao i nvidiu i sad ATi i mogu rec da sam imao puno više problema s ForceWare (nvidia) driverima. Užasno nestabilni, ama bas nikakvi...S druge strane, Catalyst su izvrsni...Moja preproruka XFX Radeon HD4870 1GB OC 775Mhz + nereferentni hladnjak za oko 1800kn. Tvornićki je overclockirana tako da je podjednaka u vecini igara (ili cak malo brza u nekim) sa GTX260 216SP. Uz to ima odličan i tih hladnjak.
Što se tiče ForceWare drivera, nisam imao nikakvih problema na visti ultimate 64-bit tj. na stolnom računalu sa 8800 gts!
Ali na laptopu (acer aspire 8920g) ima grafičku GeForce 9500M GS i to na visti home pro 32-bit i ogromne probleme. Igrica se zaledi, sruši se na desktop, dobivam stalno poruke nvidia drivers stopped working,.... i to samo kada igram starije igrice. Sve one koje imaju podršku za DX 10, s njima nemam takvih problema.