Pomoć HITNO Asus r7

poruka: 9
|
čitano: 935
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Pomoć HITNO Asus r7
Ovako,imam graficku karticu Radeon R7 260x Asus DirectCU 2 GB GDDR5 primjetio sam da ima nekih "bugova" na njoj.Prvo,naravno ima dual vent jako je tiha i sada problemi su ovi,danas sam probao Assassin's Creed 3 igrati i podesio sam postavke na vecina toga na Very High 1920x1080 (Acer led monitor) i prvih 10-15 minuta je bilo odlicno,prvo iskustvo kvaliteta je bila vrhunska,ultra kvalitetna slika,ali nazalost odjednom je pocelo stekat,smanjio sam odmah rezoluciju na 1280x720 hd i namjestio na normal u postavkama,ali je i dalje igra stekala.Ugasio sam ju i probao sam s nekom starom jako starom Need For Speed Carbon usao sam u igru postavke su bile 1280x1024 high i isto je stekalo,a to mi se nije desavalo sa starom nVidia GeForce 9400 GT 512 mb.
Drugo,slova na zaslonu kao da titraju neki lagani mali pikseli brzo gore dole idu pa izgleda kao da slova plesu po zaslonu dok citate.
Treci i glavni problem,instalirao sam novi sustav,obrisao sve podatke i drivere,ali prije i poslije toga Memorz Clock je rasla i spustala se nenormalno izgleda kao seizmograf kada jaki potres udari.. znaci prva sekunda je 0-1000 mhz i najednom skoci na 5000 svake druge sekunde..

Specifikacije:
AMD Phenom II X4 945 Quad-Core 3,00Ghz
Radeon R7 260x ASUS DirectCU II 2gb gddr5
Ram 6gb
Windows 7 64 bit
Pomoc molim vas,imam cd imam sve nove drivere,ali uzalud..sto mi je cinit?
Desno na slici se nalazi nvidia geforce 9400 gt

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Pomoć HITNO Asus r7
Napajanje je također 550w

0 0 hvala 0
14 godina
Pomoć HITNO Asus r7

Model napajanja i temperature pod opterećenjem?

Probaj staviti starije verzije drivera za grafičku, ali probaj staviti najnoviju verziju ako već nisi.

ps. ako šteka, ne smanjuje se rezolucija, već detalji u igri, tko zna, možda je grafa dala svoje, bilo bi dobro probati je u drugom računalu.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2017 15:20 (Valentin17).

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Evo ovako to otprilike izgleda..

1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Probao sam sada u drugom PC-ju,ali i tamo se penje na max memory clock tako da je izgleda ipak dala sve od sebe.. Je*es amd,nVidia je majka svih :))
14 godina
Trox1324 kaže...
nVidia je majka svih :))

Ne mora biti.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
12 godina
neaktivan

Ček, jel takt memorije skače gore dolje kad je grafa pod opterećenjem ili si to slikao dok je grafa radila u 2d?

8 godina
neaktivan
Memory clock je cim bi se upalio PC pocelo se odmah penjat na max bez ikakvog rada u pozadini,ali izgkeda da su to znaci da je dala sve od sebe i da ce R.I.P. biti uskoro..
8 godina
neaktivan
Memory clock je cim bi se upalio PC pocelo se odmah penjat na max bez ikakvog rada u pozadini,ali izgkeda da su to znaci da je dala sve od sebe i da ce R.I.P. biti uskoro..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice