Pomoć oko grafičke Gainward 9800GT

poruka: 14
|
čitano: 2.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trebam Help!

Evo ovako.... kupio sam grafičku karticu GAINWARD GeForce 9800  GT DDR3 (prethodno sam imao DDR2 128 mb, stara 4 godine) .... kada je stavim i upalim računalo, ono par puta da zvučni signal, pa me zanima u čemu je problem!?

Raspitao sam se okolo, neki kažu da treba dodatno napajanje , neki da treba DVI kabal ...!? Napajanje imam 500W, mislim da je to sasvim dovoljno!

Aj ko zna , nek odgovara ..... :)

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Trebam Help!

jer se komp upali posle tih zvucnih signala il se nece ni upalit?

sniper only
16 godina
neaktivan

jesi usteko kablove za napajanje u graficku???

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Komp se uopće ne pali, i nisam uštekao kablove za napajanje u grafičku, šta je znam, nebih je htio spržit prije reda :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pomoć oko grafičke Gainward 9800GT

pa ako graficka ima dodatan utor za napajanje to znaci da trazi vise struje i ne moze raditi bez toga

17 godina

nece grafa radit ak nema napajanja

sniper only
16 godina
neaktivan

Jel nema veze s kojim kablom od napajanja prikopčavam, pitam zato jel ih ima pun vrag....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Button kaže...

Jel nema veze s kojim kablom od napajanja prikopčavam, pitam zato jel ih ima pun vrag....

samo odredjeni kabli pasu u taj utor koji je na grafi il je 6 pin il 8 pin il su obadva pa moras 2 kabla ustekat.nemres fulat.

sniper only
16 godina
neaktivan

Ljubo... ima jedan sa oznako E i jedan bez.... u svaki ima po tri iglice i jedno prazno polje il kak vec....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ustekaj napajanje u graficku i radit ce 100%, samo kak to da si se odlucio kupit tu graficku, a za tu cjenu imas puno boljih...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A vidio sam neku Saphire HD 4850 mislim da je, al nije mi se dalo vracati po nju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Button kaže...

Ljubo... ima jedan sa oznako E i jedan bez.... u svaki ima po tri iglice i jedno prazno polje il kak vec....

gledaj na samoj grafi,mislim da tvoja ima samo 1 utor od 6 pina odotraga,ne tamo gdi kopcas monitor nego u kucistu,tamo joj je napajanje. i napajanje od kompa ima takav 1 il 2 konektora i samo su oni takvi pa nemozes fulat.

sniper only
16 godina
neaktivan
Button kaže...

A vidio sam neku Saphire HD 4850 mislim da je, al nije mi se dalo vracati po nju :)

A šteta... jer hd4850 je u rangu s 9800 GTX+... uglavnom kabl od napajanja spoji ovdje...vidi na slici

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 18:23 (mtopol).
16 godina
neaktivan

ovak ti izgleda kabel za graf http://www.keuren.eu/images/72.2MOLEX-PCIe.gif (ovaj crni)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice