Odabir grafičke

poruka: 9
|
čitano: 837
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odabir grafičke

Planiram sebi kupiti novu grafičku karticu pa me zanimalo vaše mišljenje o ovima grafičkim karticama :XFX 9400 GT 1GB I ZOTAC 9500 GT 1 GB,grafička bi mi služila za igranja malo igrica i za photoshop,pa ako i možete reći koja je bolja od ove dvije bio bi zahvalan....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odabir grafičke

Ova treca ATi HD4670 1 GB

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 13:37 (Batista).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odabir grafičke

9500GT je naravno bolja...

ali zasto ostati na njima kad za skoro istu cijenu

imaš dosta bolju graficku s kojim se mozes naigrat....HD4670.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Odabir grafičke
Batista kaže...

Ova treca ATi HD4670 1 GB

Tu sam imao a meni netreba nešto jako zato što kupujem između ove dvi a brata da igra neke slabije igrice a da i ja na njegovom kompu nešto urađeivam u photoshopu a u mom kompu ja već imam 4890 1 gb tako da njemu netreba nešto jako..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 13:41 (BLACKMASTER).
17 godina

Pa HD4670 ti je sitnicu slabija od stare HD3870 koja je sad vec "stara"... zasto ne bi uzeo bolju grafu za koju kunu vise...

15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Pa HD4670 ti je sitnicu slabija od stare HD3870 koja je sad vec "stara"... zasto ne bi uzeo bolju grafu za koju kunu vise...

Ma do je do mene i da je moj komp i da meni treba ko njemu uzeo bi hd4670,ali neko mu je rekao za ove dvi kao da su dobre da samo sebi odabere i on neće nijedne druge nego ove,kao prijatelji mu imaju isto ove dvi graičke i sad on hoće da ima ko i oni..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 13:46 (BLACKMASTER).
15 godina
neaktivan

Imal još iko kakav prijedlog između ove dvi grafičke...

17 godina
neaktivan
Odabir grafičke

Probaj HD3650, ako ju uspjes negdje naci, u rangu je sa 9500

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Donnie Brasco kaže...

Probaj HD3650, ako ju uspjes negdje naci, u rangu je sa 9500

Znači zotac 9500 gt je bolja od ove xfx.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice