Planiram sebi kupiti novu grafičku karticu pa me zanimalo vaše mišljenje o ovima grafičkim karticama :XFX 9400 GT 1GB I ZOTAC 9500 GT 1 GB,grafička bi mi služila za igranja malo igrica i za photoshop,pa ako i možete reći koja je bolja od ove dvije bio bi zahvalan....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ova treca ATi HD4670 1 GB
9500GT je naravno bolja...
ali zasto ostati na njima kad za skoro istu cijenu
imaš dosta bolju graficku s kojim se mozes naigrat....HD4670.....
Ova treca ATi HD4670 1 GB
Tu sam imao a meni netreba nešto jako zato što kupujem između ove dvi a brata da igra neke slabije igrice a da i ja na njegovom kompu nešto urađeivam u photoshopu a u mom kompu ja već imam 4890 1 gb tako da njemu netreba nešto jako..
Pa HD4670 ti je sitnicu slabija od stare HD3870 koja je sad vec "stara"... zasto ne bi uzeo bolju grafu za koju kunu vise...
Pa HD4670 ti je sitnicu slabija od stare HD3870 koja je sad vec "stara"... zasto ne bi uzeo bolju grafu za koju kunu vise...
Ma do je do mene i da je moj komp i da meni treba ko njemu uzeo bi hd4670,ali neko mu je rekao za ove dvi kao da su dobre da samo sebi odabere i on neće nijedne druge nego ove,kao prijatelji mu imaju isto ove dvi graičke i sad on hoće da ima ko i oni..
Imal još iko kakav prijedlog između ove dvi grafičke...
Probaj HD3650, ako ju uspjes negdje naci, u rangu je sa 9500
Probaj HD3650, ako ju uspjes negdje naci, u rangu je sa 9500
Znači zotac 9500 gt je bolja od ove xfx.