Odabir graficke - pomoc.

poruka: 36
|
čitano: 2.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odabir graficke - pomoc.

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire__hd4890_vaporx_2gb/8.htm

Pa ti gledaj, i ja mislim kupit neku novu grafu za božič,

ja bi si uzeo hd4890 barem po rezultatima :D

D.P.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Odabir graficke - pomoc.

da vidim po testovima da je ova overclockana dosta jaka.

nego zanima me kad se graficka overkloka, npr. ja bi koristio msi afterburner i adm gpu clock.

vidim da je kod njih klokano na 950 core a memorija na 1200. Jel se to odmah podesi clock preko programa (iako cu ja malo manji napravit) i set-a ili se mora malo po malo ici.

jer ne znam koliko dignuti memoriju ako npr core dignem za 10 tj. neznam koji je omjer podizadnja oboje. ako netko moze ovo malo objasnit ukratko bio bi zahvalan :D

15 godina
neaktivan
Odabir graficke - pomoc.

sigurno cu ic na hd4890 vapor-x 2gb, vidim da su se driveri dosta poboljsali, ima puno vise memorije od gtx-ice i bolja je po performansama s tim da se da dosta kloknuti..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odabir graficke - pomoc.

Evo jedno nevezano pitanje uz temu.

Klokanje XFX HD5850 - Jel normalan clock sljedeci - Core: 913, Memory: 1309 (Temperatura 39 na desktopu, i igrama neide preko 45-47)

Thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odabir graficke - pomoc.

moj izbor bi ti bio.nikako gtx serija jer jednostavno nema brzinu i mogucnosti koje nudi ati u tom rangu.4890 2gb je zvijer al treba to zalaufat s jakim procesorom..kao i 5850..

@za sve koji su cod2 komentirali...ja igram cod2/4 vec godinu dana.i cod 2 mi vrti i na laptopu i na kompu obicnome koliko ocu.125/250/333/500/1000?dobro za 1000 mi dode onako 900,1000,900...cod2 je fps igrica.istina i nebres ti sa 50 fpsa protiv mene na 333.nema tog proa koji me tu dobi.osim luckera.a za cod4 mi vrti solidnih 250.(GT9600/Quadro 1600m)...al u codu je fora konfiguracija...i zato ako igrac cod serijale il nesto u malo jacem rangu (do crysisa) uzmi opet 4890 jer ja mislim da ati 6*** serija je vani u 2010 7/8/9 mjesec.i do onda bude 10 dx11 igara koje neces opako igrati.stignes uvijek uzet nvidiu gtx3** seriju..;)

nadam se da sam pomogao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Odabir graficke - pomoc.
weirdeq kaže...
mtopol kaže...
weirdeq kaže...

ma uvijek to radim..

koristim windows 7 32 bit jer mi je nesto brzi od 64 bitnog, iako mi nema tih 512mb memorije.. sad cu 64 bit stavit.

da instalirani su driveri inace ne bi mogo na net :D

evo skinio i instalirao 9.11 final, malo je bolje iako je meni sad 2x bolje jer mi je nesto grafa hebala pa se sad vratila na normalu sa sicusnim boostom.

znaci sigurno gtx 275? jer cini mi se da mi je to malo memorije.. al eto.

ako neš koristit 30 inča monitor do 24 inc je to više nego dovoljno rama recimo čemu kupit grafu s 2gige rama a na 22inc neš to nikad iskoristit

ja imam gtx275 na 22inc i sve ložim na full bez ikakvih trzaja čak i krezysa

I Jadantisi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice