NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NVIDIA - Topic o driverima
skorvy kaže...

Sad ćemo da saznamo kako rade, samo da instaliram.

update: par slika testova na najnovijim driverima ili 372.90 verziji:

A kako je bilo sa starim driverima?

12 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
skorvy kaže...

Sad ćemo da saznamo kako rade, samo da instaliram.

update: par slika testova na najnovijim driverima ili 372.90 verziji:

A kako je bilo sa starim driverima?

Pa predzadnji po redu su dosta ograničavali overclock na mojoj 970, uvijek bi OC na standardne klokove +80/450 ali ovaj put bi bilo neigrivo, artifekti i rušenje na desktop. Nešto puno znatnih poboljšanja u performansama, ako se sjećam dobro nije bilo.

Zadnji driveri su popravili OC, već je grafa radila bolje s njima, a poboljšanje u performansama +30 u scoreu od heavena(što sam testirao)..ako to išta znaći..

Trenutni, pa, kod njih je OC full stabilan, čak mogu podići i više koji Mhz, ali primjetio sam da je možda opao koji FPS u igri Dead Island Definitive Edition koju trenutno igram, tu nekih 5-7fps u min dolje.

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2016 17:17 (skorvy).
15 godina
neaktivan
skorvy kaže...

Pa predzadnji po redu su dosta ograničavali overclock na mojoj 970, uvijek bi OC na standardne klokove +80/450 ali ovaj put bi bilo neigrivo, artifekti i rušenje na desktop. Nešto puno znatnih poboljšanja u performansama, ako se sjećam dobro nije bilo.

Predzadnji driveri su popravili OC, već je grafa radila bolje s njima, a poboljšanje u performansama +30 u scoreu od heavena(što sam testirao)..ako to išta znaći..

Sad ovi zadnji, pa, kod njih je OC full stabilan, čak mogu podići i više koji Mhz, ali primjetio sam da je možda opao koji FPS u igri Dead Island Definitive Edition koju trenutno igram, tu nekih 5-7fps u min dolje.

Brate koliko god drivera da promijenim, kod mene stanje sa overclockom ostaje uvijek isto. :)

16 godina

Svima onima kojima je pao fps nek probaju skinuti GeForce Experience 3 koji navodno brži 3x i isto talko lakši. Dakle trebao bi trošiti manje rama itd.

Tek sad instalirao nove drivere i vidim da u njima još uvije stari Experience 2, ne vidim razloga zašto su stavili dvojku u te drivere kad je 3 bolji.

15 godina
NVIDIA - Topic o driverima

Jel zna tko, ili ima istih problema, zašto ne radi nVidia Share/Shadowplay? Imam verziju Experiencea 3.0.6.48 i drivere 372.90. Jednostavno nema one ikone za snimanje, niti na Alt+Z mogu upalit Record, i to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
LogicusMPS kaže...

Jel zna tko, ili ima istih problema, zašto ne radi nVidia Share/Shadowplay? Imam verziju Experiencea 3.0.6.48 i drivere 372.90. Jednostavno nema one ikone za snimanje, niti na Alt+Z mogu upalit Record, i to.

Jesi li siguran da ti je uključeno u postavkama? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 23:34 (NiramX).
15 godina
NiramX kaže...
LogicusMPS kaže...

Je brate moj, evo slika ako more pomoć :(

13 godina
protjeran
LogicusMPS kaže...
NiramX kaže...
LogicusMPS kaže...

Zaista neobično. Meni je čim uključim share opciju sve ponuđeno. Ne radi ti u svim igrama ili samo u nekima? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina
NiramX kaže...
LogicusMPS kaže...
NiramX kaže...
LogicusMPS kaže...

Zaista neobično. Meni je čim uključim share opciju sve ponuđeno. Ne radi ti u svim igrama ili samo u nekima? 

Ne radi nigdi, znači, nema one ikone za snimanje, kad idem na Alt-Z i stisnem record, ne radi, ne pali, nema šanse.

Edit: Vratia na verziju 2.10, sad radi :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 1:20 (LogicusMPS).
10 godina
protjeran

Nisam mogao u expirience dodavat igre, nista, danas upalim expirience ništa nevidim, sve crno odnosno onaj njihov background i to je to.

12 godina
Kresimir4 kaže...

Nisam mogao u expirience dodavat igre, nista, danas upalim expirience ništa nevidim, sve crno odnosno onaj njihov background i to je to.

experience ti treba jedino ako snimas gameplay

za sve ostalo imas nvidia control panel i same graficke postavke u igrama koje ces si bolje sam namjestiti nego sto ce to experience napraviti za tebe..

11 godina
neaktivan

Kakvi su novi driveri ?

jedno pitanje mozda je glupo ali eto :D

Jeli bolje instalirati nove nvidia drivere na novo ili preko starih drivera ?

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Novi update isti qurac.

14 godina
Ma isto srnje, ovo samo za onaj trash od Mafije 3 na 30fps i igra ima texture iste kao što ih ima gta 4.
Be Water My Friend
16 godina

Jesu li utrpali Experience 3 u te drivere ili je još uvijek 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Jesu li utrpali Experience 3 u te drivere ili je još uvijek 2?

Izgleda da ne:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
protjeran

novi driver, clean instal, opet isto i to stavio check na expirience 2, a opet imam 3...

edit: ni shadowplaya nicega!

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 16:33 (Kresimir4).
10 godina

Ja sam bio ne predzadnjim driverima jučer i moro sam nešta poštelat u experiencu i kaže mi da imam 2.0 i nemogu uć uopće u interface od shadowplaya. Tako da sam bio primoran napravit update da radi. Ali sve radi ko podmazano što se tiče shadowplaya 3.0. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

NVIDIA GeForce 375.57 WHQL Game Ready Drivers

Battlefield 1, Titanfall 2, Civilization 6 Game Ready Driver Released

RIP Šaban (21.6.2016)
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

Kako radi FIFA 17 na novojim driverima ? :)

Ima li poboljsanja nekog ?

0 0 hvala 0
16 godina

Jesu to oni konačno dodali Experience 3 u drivere? Dugo im trebalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo zapravo uopče nema GeForce Experience u driverima nego sad valjda to svatko sam instalira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Evo zapravo uopče nema GeForce Experience u driverima nego sad valjda to svatko sam instalira.

Da, čini se da je tako. I mene je to začudilo. Rekao bih da je to pametniji potez. 

13 godina

Prvo skinemo na disk drivere - prva kopija.

Pa moramo odarhivirati na C disk - druga kopija

Pa slijedi install - treca kopija

I kod instalacije nove verzije installer napravi backup prosle verzije - cetvrta kopija.

Ja kad sam sve kopije našao, za desetke prošlih verzija, oslobodio sam nešto blizu 30GB prostora.

Super.

I sad sam se sjetio da sam zadnjih nekoliko instalirao preko Experienca.. znači on je napravio download.. tko zna gdje.. još jedna kopija!! Woohoo!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Se moze kak u shadow playu nariktat da uzima screenshotove u JPEG formatu a ne PNG?
Mislim mogu ja rucno kasnije sliku pretvorit u JPEG format, al to je dodatni posao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mail aplikacija se ruši i tileovi se smrzavaju kod pomicanja u Start meniju na Win 10 s novim driverma. Svima je tako koliko vidim na Nv forumu tako da ako naletite na to znate gdje je problem.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
vrinho kaže...

Mail aplikacija se ruši i tileovi se smrzavaju kod pomicanja u Start meniju na Win 10 s novim driverma. Svima je tako koliko vidim na Nv forumu tako da ako naletite na to znate gdje je problem.

Ima li nekakvo rješenje/workaround za taj problem? 

14 godina

Objavili su jučer iz nvidie da rade na fixu. Valjda će ubrzo izbaciti. Neko brzo rješenje nisam našao osim staviti prijašnji driver.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 15:20 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

375.63 vani koji rješavaju one bugove u Win 10 koje sam spominjao gore.

Moj PC  
1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice