NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.452
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

physx je iste verzije kao i u proslom releasu (sto znaci da je vjerojatno isti kao i u nekoliko zadnjih releasova..)

tako da po tom pitanju promjena nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NVIDIA - Topic o driverima
BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Re: NVIDIA - Topic o driverima
mersimh kaže...

Evo, već sam pronašao prvi bug. Kad kliknem da ručno dodajem direktorije u kojima će pretraživati igre, on mi nudi samo "Desktop\MyUser" direktorij i samo njegove poddirektorije.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina

Jel netko uspio pokrenut GameStream coop?

13 godina
buljo781 kaže...

Jel netko uspio pokrenut GameStream coop?

Poušao sam čim je izašlo, nije radilo, i od onda nisam ni pogledao.

Ti si probao?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina

Probao s frendom, nismo uspjeli. Izbaci error taman kad se treba spojit, šifra #4343999 ili tako nešto. Uglavnom, kažu da je fix port forward, ali i dalje baca isti error. Sa moje strane kao Host samo mi izbaci notifikaciju "XY has stopped playing".

14 godina

Uspio pokrenit gamestream nakon otvaranja hrpe portova i nekog prčkanja po registryu (i to samo kad se lega spaja kod mene). On se spojio i igrao malo Vičera, ali problem je što trebaš imat puno bolji net nego što on ima (on je još na 10Mbit) da bi to radilo kak spada.

Regedit fix:

For those who encounter the error 80070004, here is the temporary solution that Nvidia techs gave me:
- Start > Run: regedit.exe (or regedt32.exe)
- Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\NvStream
- Create a new string value and name it "NvRtspServerMode"
- Set the value to 3
- Restart the PC (not necessary but just to be sure).

Otvorit sve portove (TCP od 35000 do 48010, UDP od 7 do 49000). Trebalo bi onda radit.

12 godina

http://www.guru3d.com/files-details/geforce-368-69-whql-driver-download.html

New feature and fixes in driver 368.69

• Game Ready - Get the optimal experience for Dirt Rally VR

• SLI Profile - Added or updated the following SLI profiles:

Armored Warfare - added DirectX 11 SLI profile

Dangerous Golf - added SLI-Single profile

iRacing: Motorsport Simulator - added DirectX 11 SLI profile

Lost Ark - added DirectX 9 SLI profile

Tiger Knight - added SLI-Single profile

• Windows 10 Fixes:

[368.39] If Fast Sync is enabled, Windows Media Player playback causes a blue screen crash. [1779278]

[iRacing: Motorsport Simulator] Add DirectX 11 executables and profile. [1777259]

[368.39] The Crew crashes when launched after the driver update. [1775345]

[CUDA] cuda-memcheck reports error in dynamic parallelism code when compiled in debug mode, but not in release mode. [1773273]

[368.xx] R3D preview not working in Adobe Premiere Pro CC with 368.22 and 368.25 drivers. [1772639]

[368.25, GP104] GeForce GTX 1080 Founders Edition cards spin up and down rapidly. [1771960]

[NVIDIA GRID K1 vGPU] Windows 10 virtual machines (VMs) get purple screen of death (PSOD) with current 361.40 and 362.13 drivers. With 352.83 and 354.80 drivers, systems drop connections but VMs run. [1756897]

[368.15] XSplit Broadcaster has rendering error. [1755174]

[346.72] Sony Vaio laptop fails to boot into Windows on LCD. [1751326]

• Windows 8/8.1/7/Vista Fixes:

[CUDA] cuda-memcheck reports error in dynamic parallelism code when compiled in debug mode, but not in release mode. [1773273]

[Windows 7] Unable to set MOSAIC with a custom resolution. [1773273]

[368.15] XSplit Broadcaster has rendering error. [1755174]

[346.72] Sony Vaio laptop fails to boot into Windows on LCD. [1751326]

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 12:58 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Šta su fixirali zadnje drivere. Bili su katastrofa

10 godina
odjavljen

Ak neš milom na nove drivere, oćeš silom

2 0 hvala 0
12 godina

Zasto nas stalno sile na nesto....windows upgrade....driver upgrade.....prisile nenprolaze dobro na PCu,trebali su se to vec naucit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nevjerojatno,al sa mojm gtx660 nikakvih problema, čudno mi to skroz, sve igri imaji isti frejrate, neke i nekaj viši, al ajd neigram nanovije igre, al nemam rušenja drajvera i sličnih stvati još to vrtim na w10 insider fast ringu tak da je svako naki upgrade winas

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kako to sad onda funkcionira sa driverima,dali ih mogu normalno skinut sa recimo Guru 3d i instalirat kao i do sada ili samo preko Geforce X?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...

Kako to sad onda funkcionira sa driverima,dali ih mogu normalno skinut sa recimo Guru 3d i instalirat kao i do sada ili samo preko Geforce X?

Kako god ti želiš.

http://www.geforce.com/drivers

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina

Jesam li jedini kojem MSI gtx960 4GB / slično, ne radi stabilno ako power managment u driverima nije postavljen na "prefer maximum performance".

Ako ga stavim na adaptive ili optimal power, kartica češće radi u najnižem power stateu i čim počnem koristiti google chrome ili bilo koji program koji je neće stalno držati u višem power stateu, driveri se crashaju i recoveraju.

Dešava se dosta često.

Prebacim se na prefer maximum performance, kartica jako rijetko ide u najniži power state, i radi skroz stabilno.

U čemu je problem? Koristim 368.81, s driverima prije tih je bila ista stvar. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
athlon64 kaže...

Jesam li jedini kojem MSI gtx960 4GB / slično, ne radi stabilno ako power managment u driverima nije postavljen na "prefer maximum performance".

Ako ga stavim na adaptive ili optimal power, kartica češće radi u najnižem power stateu i čim počnem koristiti google chrome ili bilo koji program koji je neće stalno držati u višem power stateu, driveri se crashaju i recoveraju.

Dešava se dosta često.

Prebacim se na prefer maximum performance, kartica jako rijetko ide u najniži power state, i radi skroz stabilno.

imao sam slican problem sa proslom 970 gdje ne bi bila stabilna na idle taktovima (driveri bi se crashali, ekran crnio, windowsi se nekad ne bi bootali) - na kraju ni prefer maximum performance nije pomogao

ili reklamiraj karticu ili probaj flashati custom BIOS koji ce forcati vece idle taktove

15 godina
Fanu kaže...
athlon64 kaže...

Dešava se dosta često.

imao sam slican problem sa proslom 970 gdje ne bi bila stabilna na idle taktovima (driveri bi se crashali, ekran crnio, windowsi se nekad ne bi bootali) - na kraju ni prefer maximum performance nije pomogao

ili reklamiraj karticu ili probaj flashati custom BIOS koji ce forcati vece idle taktove

A ima garanciju samo direktno kod msi-a... 

Prošli vlasnik je bacio kutiju i račun. 

Koliko je komplicirano slat direktno msi-u? 

12 godina

ne bih znao

nikad nisam imao MSI.. posalji im mail

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
athlon64 kaže...

Obrati se i kontaktiraj Microline pa se probaj dogovorit s njima jer su oni jako susretljivi i hoce pomoci pa bi ti oni mogli poslati karticu u MSI...Takoder javit se MSI-ju, otvorit RMA preko njih da ti dostave RMA-broj i sa tim RMA brojem ako ti Microline odluci napravit uslugu tvoja kartica putuje s njihovim karticama direkt u MSI pod posebnim RMA brojem i poslije samo cekas sto se ti rijesiti MSI i koju grafu ces dobiti u Microline...

Ja sam recimo sredivao graficku karticu kupljenu u V. Britaniji, s tim da sam imao i kutiju i racun i opremu, kontaktirao sam Microline (koji je rekao da mi moze napraviti uslugu pa poslati karticu MSI-ju ali da ja moram otvorit RMA i dobiti taj RMA-broj) i onda sam mailom dogovorao RMA sa MSI i uspio sve rijesiti u 2 mjeseca, malo jesam cekao ali nabitnije je da se rijesilo... Sve sam rijesavao u Zagrebu ako ti to nesto znaci...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 15:09 (Tomo53nja).
15 godina
Tomo53nja kaže...
athlon64 kaže...

Obrati se i kontaktiraj Microline pa se probaj dogovorit s njima jer su oni jako susretljivi i hoce pomoci pa bi ti oni mogli poslati karticu u MSI...Takoder javit se MSI-ju, otvorit RMA preko njih da ti dostave RMA-broj i sa tim RMA brojem ako ti Microline odluci napravit uslugu tvoja kartica putuje s njihovim karticama direkt u MSI pod posebnim RMA brojem i poslije samo cekas sto se ti rijesiti MSI i koju grafu ces dobiti u Microline...

Ja sam recimo sredivao graficku karticu kupljenu u V. Britaniji, s tim da sam imao i kutiju i racun i opremu, kontaktirao sam Microline (koji je rekao da mi moze napraviti uslugu pa poslati karticu MSI-ju ali da ja moram otvorit RMA i dobiti taj RMA-broj) i onda sam mailom dogovorao RMA sa MSI i uspio sve rijesiti u 2 mjeseca, malo jesam cekao ali nabitnije je da se rijesilo... Sve sam rijesavao u Zagrebu ako ti to nesto znaci...

Da, ova je također kupljena van Hrvatske tako da nije sigurno prošla kroz microline.

Ali hvala na informaciji, u najgorem slučaju ču potražit pomoć od njih.

Problem je što mi dosta guglanja kaže da je kartica ispravna ali je problem vezan za drivere ili kombinaciju drivera s windowsima 10. 

Naime jako puno ljudi ima isti problem ali ga jednostavno riješe tako da u nvidia control panelu opale "prefer maximum performance" i problem riješen. 

Jer kartica se crasha samo u određenim okolnostima kad padne u najniži power state.

Iritira me to što prefer maximum performance nije rješenje nego krpanje problema. Ali navodno to nije vezano hardverski za karticu. 

Prijatelj koji mi ju je prodao kaže da se njemu normalno downclockala i da nije imao crasheve. Šta vjerujem. Ali ne mogu riješit problem osim ako je pustim da stoji stalno na 1215mhz... tj prefer maximum performance.

Nije ni to neki problem doduše jer se još uvjek drži dosta hladnom samo wtf...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 15:32 (athlon64).
14 godina

To ti je do drivera, ne moraš slat na reklamaciju. Nvidia je nešto prčkala po powerstateima i od tad sam i ja imao problema s crashanjem. Vidi se da su nešto mijenjali zato što su u Power management dodali "Optimal power", što uopće ne znam čemu kad je adaptive maltene ista stvar. S tim 368.33 sam imao problema kad gledam video u MPC-HC i otvorim browser - odma crash. Sad više ne, da kucnem u drvo.

12 godina

Okj....stavio zadnje nvidia drivere prije 2-3 dana i prvo sto sam primjetio da imam kao lagani screen tearing prilikom surfanja zatim srusio mi se Batman,Witcher 3 i sada Final Fantasy 10......

Ovo su prvi driveri unazad 6 mjeseci koje sam stavio jer sam bio u njemackoj a komp u hr

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni su to radili ovi x.39. Probaj NVCP stavit power management na adaptive ili prefer max performance. 

9 godina
protjeran

Na ovim najnovijim driverima mi se nakon 20ak min zbuga snimanje highlighta ili ako streamam nakon 20ak min se stream sam ugasi i vise uopce nemogu uci u onaj menu sa alt+z...... oce vracanje na prethodne drivere pomoc, ako oce koji su najkboplji sad da stavin

PRN8
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja cekam nove drivere,nemoze im se 2 puta za redom desit fejl.

Inace sam super zadovoljan sa nvidia driverima bio do sad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ja nemam problema s zadnjom verzijom drivera(niti predzadnjom), naprotiv, sve radi isto ili bolje.

A opet ja svakim updejtom s istim postavkama u panelu odvrtim par testova benchmarka da vidim kako se ponašaju i dali ima kakvih degradacija u performansama.

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Jeli netko zna razlog zasto su izbacili cudu iz drajvera i koji drajveri su zadnji za cudu isto tako koja je razlika ovih sto izdaju i drajvera za cudu?

13 godina

Novi driveri, 372.54  WHQL

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Nvidia je razdvojila Win 10 i Win 10 Anniversary. Pa kaj je tolika razlika u OS-u??

Provides the optimal experience for No Man’s Sky, Deus Ex: Mankind Divided, Obduction, F1 2016, and the Open Beta for Paragon

P.S. Kak 100% biti siguran dal imam Anniversary update?

EDIT:

Verzija pise u system about, stari su 1511, anniversary je 1607... To je godina i mjesec kad je izaslo

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 9:21 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina

Instalirao i nema nikakvih problema.

Unlock the Power Within
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice