NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Sandro HR Zagorje kaže...

Neka najprije napravi clean install nvidia drivera a ako to ne pomogne , windowse dole! 

Stavljeni novi windowsi i stavio zadnje drivere i to se desava, konam neke starije da stavim. Ili je do drivera ili grafa je RIP, ne znam sta bi drugo moglo biti, napajanje je u redu, procesor takodje

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 22:50 (chaselol).
12 godina
chaselol kaže...

Neka najprije napravi clean install nvidia drivera a ako to ne pomogne , windowse dole! 

Stavljeni novi windowsi i stavio zadnje drivere i to se desava, konam neke starije da stavim. Ili je do drivera ili grafa je RIP, ne znam sta bi drugo moglo biti, napajanje je u redu, procesor takodje

Neznam...ako je sve ostalo fine, nema kaj drugo bit osim grafe! Ne vjerujem da je do drivera...

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 23:20 (Sandro HR Zagorje).
14 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

Neznam...ako je sve ostalo fine, nema kaj drugo bit osim grafe! Ne vjerujem da je do drivera...

pogledao sam po redditu malo i 750ti je imala istih problema, stavio stare drivere sve radi 

15 godina
vrinho kaže...

Windows 10 fixes:

• [364.54] System hang or BSOD on express installation of 364.54 driver over 364.51 driver with single HDMI monitor connected. [200181626]

Nadam se da je ovaj bug popravljeni jer sam vec skoro poludio zbog bsoda :D haha

Black Spider
12 godina
chaselol kaže...

pogledao sam po redditu malo i 750ti je imala istih problema, stavio stare drivere sve radi 

Daj mi link da vidim gdje je to gtx 750ti imala probleme sa ovim novim driverima?!

13 godina
neaktivan

Daj mi link da vidim gdje je to gtx 750ti imala probleme sa ovim novim driverima?!

U jednom je bio korisnik sa 750ti problemom, ne znam tacno gdje.

Ali evo vidis iz ovih da je za seriju 600 banana od drivera

reddit.com/r/nvidia/comments/4c6yi1/problem_with_fps_in_games/

reddit.com/r/nvidia/comments/4c617p/would_downgrading_to_36200_fix_csgo_lag/

reddit.com/r/nvidia/comments/4buuoc/gtx_660_ti_freaking_out_after_updating/

reddit.com/r/nvidia/comments/4bkf0h/36200_is_not_working_for_me/

TL;DR 600 serija fail driveri

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 17:42 (chaselol).
15 godina
chaselol kaže...

Imala je problema meni se je dva put pojavio bsod  i mucio sam se gdje je greska napravio install starih drivera i sve je bilo ok imam gtx750 gold sample 

Black Spider
10 godina
odjavljen
chaselol kaže...

U jednom je bio korisnik sa 750ti problemom, ne znam tacno gdje.

Ali evo vidis iz ovih da je za seriju 600 banana od drivera

reddit.com/r/nvidia/comments/4c6yi1/problem_with_fps_in_games/

reddit.com/r/nvidia/comments/4c617p/would_downgrading_to_36200_fix_csgo_lag/

reddit.com/r/nvidia/comments/4buuoc/gtx_660_ti_freaking_out_after_updating/

reddit.com/r/nvidia/comments/4bkf0h/36200_is_not_working_for_me/

TL;DR 600 serija fail driveri

Istina, meni su se poceli događati framedropovi u battlefieldu koji se nikad prije nisu dogadali, sramotno sto nvidia radi. Vratio na stare drivere.

Battlelog: Glavas_ZG
17 godina

i dalje 660 kod mene nikakvih problema, upgrade sa prijašnjih drajvera isto tak i sa predhodnima.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Stavio stare drivere ali i dalje se javlja bsod ima tko kakvo rijesenje?
Black Spider
10 godina
odjavljen
crni pauk kaže...
Stavio stare drivere ali i dalje se javlja bsod ima tko kakvo rijesenje?

Jesi li siguran da je BSOD zbog drivera ?

15 godina
Javio mi se nakon instalacije novih drivera ,pise kao da je sustav pod preopterecenjem...90 posto sam siguran da su driveri.Skenirao sam sa malwerbytesom updateo windoes 10 ocistio s cclinerom i vise zbilja neznam sto bi...
Black Spider
10 godina
odjavljen
crni pauk kaže...
Javio mi se nakon instalacije novih drivera ,pise kao da je sustav pod preopterecenjem...90 posto sam siguran da su driveri.Skenirao sam sa malwerbytesom updateo windoes 10 ocistio s cclinerom i vise zbilja neznam sto bi...

Ocisti komp sa Display Driver Uninstalerom i probaj onda.

15 godina

Isti slucaj kod mene na GTX570, BSOD.

Obrisao sam drivere, sad sve radi. Instalirat cu starije pa cemo vidit hoce radit.

EDIT. 

Skinuio sam predzadnje drivere i jedne iz 1. mjeseca.

Nakon sto dođe na cca 10% instalacije komp se smrzne, crni ekran i moram resetirat. Nakon toga se smrzava sam od sebe.

Jel grafička gotova?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 19:20 (agent_00klc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

niste jedini koji imaju problema sa zadnjim driverima

https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/4d7hty/gpu_bricked_resetblack_screenno_boot_with_driver/

bio je i jos veci thread, ali izgleda da je obrisan

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

nvidia krenula AMD-ovim stopama vezano za drivere 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

amd driveri rade savršeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
XXX kaže...

amd driveri rade savršeno

Drago mi je za čuti jer novi Nvidia driveri su katastrofalni!!!

12 godina

nvidia driveri su srot jos od izlaska windowsa 10 - na prijasnjim verzijama windowsa nikad problema

a na desetci..crni ekrani, bsodovi, rusenje drivera, OC preko afterburnera ne radi, itd..

Moj PC  
1 2 hvala 0
10 godina
odjavljen
Fanu kaže...

nvidia driveri su srot jos od izlaska windowsa 10 - na prijasnjim verzijama windowsa nikad problema

a na desetci..crni ekrani, bsodovi, rusenje drivera, OC preko afterburnera ne radi, itd..

Evo jedan interesantan graf ponašanja nvidia drivera kroz vrijeme:

http://imgur.com/a/J2MGp#0

11 godina
Fanu kaže...

po nekoj logici bi onda šrot trebao biti win 10 ...meni rade uredno i na 10-ki nepamtim kad sam imal problema još od prošle godine

SILA/ZGX@ZGamers
10 godina

Evo od kad sam prešao na Nvidia-u, još niti s jednim drv nisam imao problema u godini dana, a što se tiče win 10 i problema sa drv, eh kad bi to bilo jedini problem, prije sam mišljenja da je win10 još u nepotpunom kvalitetnom izdanju kao win7 ( win 8 nisam koristio pa neznam ), ali da je sve bilo bajno i na win 7, e nije, tak da je to od pc do pc, korisnika do korisnika. Ovo je samo moje mišljenje.

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Glavas_ZG kaže...
Fanu kaže...

Evo jedan interesantan graf ponašanja nvidia drivera kroz vrijeme:

http://imgur.com/a/J2MGp#0

Jel to ono kao kad trgovci podignu cijenu proizvoda (drasticno nakon mnogo vremena), a 2-3 dana nakon toga stave "akciju" na par dana (vise simbolicnu) i onda kada prode akcija, cijena se logicno opet dize (ali ne na onu nekadasnju davno zaboravljenu razinu vec na onu netom prije akcije). Ovo se radi svako malo, a znam to od nekoliko pouzdanih izvora (posebno kada je rijec o prehrambenoj industriji) ali to je tabu tema.......

Tako je i s driverima, AMD/nVidia to non-stop rade (par frame-ova dolje/gore).... usudio bih se reci cak i namjerno jer razmislite, tko bi kupovao nove/skuplje GPU-e kada bi staru karticu konstantno usavrsavali s driverima.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 4:43 (lovac82).
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Predivni driveri, pogotovo za vlasnike 780Ti kartica, te su im navodno na piku, mojoj su srušili performanse ravno 50% u Unigine Valleyu, vidim da po stranim forumima čak ima i brickanih kartica (?!). Ne pomaže ni roll-back na neke starije drivere, šta joj naprave zaista ne znam, kao ni koji me vrag tjerao da ih instaliram.

Pokušao sam sve, od DDU alata, pa instalacije svih drivera koje imam na stroju, a koji su prije davali 2700-2800 bodova na Extreme presetu, sada lijepo dobivam 1850. Hvala nVidia.

Strah me i pogledati kakva je situacija u igrama.

In the name of tragedy...
14 godina
thedream kaže...
vrinho kaže...

Predivni driveri, pogotovo za vlasnike 780Ti kartica, te su im navodno na piku, mojoj su srušili performanse ravno 50% u Unigine Valleyu, vidim da po stranim forumima čak ima i brickanih kartica (?!). Ne pomaže ni roll-back na neke starije drivere, šta joj naprave zaista ne znam, kao ni koji me vrag tjerao da ih instaliram.

Pokušao sam sve, od DDU alata, pa instalacije svih drivera koje imam na stroju, a koji su prije davali 2700-2800 bodova na Extreme presetu, sada lijepo dobivam 1850. Hvala nVidia.

Ako tako postupaju sa Kepler karticama kako će postupiti sa Maxwell-om kada izađe Pascal serija kartica ? Stvarno prljava taktika nvidie. 

Unlock the Power Within
15 godina
neaktivan
Puls3 kaže...
thedream kaže...
vrinho kaže...

Ako tako postupaju sa Kepler karticama kako će postupiti sa Maxwell-om kada izađe Pascal serija kartica ? Stvarno prljava taktika nvidie. 

Velim, probao sam sve, i imam iste simptome kao lik koji je na Redditu otvorio cijelu problematiku čim su driveri izašli. Jedino što je njegova otišla u 3pm i uspio ju je poslati na RMA, a moja lijepo, barem koliko sam sintetiku vrtio, radi na razini GTX960 kartice, ako i to.

Mislim da ću se pozdraviti sa zelenim taborom ako ovo ne uspijem dovesti u red. Već se dulje vrijeme to radi koliko sam vidio, ima jedan sjajan link gdje je tip instalirao sve drivere još od 347.52 do negdje ljeta prošle godine, oko 8-10 drivera, i dobio je ukupno pad performansi od oko 5% u odnosu na defaultne 347.52 drivere.

Jasno mi je to sve sa marketinškog aspekta, biznis je biznis, ali ovaj 364.72 driver ne bi preporučio vlasnicima non-900 serije nVidia kartica.

11 godina
neaktivan
thedream kaže...
Puls3 kaže...
thedream kaže...
vrinho kaže...

Jasno mi je to sve sa marketinškog aspekta, biznis je biznis, ali ovaj 364.72 driver ne bi preporučio vlasnicima non-900 serije nVidia kartica.

Nvidia je nesto gadno zbrljala s 364 driverima.Ja ih nebi preporucio ni vlasnicima 900 serije.Jucer ih instaliram i katastrofa.Msi AB podivljao,ocitava milionske brojke od gpu jezgre pa nadalje.Odmah ih obrisem i vratim se na 362 verziju.Pri instalaciji odabirem samo driver i physx da instalira.Ostale gluposti poput gaming evolved ,ups to je amd ,geforce experience je pravi naziv itd mi ne trebaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 20:40 (centis).
15 godina
neaktivan
centis kaže...

Nvidia je nesto gadno zbrljala s 364 driverima.Ja ih nebi preporucio ni vlasnicima 900 serije.Jucer ih instaliram i katastrofa.Msi AB podivljao,ocitava milionske brojke od gpu jezgre pa nadalje.Odmah ih obrisem i vratim se na 362 verziju.Pri instalaciji odabirem samo driver i physx da instalira.Ostale gluposti poput gaming evolved itd mi ne trebaju.

Hm, sad baš čitam, krše se izgleda i sa Logitechovim Setpoint softverom. Mislim da bi to bilo to.  Idem pokušati još jednom sa DDU i clean install-om custom Xtreme-G verzije drivera, ako ni to ne pomogne..

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 20:42 (thedream).
13 godina

Nedavno sam po prvi put nabavio nV karticu, sve u svemu zadovoljan sam, sa zadnjim driverom nemam nekih problema koje navodite , osim što se PC ponekad iz čista mira restarta sto nije bio slučaj dok je bila HD 6870 donedavno.. Sa starim je bilo više problema, ono što kolega gore kaže, u MSI Ab milionske cifre, neočitavanje parametara kartice u Asus strix softwareu i sl..

Što se tiče relacije AMD - nV primijetio sam da je kod AMD puno bolje rješenje 3D playbacka sa kompa na Tv.. Nema nikakvog kemijanja, dok to ovdje izgleda nije baš tako jednostavno. Kakva su vaša iskustva po tom pitanju, jel mora bit onaj 3DTV play app  sto se placa da bi mogao gledat 3D na LG tv? To im je pederski potez pravo ,ako je tako . Kod AMD je to integrirano u driver gdje on kad detektira 3D sadržaj sam prebaciva u 24 Hz i pali 3D na TV , dok to na nV ne ide tako . Negdje griješim ili je to jednostavno tako ???

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 3:46 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice