Novi Nvidia driveri :)
http://www.guru3d.com/files-details/geforce-362-00-whql-driver-download.html
Novi Nvidia driveri :)
http://www.guru3d.com/files-details/geforce-362-00-whql-driver-download.html
ne vidim kakve veze ima link na pcekspert forum
no evo ovdje svi prijavljeni problemi sa zadnjim nvidia driverima
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/49do7k/nvidia_gtx_970_video_tdr_failure_with_driver/
probleme prijavljuju i ljudi sa jednim monitorom (nije ograniceno samo na korisnike sa vise monitora kao sto to nvidia tvrdi)
nvidia izbacuje samo kupus drivere u zadnje vrijeme (pogotovo na win10) - eto sta se dogadja kad prakticki imas monopol
kakvo testiranje drivera/optimizacije za starije serije GPUova/updejtanje driver interfacea (cak i na SSD cekam nepotrebno dugo vremena da se prikaze 3d settings..)
sad cekam da se jave biseri koji zadnjih 10g instaliraju svaki novi driver koji nvidia izbaci i nemaju nikakvih problema :|
U zelenom taboru sam godinu i neš, i nikad problema sa driverima ali ovi predzadnji (zadnje nisam stavljo) su mi se par puta skrešali kad renderam u vegasu sa cuda jezgrama. I neki dan za vrijeme rendera također kreš i ugasi se komp. Uplašio sam se da mi grafa pregorila jer mi je svijetlila tipka za paljenje iako je ugašen, onak blicala. Upalim i nema slike, ali nakon restarta se sve vratilo u normalu.
ne vidim kakve veze ima link na pcekspert forum
no evo ovdje svi prijavljeni problemi sa zadnjim nvidia driverima
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/49do7k/nvidia_gtx_970_video_tdr_failure_with_driver/
probleme prijavljuju i ljudi sa jednim monitorom (nije ograniceno samo na korisnike sa vise monitora kao sto to nvidia tvrdi)
nvidia izbacuje samo kupus drivere u zadnje vrijeme (pogotovo na win10) - eto sta se dogadja kad prakticki imas monopol
kakvo testiranje drivera/optimizacije za starije serije GPUova/updejtanje driver interfacea (cak i na SSD cekam nepotrebno dugo vremena da se prikaze 3d settings..)
sad cekam da se jave biseri koji zadnjih 10g instaliraju svaki novi driver koji nvidia izbaci i nemaju nikakvih problema :|
A ja sam cekao da se javi biser koji ima probleme koje ja nemam i da napise da jedva ceka da se jave biseri koji nemaju probleme koje on ima...
Djeco to je PC svi imamo razlicite konfe bar u 1 detalju...hardverskom ili softverskom i razlicita iskustva u koristenju....
meni se sve čini da ću ja još plakati za zbuganim amd/ati driverima
meni se sve čini da ću ja još plakati za zbuganim amd/ati driverima
Nemoguće :D
lol, mjenjal bum 970 za 280x....
uz moju nadoplatu
sam mi nije jasno kak 2 tahitija imaju tak slab rezultat.....
sam mi nije jasno kak 2 tahitija imaju tak slab rezultat.....
Bil je intervju s likom koji radi na DooM-u. Rekao je da je beta verziaj bila optimizirana za konzole, a na PC verziji još nisu ni počeli raditi na optimizaciji.
A koliko znam obje konzole imaju AMD grafu, pa je to vjerojatno povezano.
I još je dodao da će GTX 780 i sve jače imati konstantnih 60 FPS-a na 1080p.
Koliko je istine u tome, uskoro čemo vidjeti :D
Novi GeForce 364.51 WHQL driver download.
http://www.guru3d.com/files-details/geforce-364-51-beta-driver-download.html
nisu WHQL nego beta, u expiriensu sam treba stavit kvačicu na beta drajvere i skida ih sam expiriens, eto slike.
makar ni sa ovim kritičnim nisam problema imao, al eto da probam ove druge, moja preporuka Vam je da pri svakoj novoj instalaciji ili upgrejdu drajvera odaberete custom opciju i sve kaj ne koristite odznačite u mom slučaju samo upgrejdam drajvere, fiziku i expiriance isto slika.
ove 3D stvari niti nemam , pa ni ne koristim, a vjerujem da je tak i kod večine, a ko prek hdmi kabla sluša mjuzu nek ostavi HD audio drajver, a možete i označit clean install tad sam drajver uninstalira prijašnje drajvere i briše sve postavke i profile koje ste predhodno imali napravljene - to ne prefereiram,ak idem brisat drajver tad koristim DDU za brisanje, to bi Vam takođe preporučio za uninstal u safe modu.
peace
nisu WHQL nego beta, u expiriensu sam treba stavit kvačicu na beta drajvere i skida ih sam expiriens, eto slike.
makar ni sa ovim kritičnim nisam problema imao, al eto da probam ove druge, moja preporuka Vam je da pri svakoj novoj instalaciji ili upgrejdu drajvera odaberete custom opciju i sve kaj ne koristite odznačite u mom slučaju samo upgrejdam drajvere, fiziku i expiriance isto slika.
ove 3D stvari niti nemam , pa ni ne koristim, a vjerujem da je tak i kod večine, a ko prek hdmi kabla sluša mjuzu nek ostavi HD audio drajver, a možete i označit clean install tad sam drajver uninstalira prijašnje drajvere i briše sve postavke i profile koje ste predhodno imali napravljene - to ne prefereiram,ak idem brisat drajver tad koristim DDU za brisanje, to bi Vam takođe preporučio za uninstal u safe modu.
peace
Yap znam da je beta, naslov je sa guru3d stranice uz pripadajući link gdje je u opisu ''WHQL''.
kak su sad zadnji driveri u the divisionu ?
Novi driveri su smeće, imao sam par rušenja u bf4 a na istim OC postavkama prije niti jednom.
Jutros sam update-ao drivere na ovu novu 361.54 verziju i koliko vidim tim updateom mi se instalirao neka vulkan aplikacija. Vidim da u opisu drivera piše support za vulkan API. Jeli to neki bloatware, treba li mi, da ga brišem?
sto je najbolje nitko me nije ni pitao zelim li to instalirati!
A baš to. Da unistall to ili...?
A baš to. Da unistall to ili...?
Ne treba uninstal. To je konkurencija DX12.
Jutros sam update-ao drivere na ovu novu 361.54 verziju i koliko vidim tim updateom mi se instalirao neka vulkan aplikacija. Vidim da u opisu drivera piše support za vulkan API. Jeli to neki bloatware, treba li mi, da ga brišem?
Ne, nikako.
@Tonči ili ako netko konkretno zna.
Koja je razlika u driverima između recimo GTX 670 i GTX 970, kad se skidaju driveri na stranici od Nvidie imaju kategorije za odabrati grafičku karticu, no kad se driver skine, iste je veličine i za 670 i za 970, predpostavljam da je tako jer su u tom paketu diveri za sve kartice.
No čemu onda onaj odabir GPU-a i koja je razlika, ja instaliram driver za 970 recimo i igram battlefield nekoliko sati i nakon toga instaliram driver za 670 i nema razlike u igri ?
Nema razlike.
Jedino kaj mi pada na pamet je ako ce slucajno u buducnosti noviji driveri biti samo za novu arhitekturu, pa da vec sad postoji sustav razdvajanja ovisno o kartici.
Odlični, spržili mi Asus GTX 570 DirectCU II dok sam igrao The Division za 5 min!!!!!!!
Koja je razlika u driverima između recimo GTX 670 i GTX 970, kad se skidaju driveri na stranici od Nvidie imaju kategorije za odabrati grafičku karticu, no kad se driver skine, iste je veličine i za 670 i za 970, predpostavljam da je tako jer su u tom paketu diveri za sve kartice.
No čemu onda onaj odabir GPU-a i koja je razlika, ja instaliram driver za 970 recimo i igram battlefield nekoliko sati i nakon toga instaliram driver za 670 i nema razlike u igri ?
trebao bi probat sa nekim novim igrama jer se novi driveri usklađuju na nove naslove pa bi moglo biti razlike?!
jedino sto mi pada na pamet zasto izlistavaju svaki GPU zasebno jest zbog nobova koji samo znaju kako se njihova graficka zove ali ne i kojoj seriji pripada - tj sa kutije procitaju da imaju GTX670, ali ne znaju da su za nju isti driveri kao i za 970
a tu su u igri jos i mobilni GPUovi pa im je valjda jednostavnije izlistati svaki posebno nego pisati series 600-900 / 600m-900m i onda odgovarati na pitanja njubova jel i njihova 750Ti spada pod to
Odlični, spržili mi Asus GTX 570 DirectCU II dok sam igrao The Division za 5 min!!!!!!!
misliš na drivere?
nemoj misliti odmah da su ti driveri krivi (makar je i to moguće), no grafa je stara, grije se ko blesava i nije čudno da odapne kad tad
ja imam palit 570 pa ništa nije crklo, zasad
E ljudi, friend mi ima gtx 650ti boost grafu i sa novim driverima je katastrofa, fps mu dropa (obicno 250) na 40-50 i tako ostane, na prvu sam mislio da throttla grafa ili procesor, nesto nije u redu, u vecini igara se to desava, radi par minuta kako treba poslije haos, dok ne resetuje masinu nista.
Jel nvidia napravila kakvu papazjaniju s driverima ili sta, evo mi masine kod mene pa cu da pogledam, za sad vidim da furmark radi na fenomenalnih 6-8fpsa
E ljudi, friend mi ima gtx 650ti boost grafu i sa novim driverima je katastrofa, fps mu dropa (obicno 250) na 40-50 i tako ostane, na prvu sam mislio da throttla grafa ili procesor, nesto nije u redu, u vecini igara se to desava, radi par minuta kako treba poslije haos, dok ne resetuje masinu nista.
Jel nvidia napravila kakvu papazjaniju s driverima ili sta, evo mi masine kod mene pa cu da pogledam, za sad vidim da furmark radi na fenomenalnih 6-8fpsa
Neka najprije napravi clean install nvidia drivera a ako to ne pomogne , windowse dole!