NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Nisam imao nikad problema s nvidia driverima ,a svaki put kad objave nove whql driver ja ga instaliram...konfa pod moj PC

Uglavnom nvidiu koristim od doba win 95/98 rive tnt i nikad nisam imao problem, eto to je moje pozitivno iskustvo iako je danas mozda prednost na ati/amd grafama u omjeru ulozeno-dobiveno ne usudim se preci na konkurenciju te citajuci komentare po forumima nemam ni razloga ali poznajem i par ljudi koji imaju isto takvo pozitivno iskustvo s ati/amd karticama pa je to vjerovatno individualno tj. ili imas srece ili nemas...

16 godina
Bass kaže...

joooooj samo da shadowplay radi kako reklamiraju {#} bit ce gameplaya :)

evo, proveo sam kratak test i rezultati su sci fi prema ostalim programima (fraps, AB, playclaw, ...). igrao sam BL2 u 2 navrata, svaki po 30sec. snimao sam afterburnerom (1080p) i shadowplayom (1080p). dolje je napisan prosjecan fps tokom snimanja:

Shadowplay: 47fps

Afterburner: 26fps

iz prilozenog se vidi da je shadowplay miljama ispred ostalih zbog "hardwareskog" snimanja preko graficke (tj. h.264 cipa na njoj) prema ostalima koji trebaju poprilicnu snagu procesora da bi radili isti posao. kvaliteta je odlicna i slika je ostra ali trenutno, jedini minus je samo gf experience koji mi prizna samo 17 igara (od 37 instaliranih). sve u svemu, fantastican alat za snimanje ali trebate imati brzi disk (barem raid) jer meni je filmic stekao prilikom gledanja zbog sporosti diska da zapise sve podatke koji shadowplay salje.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina
PlayMaker10 kaže...

Ako netko proba sa 4xx/5xx serijom na Windows 7 x64 neka javi iskustvo :D

Drivere sam probao na BF4.....odličan boost i velik skok 15-20 fps+

Nemožeš stisnut i prdnut.
12 godina
odjavljen
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Probao Shadowplay...stvarno radi ok. Minimalan frame loss uspoređujući sa predatorom i frapsom.

embrace whatever may come
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
goodie kaže...
PlayMaker10 kaže...

Yes, yes, but does it freeze during "extreme situations" - such as web browsing? {#} To ti nama reci... Pa ako može izdržati dan surfanja internetom bez smrzavanja - da instaliramo. {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
12 godina

Novi driveri odlicni i jos donjeli ShP ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
nevjerovatan boost u batmanu. sad mi na max 60 fps.
Be Water My Friend
13 godina
neaktivan

Meni i Batman i BF4 letiju..zna biti dropova, ali mislim da je to zbog procesora.. uglavnom Batman je skroz ultra, u BF4 par sitnica high i SSAO.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 15:26 (Schweini7).

0 0 hvala 0
17 godina

takojder bez dropova sa ovim driverima u batmenu ! prije sam imao da je sa 120 lockanih palo na 40 kod kompleksnijih scena sto prepisujem SLI problemima ali  sad sve sisha ko od sale  , clap clap clap do poda nv  ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 16:43 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
goodie kaže...
PlayMaker10 kaže...

Yes, yes, but does it freeze during "extreme situations" - such as web browsing? {#} To ti nama reci... Pa ako može izdržati dan surfanja internetom bez smrzavanja - da instaliramo. {#}

Ništa od toga, opet event 14, izgleda da su odustali od te 2 serije. Tolika nezainteresiranost za popravit tu grešku da je to strašno.

16 godina
PlayMaker10 kaže...
Mr. Fugitive kaže...
goodie kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ništa od toga, opet event 14, izgleda da su odustali od te 2 serije. Tolika nezainteresiranost za popravit tu grešku da je to strašno.

Meni rade dobro...nije mi se freez-ao, koristim ih od kada su izašli i po cijele dane je netko na kompu.

Igram bf4 i tamo rade odlično...........par puta igra crash-ala ali nije do drivera.....tako da sam ja zadovoljan.

@Mr. Fugitive nažalost vidim da imaš Ti grafu........dosta ljudi se žali upravo na njih...

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 11:01 (goodie).
16 godina
neaktivan

Evo napravili su BETA drivere koji popravljaju grešku, meni za sada rade normalno napokon. To su prerađeni 331.58 pa probajte

http://geforceforums.s3.amazonaws.com/Windows64-bit.zip

http://geforceforums.s3.amazonaws.com/Windows32-bit.zip

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 13:18 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nema bete na službenoj nvidia stranici,odakle su ti linkovi sa nekog foruma ili?

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
$inke kaže...

Nema bete na službenoj nvidia stranici,odakle su ti linkovi sa nekog foruma ili?

Njihov forum, ona tema baš za ovaj problem ali nemoj se zamarat jer taman kad sam napisao 5 min kasnije mi je komp zamrznuo i naravno opet nazad na 314.22. Smješno već postaje. Neću više probavat dok ne bude sve riješeno. Jednostavno su nesposobni kako drukčije objasnit nešto što je staro 6 mjeseci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 17:09 (PlayMaker10).
17 godina
PlayMaker10 kaže...

Evo napravili su BETA drivere koji popravljaju grešku, meni za sada rade normalno napokon. To su prerađeni 331.58 pa probajte

Kakvi su to beta driveri?

Koja verzija?

Nema beta drivera novih na njihovoj stranici.

16 godina
neaktivan
crozoki kaže...
PlayMaker10 kaže...

Kakvi su to beta driveri?

Koja verzija?

Nema beta drivera novih na njihovoj stranici.

To su prerađeni 331.58 koji "nekima" popravljaju ovu grešku. Meni nažalost ipak nisu jer mi je komp zaledio malo nakon što sam ovdje napisao :)

14 godina
neaktivan

Dali mi netko može objasniti (Nvidia korisnici) Nvidia Geforce Experience program koji me malo zbunjuje. Sad vidim da mi je dostupan novi grafički driver 331.65 WHQL i nudi mi opciju install e sad dali ja to mogu samo tako nadograditi i instalirati preko toga ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Da tako je samo preko toga kliknes install i normalno ih instaliras
14 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...
Da tako je samo preko toga kliknes install i normalno ih instaliras

A dali je potrebno "old school" prvo uninstal postojece pa sa driver sweeperom sve ostatke pocistit ili samo preko gf expirienca ? instal 

17 godina
Nije samo pri instalaciji sisnes custom ili advanced ne da ti ono reccommended instalira i dolje stavis kvacicu na clean install
14 godina
neaktivan

Gdje da promjenim jezik na Nvidia control panel na slovenskom mi je ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Moslavac. kaže...

Probaj U GeForce Experienceu. Meni je prije radilo, više ne. Ako to ne radi, onda bolje uzmi slovenski rječnik jer opcija ne postoji. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
Moslavac. kaže...

-nema. Poneke serije npr HPa, s HPovim driverima imaju taj problem (njuškaju regional sett. sve južno od alpa je slovenija, vjerojatno i piran..) Probati skinuti normalan Eng./Hrv. driver

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
ihush kaže...
Moslavac. kaže...

-nema. Poneke serije npr HPa, s HPovim driverima imaju taj problem (njuškaju regional sett. sve južno od alpa je slovenija, vjerojatno i piran..) Probati skinuti normalan Eng./Hrv. driver

Skinio sam preko Geforce expirience-a novi driver i na slovenskom mi jedino da ga obrisem sve i novog skinem...

13 godina
protjeran
Moslavac. kaže...

Skinio sam preko Geforce expirience-a novi driver i na slovenskom mi jedino da ga obrisem sve i novog skinem...

Namjesti jezik u GeForce Experienceu na engleski. Ako to ne pomogne možeš ti skidati koju god verziju želiš, ali bit će isto. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 22:35 (NiramX).
14 godina
neaktivan

Evo sve sam pobriso u control panelu pa sa driver sweeperom sve pobriso i instaliro taj najnoviji 331.65 WHQL i sve fino radi i nvidia control panel je na engleskom :D a sto se tice tog GeForce Experience-a to je po meni glupost jer instalira nove drivere na postojeće... Sve 5 za sad :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Čitam već danima na force forumu kako korisnici postaju probleme oko 400-500 serije i niko ne trza ništa,neznam zašto jednostavno ne maknu podršku drivera novijih od 314,22  za te serije grafa na oficialnom download drivers nvidia site-u i basta.

Moj PC  
1 7 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovo nije pravedno a kaj s nama koji nismo iz USA

S nvidia ofc. foruma

ManuelG said:

If you are located in the USA and would be willing to loan us your graphics card, please email me at driverfeedback@nvidia.com. This is only for users who experience stability issues with driver R320.xx which goes away if you revert back to an earlier driver such as R314.22. We will cover shipping costs both ways and provide you with a loaner card to use once we receive your card. I expect we would need your card for a period of 3-4 weeks.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

A logovi evenata im nisu dovoljni?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma sjebali su oni nešto sa power managmentom u driveru a ovo kaj nekima riknuli pci-e slotovi na matičnima neću ni komentirat koji užas.I onda stave ljepo da skineš beta driver,pazi ovo na forum i da mi budale istestiramo dal je problem i dalje prisutan ko da nemogu sklopit 2 komfe sa 400-500 serijom i nek sprobava u labu kolko god hoće dok ne poprave ovaj krš koji su proizveli.Ništa,probat ću na garanciju novu grafu izvuć,neda mi se više mačke i miša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice