NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
PlayMaker10 kaže...
Master Z kaže...

Kod mene slični problemi sa 560Ti i sa tim driverima ! Često vidim flickering u igrama te mi gpu usage nekada u nezahtjevnim igrama jako padne. Čitao sam po forumima da se ljudi sa 400/500 serijom žale na sve novije drivere...

Meni se čini da oni tim cirkusom žele navuć ljude na 700 seriju a napravit će ono suprotno a to je da će bježat na AMD.

sve je moguče, al eto nesječam se kad je zadnji put nvidia imala takav fijasko sa drajverima ko nedavno, ak krepa grafa-nevjerujem da je krepala od drajvera jer bi po tome krepale sve iz te serije, a to se ne dešava, a kaj se tiče bježanja na AMD neznam kaj bi reko, tek su im zadnji drajveri kak treba ispali i sad radi te jedne verzije ok drajvera bježat na amd mi nema smisla, a opet dobro se zna kolko je nvidia poznata po pisanju dobrih drajvera, hardveski slabija kartica od nvidie pojede neku hardverski jaču od amd-a, baš zbog drajvera (a tu je i phsyx, velika je razlika igrat sa tim i bez toga, jednostavno sam se navuko na te efekte i nekak mi izgleda bez toga sve nepotpuno, naravno igre koje podržavaju, a bit če ih sve više).

da se razumijemo, nisam nikakav fan boy nvidie i sam sam imao amd konfu koja je radila dobro, na toj konfi je prvo bila neka ati nesječam se koja i krepala je poslije sam stavio nvidiu 9800 i poslije nje 550ti i nikad nikakvih problema, jednostavno kupujem ono što je bolje, a u ovom slučaju je to nvidia. ovaj fijasko sa drajverima je vjerojatno zato kaj su svi bili upregnuti oko onog šilta, što je po mom mišljenju bezveze, volim kantu, tipkovnicu i miš i na tome igrat.

edit:

jedino kaj mi se sviđa ko AMD-a je APU procovi, nadam se da budu uspijeli napravit takav apu da se bude mogla uparit high end grafa tipa 7970, skroz ok zamisao, da ne mislite da hejtam AMD imaju oni super stvari po prihvatljivoj cijeni.

edit 2:

i nemojte na svaku betu skakat da ne velim ko na kaj :D, strpite se da izađe whql verzija ili bar par dana pričekajte da par ljudi isproba tu betu, ja sam se par puta zaletio i na svu sreču imam back up i vratio sve nazad kak je bilo.

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 19:21 (mrakky).
16 godina
neaktivan
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Ne znam šta da ti kažem, ali znam da redom 320.18, 320.49, 327.23 ja ne mogu koristit Firefox bez da mi zamrzne komp. Neka sjednu i srede to nigdje im se ne žuri i nije mi jasno kako su uspjeli taj cirkus napravit. Šta su mjenjali da je toliko sve otišlo u krivom smjeru, neka dobro provjere jer si ovako samo štetu rade. Čitao sam malo postove od onog Manuel G neki njihov predstavnik i točno vidiš da niti on nema pojma u čemu je problem.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayMaker10 kaže...
Ne znam šta da ti kažem, ali znam da redom 320.18, 320.49, 327.23 ja ne mogu koristit Firefox bez da mi zamrzne komp. Neka sjednu i srede to nigdje im se ne žuri i nije mi jasno kako su uspjeli taj cirkus napravit. Šta su mjenjali da je toliko sve otišlo u krivom smjeru, neka dobro provjere jer si ovako samo štetu rade. Čitao sam malo postove od onog Manuel G neki njihov predstavnik i točno vidiš da niti on nema pojma u čemu je problem.

u čemu je problem, problem je u tome kaj su krivo krenulu, zapostavili drajvere i na drajverima valjda ostavili praktikante inžinjere, a stare inžinjere zaokupili sa projektom šilt, i kad izađe beta brijem da ju ni istestiraju nego samo letimično "probaju" i puste van, nadam se da kad srede stvar sa šiltom budu vratili svoju staru slavu drajvera, makar meni 327.23 sasvim solidno radi bez ikakvih tdr-ova i bilo čega, a betu više neželim isprobavat, bar dok taj šilt ne ispeglaju.

mrakky
17 godina
Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina

ja do sada nisam imao problema sa driverima  u SLI-u ,a konstantno ih up date-am ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

http://n4g.com/news/clickout/1377371 

Nvidia GeForce 331.58 WHQL Released – Game Ready Driver for Batman: Arkham Origins & Battlefield 4  Nvidina azurnost sto se tice drivera odusevljava ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 16:34 (MEGATAMA).
Moj PC  
9 0 hvala 11
12 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

http://n4g.com/news/clickout/1377371 

Nvidia GeForce 331.58 WHQL Released – Game Ready Driver for Batman: Arkham Origins & Battlefield 4  Nvidina azurnost sto se tice drivera odusevljava ;)

Svi uredno zahvaljujemo, što je i u redu...a sigurno je većinu na novi update podsjetio geforce experience :P

embrace whatever may come
17 godina

e pa nije jer ga 90 % nas ni nema instalirano... posto rusi driver kod instalacije istog ...barem zadnjih par sto beta sto legit drivera. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 20:45 (4mal).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

Meni GFxp nije niti jednom stvorio probleme ali mi je to potpuno nezanimljiva opcija,bar za sad.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
4mal kaže...

e pa nije jer ga 90 % nas ni nema instalirano... posto rusi driver kod instalacije istog ...barem zadnjih par sto beta sto legit drivera. {#}

Meni nije pravio probleme...no da i služi nečemu osim updejt remindera, i ne baš :)

embrace whatever may come
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 21:02 (eywa33).
14 godina

Čitam na guru3d forumu, kažu da je malo lošiji od prošlog. samo GRID 2 je poboljšan.

Be Water My Friend
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

ja sam bacio 3d mark i unigine valley. mrvicu losiji scoreovi (par poena) u odnosu na zadnju betu.. driver mi je stabilan ko i beta koju sam imao..

cekam bf4 {#}

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

kobok, osječaju se neka poboljšanja, čak nema u event wieweru nikakvih errora.

dal ko kaj i kaj mjenja u ncp pod global settings?

mrakky
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Svaka čast nVidia.
Kapa do poda.

Što se ažurnosti tiče, nema premca.
Neka su malo skuplji, ali za koju kunu dobijemo puno bolji support od primjerice AMD-a.

Još jednom, kapa do poda.
Nikada više neće AMD pod moje prste. {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
9 2 hvala 0
15 godina
bruslii kaže...

Čitam na guru3d forumu, kažu da je malo lošiji od prošlog. samo GRID 2 je poboljšan.

Grid 2, sa novim driverima prvi put preko 100 FPS.{#}

17 godina

Opet mi je Control Panel stavilo na slovenski u pm!! Windowsi su na hrvatskom i valjda se ovi prave pametni pa mi stave da "zasukam zaslon"... Strašno! Zašto?

Pa ti podesi 3d postavke za određeni naslov dok moraš zasukat zaslon, glajiti robove, navpičit sinhronizaciju itd...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Kvod kaže...
bruslii kaže...

Sa novim driverima GRID 2 mi na 1080p,sve max,8xmsaa ide na prosjecnih mislim 84fps ako se dobro sjecam prije je bilo par fps nize....

15 godina
MEGATAMA kaže...
Kvod kaže...
bruslii kaže...

Sa novim driverima GRID 2 mi na 1080p,sve max,8xmsaa ide na prosjecnih mislim 84fps ako se dobro sjecam prije je bilo par fps nize....

Ja držim sve na ultra, average oko 80. Zar sa tvojom grafičkom ne bi trebalo to još bolje? Max mi je bilo 107 fps-a u jednom trenutku.

12 godina

Ukljucio si ambient oclusion i sve postavke i 8xmsaa,1080p?

Ja sam imao msi gtx 660 ti PE OC i bilo mi je podosta nize od ovoga sa 8xmsaa.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

Opet mi je Control Panel stavilo na slovenski u pm!! Windowsi su na hrvatskom i valjda se ovi prave pametni pa mi stave da "zasukam zaslon"... Strašno! Zašto?

Pa ti podesi 3d postavke za određeni naslov dok moraš zasukat zaslon, glajiti robove, navpičit sinhronizaciju itd...

Eto razlog za instalaciju GF Experience.
Možeš podesiti jezik unutar samog programa. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Meni više ni to ne pomaže. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
sudy_freak kaže...

Control panel mi bude na engleskom samo kada promjenim jezik samih Windowsa, inače neki slovenski ili koji već... Nikakve pizzdarije od Experienca i ostalih bakrača ne pomažu...

Da oni nemogu u Contorl Panel stavit opciju promjene jezika stvarno ne razumjem...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
15 godina
MEGATAMA kaže...

Ukljucio si ambient oclusion i sve postavke i 8xmsaa,1080p?

Ja sam imao msi gtx 660 ti PE OC i bilo mi je podosta nize od ovoga sa 8xmsaa.......

Msaa mi je bio na 4x pa sam ga sada stavio na 8x. Average oko 70 fps. Evo slikice. Na ovoj drugoj je u tom trenu bilo 80 Fps-a ne znam da li se vidi. Odvozio sam par utrka, fps također ovisi od staze do staze. Još uvijek mislim da bi sa tvojom grafom to trebalo puno bolje.

Pozz.

1 1
2 2
3 3
13 godina
neaktivan

Ma kakav suport,o čem vi pričate pa pogledajte malo ofc. forum od nvidie koliko problema korisnici postaju sa novim driverima a u tu skupinu spadam i ja jer je žalosno da nisu uspjeli u god. dana rješiti problem frezanja kompa s svim driverima koji su noviji od 314 verzije.Isprobao sam sve j..ne drivere clean instal,chrome umjesto mozzile ma neznam više ni sam a čitam na tom forumu lik je promjenio sve komponente u pc osim grafe da dokaže ovim kretenima iz supporta da nije to u pitanju kako su mu oni sugerirali nego njihova kretenska nesposobnost i greška i uvjek se vračam na 314 verziju jer jedina dobro radi.Iako se večina problema odnosi na korisnike koji imaju 400-500 seriju nisu ni novije serije prošle netaknute.Vi koji nemate problema sa driverima novim spadate u enzemsku vrstu i rjetka ste pojava na kugli zemaljskoj.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
$inke kaže...

Ma kakav suport,o čem vi pričate pa pogledajte malo ofc. forum od nvidie koliko problema korisnici postaju sa novim driverima a u tu skupinu spadam i ja jer je žalosno da nisu uspjeli u god. dana rješiti problem frezanja kompa s svim driverima koji su noviji od 314 verzije.Isprobao sam sve j..ne drivere clean instal,chrome umjesto mozzile ma neznam više ni sam a čitam na tom forumu lik je promjenio sve komponente u pc osim grafe da dokaže ovim kretenima iz supporta da nije to u pitanju kako su mu oni sugerirali nego njihova kretenska nesposobnost i greška i uvjek se vračam na 314 verziju jer jedina dobro radi.Iako se večina problema odnosi na korisnike koji imaju 400-500 seriju nisu ni novije serije prošle netaknute.Vi koji nemate problema sa driverima novim spadate u enzemsku vrstu i rjetka ste pojava na kugli zemaljskoj.

Sta ti trabunjas jbt, i amd i nvidia ima problema sa driverima, ali eto kod mene na 560ti,  a sad i na 650ti nikad problema sa driverima.

Sve radi normalno.

13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
$inke kaže...

Sta ti trabunjas jbt, i amd i nvidia ima problema sa driverima, ali eto kod mene na 560ti,  a sad i na 650ti nikad problema sa driverima.

Sve radi normalno.

Trabunjaš?Pa daj pogledaj forume prvo pa reci i ovim ljudima tamo koji imaju probleme dal trabunjaju.Momak ako tebi radi sve ok zašto se mi tu javljaš uopće,budi tiho i uživaj u svom savršenom driveru.I ja imam savršen driver,ovaj 314 al jbga kad su već izdali nove čovjek ih želi instalirat ne al kad nejde,nejde.I da reci mi koji ti je zadnji driver bio na 560-setici baš me zanima.

Evo da vam stavim i link pa čitaj i dalje tupite svoje o nvidia perfekciji

https://forums.geforce.com/default/topic/624802/geforce-drivers/official-nvidia-331-58-whql-display-driver-feedback-thread-released-10-21-13-/1

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 17:20 ($inke).
15 godina

Ljudi najčešće imaju problema sa driverima kada im je grafa clockana i onda ne prihvaćaju nove drivere nikako. Jako malo ljudi imaju problema sa driverima ako ih drže na tvorničkim postavkama. Moraš biti realan i prihvatiti mogućnost da ti driveri neće raditi dobro ako clockaš grafu. A ti pošto imaš staru grafu niti ti se isplati instalirati nove drivere jer mislim da sa njima ne dobivaš nikakove koristi u poboljšanju performanse, a ako ih i dobiješ oni će biti zanemarive prirode.

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Slažem se s time al u nekim igrama je potreban novi driver samo radi toga da kao npr u BF BC2 kad sam imao još gts 250 rješi neke artifacte ili crne linije kao što sam imao ja problem u toj igri ali je update novih drivera to rješio iako je bila stara grafa.U tom grmu leži zec i o tome govorim a grafa nije klokana jer igram na CRT-u i hebe mi se za rezoluciju i max postavke jer preferiram MP-e samo gdje sve nepotrebno isključujem tipa shadows amb. oclusion i slične đinđe minđe koje mi samo smetaju u multijima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 17:29 ($inke).
15 godina
neaktivan
$inke kaže...
Y2K2 kaže...
$inke kaže..

Trabunjaš?Pa daj pogledaj forume prvo pa reci i ovim ljudima tamo koji imaju probleme dal trabunjaju.Momak ako tebi radi sve ok zašto se mi tu javljaš uopće,budi tiho i uživaj u svom savršenom driveru.I ja imam savršen driver,ovaj 314 al jbga kad su već izdali nove čovjek ih želi instalirat ne al kad nejde,nejde.I da reci mi koji ti je zadnji driver bio na 560-setici baš me zanima.

Evo da vam stavim i link pa čitaj i dalje tupite svoje o nvidia perfekciji

https://forums.geforce.com/default/topic/624802/geforce-drivers/official-nvidia-331-58-whql-display-driver-feedback-thread-released-10-21-13-/1

Neznam koji je driver bio, ali znam kad god su izasli novi driveri za 560ti ja sam instalirao i ni najmanjih problema, i uzivacu u driverima a ovo da budem tiho? {#}

12 godina

Ukljuci i Soft ambient oclusion pa odvrti bench,naveo sam ti ga u prethodnom postu jer je zahtjevan podosta :) I odvrti benchmark koji ti se nalazi unutar grafickih opcija na samom dnu....

EDIT:Referiram se na KVODov post.

Sto se tice stabilnosti najnovijih drivera,savrseni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 19:29 (MEGATAMA).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice