Kod mene slični problemi sa 560Ti i sa tim driverima ! Često vidim flickering u igrama te mi gpu usage nekada u nezahtjevnim igrama jako padne. Čitao sam po forumima da se ljudi sa 400/500 serijom žale na sve novije drivere...
Meni se čini da oni tim cirkusom žele navuć ljude na 700 seriju a napravit će ono suprotno a to je da će bježat na AMD.
sve je moguče, al eto nesječam se kad je zadnji put nvidia imala takav fijasko sa drajverima ko nedavno, ak krepa grafa-nevjerujem da je krepala od drajvera jer bi po tome krepale sve iz te serije, a to se ne dešava, a kaj se tiče bježanja na AMD neznam kaj bi reko, tek su im zadnji drajveri kak treba ispali i sad radi te jedne verzije ok drajvera bježat na amd mi nema smisla, a opet dobro se zna kolko je nvidia poznata po pisanju dobrih drajvera, hardveski slabija kartica od nvidie pojede neku hardverski jaču od amd-a, baš zbog drajvera (a tu je i phsyx, velika je razlika igrat sa tim i bez toga, jednostavno sam se navuko na te efekte i nekak mi izgleda bez toga sve nepotpuno, naravno igre koje podržavaju, a bit če ih sve više).
da se razumijemo, nisam nikakav fan boy nvidie i sam sam imao amd konfu koja je radila dobro, na toj konfi je prvo bila neka ati nesječam se koja i krepala je poslije sam stavio nvidiu 9800 i poslije nje 550ti i nikad nikakvih problema, jednostavno kupujem ono što je bolje, a u ovom slučaju je to nvidia. ovaj fijasko sa drajverima je vjerojatno zato kaj su svi bili upregnuti oko onog šilta, što je po mom mišljenju bezveze, volim kantu, tipkovnicu i miš i na tome igrat.
edit:
jedino kaj mi se sviđa ko AMD-a je APU procovi, nadam se da budu uspijeli napravit takav apu da se bude mogla uparit high end grafa tipa 7970, skroz ok zamisao, da ne mislite da hejtam AMD imaju oni super stvari po prihvatljivoj cijeni.
edit 2:
i nemojte na svaku betu skakat da ne velim ko na kaj :D, strpite se da izađe whql verzija ili bar par dana pričekajte da par ljudi isproba tu betu, ja sam se par puta zaletio i na svu sreču imam back up i vratio sve nazad kak je bilo.