Koliko imate fps-a min/average/max u bf3 sa max postavkama, znaci sve max! sa gtx660?
Nvidia Gtx 660 Club
- poruka: 440
- |
- čitano: 94.708
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus

Nerazumjem kako je to u svakoga razlicito, neko na youtube kazu min 40-45 av 50 max 65+
Nerazumjem kako je to u svakoga razlicito, neko na youtube kazu min 40-45 av 50 max 65+
Pa ovisi do drugih komponenti, rezoluciji, konekciji...
Koliko imate fps-a min/average/max u bf3 sa max postavkama, znaci sve max! sa gtx660?
Sve na max - full hd - nece ti past ispod 40! (single player) a prosjecno ce ti biti 48- 53! Tako je bar kod mene
Stani malo,jel ovo kod tebe fullHD monitor ili fatamorgana??
Da me ne opomenu za OT,GTX660ti,sve na ultra!!! (fullHD)
2013-01-14 17:18:45 - bf3
Frames: 31555 - Time: 477004ms - Avg: 66.152 - Min: 35 - Max: 99
2013-01-14 17:26:55 - bf3
Frames: 8673 - Time: 122195ms - Avg: 70.977 - Min: 54 - Max: 105
2013-02-03 22:47:16 - bf3
Frames: 73971 - Time: 1133113ms - Avg: 65.281 - Min: 25 - Max: 126
2013-02-03 23:13:13 - bf3
Frames: 179206 - Time: 2604655ms - Avg: 68.802 - Min: 28 - Max: 127
aj ovako čemo:
i5 760 @ 2.8GHz (kasnije ga klokam na recimo 3.4 -3.5)
gtx 660 (kasnije ga klokam)
Koliko ću imati otprilike fpsa bez klokiranja icega, a koliko nakon klokiranja svega? Razlika će biti 10%?
aj ovako čemo:
i5 760 @ 2.8GHz (kasnije ga klokam na recimo 3.4 -3.5)
gtx 660 (kasnije ga klokam)
Koliko ću imati otprilike fpsa bez klokiranja icega, a koliko nakon klokiranja svega? Razlika će biti 10%?
Dovoljno da bude igrivo -.-
Mislim, bitno da nemas dropove ispod 40...sve iznad je i više nego dobro
Ubiti sve ispod 60 fps nije bajno ali eto,može se igrat!!
660 ima problema sa MSAA u BF3. Mislim da 660 općenito imaju problema sa naprednijim filterima u igrama. Ali meni je sasvim ok igrati na high postavkama bf3. Uglavnom ne pada ispod 60 fps kad je tako postavljeno na 1920x1200. Prilično fluidno na high postavkama.
Više sam pitao zbog preformansi, garancija me uopće ne zanima jer grafičku koju god da imam redovno servisiram i čistim.
Pusti ti to,kad ti rikne iz čista mira bez obzira što je maziš i paziš bit će ti drago što imaš garanciju,još da imaš sreće da ti rikne pred kraja gare,dobiješ novu + novu garanciju(ako imaš sreće i noviji model)!!
Od danas sam ponosni vlasnik Gainward GTX660GS, model s jednim ventilatorom.
Kartica je dosta tiša i ima PUNO bolje drivere od stare HD6850, napisat ću kako se overclockira.

Imao sam dosta problema sa microstutteringom, a sad ih više nema...
Kakve ja to probleme mogu zadat kartici,to što igram video igre ili gledam zahtjevan film!!
Što je to, da obratim pozornost? (imam 6850)
Što je to, da obratim pozornost? (imam 6850)
Velike varijacije u frametimeu (ne framerateu tj FPS), zbog kojeg se čini da je FPS puno niži.
Lagano se provjeri u MSI Afterburneru sa OSD opcijom uključenom i nekom igrom koja je cijelo vrijeme zakucana na vsync, ako je oko 16-17ms onda je ok, ako stalno skače od npr. 8ms do 200ms onda ga imaš.
Za sad ne postoji pravo riješenje pošto je problem na hardverskoj razini.
Ljudi naručio sam Asus GTX 660 dc2-2gd5 http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX660DC22GD5/
Nadam se da cu biti zadovoljan, uložio sam 1600kn
Od danas sam ponosni vlasnik Gainward GTX660GS, model s jednim ventilatorom.
Kartica je dosta tiša i ima PUNO bolje drivere od stare HD6850, napisat ću kako se overclockira.
Slobodno napiši, imam je i ja pa me zanima :)
Odgodio sam narudđbu asusa jer mi je za iste pare naletila gtx 660 ti twin frozr 4. Ali problem je što je korištena od sječnja, ima garu 3 godine. Čitam na eggu da se nekima kvarila. Zbunjen sam, dal da uzmem.
Ako ima garu uzimaj bez razmisljanja
Naručena je, ovo se rijetko dešava u životu, yesssssssss.
Ja ti imam tu grafu i odlična je, i nemam nikakvih problema, a k tome tiha, ma milina.
Imam i ja ,samo Ti i za sad nema problema!!A i tu je gara pa se nemaš razloga bojat!!
Imam i ja ,samo Ti i za sad nema problema!!A i tu je gara pa se nemaš razloga bojat!!
Pa on i govori o našem modelu koji mi imamo - MSI GTX 660Ti.
Šta kak idu, pa lete . Ne stvarno, na full hd rezi sve ide na max ili ultra settings bez problema, a filtere u igri namjestiš već ovisno od igre. Ma milina.
Pozdrav forumaši.Slažem konfu i mislim i nju staviti gtx 660.Sad malo gledam i vidim da ima MSI,Point of Wiev...Pa me zanima koje su razlike između njih.Planiram uzeti ovaj model:http://www.protis.hr/products/details/msi-n660-2gd5oc-dp-hdmi-dl-dvii-dl-dvid-ep6-sli-atx-armor-fan-2g-g5-345x2/65341.Ova je od MSI-a s jednim ventom i već je overklokana.Pa vas molim ako mi možete navsti razlike između proizvođača i ako možda zna tko ili možda tko posjeduje ovu MSI n660 gore linkanu kakvih je performansi i koliku buku stvara?
Unaprijed zahvaljujem
Pozdrav forumaši.Slažem konfu i mislim i nju staviti gtx 660.Sad malo gledam i vidim da ima MSI,Point of Wiev...Pa me zanima koje su razlike između njih.Planiram uzeti ovaj model:http://www.protis.hr/products/details/msi-n660-2gd5oc-dp-hdmi-dl-dvii-dl-dvid-ep6-sli-atx-armor-fan-2g-g5-345x2/65341.Ova je od MSI-a s jednim ventom i već je overklokana.Pa vas molim ako mi možete navsti razlike između proizvođača i ako možda zna tko ili možda tko posjeduje ovu MSI n660 gore linkanu kakvih je performansi i koliku buku stvara?
Unaprijed zahvaljujem
razlike od proizvodaca lajku su male, no ak pogledas malo dublje veliku razliku cine male stvari ja osobno nebi uzeo tu s jednim ventom stovise taj se ventilator pokazao dosta losim s obzirom na msi-jeva hladenja! uzmi ako ikako mozes s dva venta vjeruj mi sam sebi ces zahvaljivati...probao sam taj model i sapphirov s jednim ventom, sapphirka je kud i kamo bila bolja barem u hladenju! razlika ti je 100kn! pa sad vidi!LP