Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 603.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zato i je bolja kupnja od 7950, nije jedino u hr gdje se cijene nabijaju ko svetog petra kajgana. točno tih 30 eura niža cijena, je razlika u tim performansama kad se 7950 otključa. dakle, sve je na kupcu, 660ti malo slabija za manje para, ili 7950 malo jača za nešto više para. i nemojte mi pričat o onoj giga 7950, jer  to je jedini model kod nas koji ima cijenu u razini 660Ti.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
dery kaže...
sharxtreme kaže...

A viđu ti ovo, u europi GTX 660Ti 30ojra jeftinija od HD 7950.

ima je več za 280€

stiže i gtx660 vijest

u hr će 280 eura bit, kad dođe nova paleta amd kartica. prije sigurno ne, jer naše tržište je stvarno specifično kad su cijene u pitanju.

16 godina

sad kad je popunjen srednji segment i tržište se zasiti brzo će padat cijene,viruj

izlazak obične gtx660 će još dodatno ubrzat pad cijena,mid end onda brzo dolazi na one cijene koje mu i pripadaju

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 12:58 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ruža kaže...

klimu veš mašinu i da ne nabrajam mogu kupit za te pare, koje ću sada dat za 660Ti. da ga hebeš, tu se vidi razlika u tome koliko oni precijenjuju svoj rad, pogledaj kolika je mašina i klima a kolika grafička i sve ti bude jasno. puca mi ona stvar koliko su oni tranzistora stavili, i s čime sve ne opravdavaju svoje provokativne cijene. nije normalno da u vrijeme najveće krize, oni podižu cijene još jače, i to rade svi i ovi naši i ovi njihovi. njima je kriza odlična prilika, da preko leđa običnog malog čovjeka zarade veliku paru. na žalost, dok god imaju kupce neće se stvari promjenit. a kupce će imat, jer će neki prije otić u trgovinu po grafičku, nego po kruh i mlijeko.

Da nažalost to je istina i fakat štancaju te grafe ko pljevu a još da imaš kaj pošteno igrat na njima,ja svoju ne mijenjam sigurno 2 godine,takav mi je tempo a ionako igram stare igre koje se vrte preko 60fps na full hd tako da mi ostaje samo pratit kaj se nudi na tržištu i to onako iz dosade,btw i ova stara gts 250-ica je solidno vrtjela na 1080 i nebi je bio mjenjao s novom al eto nabavio sam 1000+ kn i ubo ovu 560-ku i za mene je to hebeni boost za ono kaj igram.

I kaj ja imam od svega toga?Jedno veliko ništa.
15 godina
neaktivan
dery kaže...

sad kad je popunjen srednji segment i tržište se zasiti brzo će padat cijene,viruj

izlazak obične gtx660 će još dodatno ubrzat pad cijena,mid end onda brzo dolazi na one cijene koje mu i pripadaju

a vidjet ćemo, i meni bi bilo drago zbog ostalih ljudi da cijene padnu, iako sam ja već naručio svoju 660Ti. tako da, vidjet ćemo kako će se cijena kretat, al ne vjerujem u neki nagli pad cijena. barem ne kod nas, vani je to ipak jedna sasvim druga priča, puno je konkurencije, koja se bori za tržište dok kod nas konkurencije praktički ni nema, pa svatko može opalit cijenu koja mu u glavi pukne.

ja isto ne mjenjam grafičku najmanje 2 ako ne i 3 godine, igrat ću sve na low ako treba, al neću njima davat pare svake godine. na kraju krajeva, do lani su svi mogli na 1gb gonit igre, a sad odjedanput i 3gb malo, moš mislit. ako se razumno postaviš, 3 možda i 4 godine možeš potegnut s grafuljom kupljenom u 2012. nebitno jel riječ o nvidija ili amd adutu, sve su to kvalitetne grafičke koje nema smisla prodavat i mjenjat u tako kratkom roku, a naravno da već dogodine možemo očekivat grafulje jače za 2-3 puta. al to ne znači, da ove naše koje kupimo sada neće biti dobre i normalno gonit sve naslove, na kraju krajeva možda ima pet igara koje zahtijevaju puni napor ovih grafičkih, sve ostale se mogu igrat i na puno slabijim grafuljama od 660Ti ili 7950. samo znaš kako prosiječni gamer razmišlja, ak nije sve na ultra onda je njesra.

13 godina
neaktivan

cijela 600 serija grafickih kartica ce se sabit u par fps-a razlike cini se..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ruža kaže...

zato i je bolja kupnja od 7950, nije jedino u hr gdje se cijene nabijaju ko svetog petra kajgana. točno tih 30 eura niža cijena, je razlika u tim performansama kad se 7950 otključa. dakle, sve je na kupcu, 660ti malo slabija za manje para, ili 7950 malo jača za nešto više para. i nemojte mi pričat o onoj giga 7950, jer  to je jedini model kod nas koji ima cijenu u razini 660Ti.

samo ne racunas da ima kupaca koji gledaju i oc mogucnosti i tu 7950 je daleko ispred.. 

xfact
13 godina
neaktivan
Zašto AMD od starta nije postavio veće taktove na svim karticama, zna se da većina korisnika ne OC-uje. I što je gore po njih, kad porede nvidia i ati gledaju reviews na kojima se ugl. porede stock vrijednosti.

Ne kapiram baš najbolje, osim ako ne žele da privuku overklokere koji pate od %
17 godina
zato jer se ovako prica i o AMD-u u vrijeme kad nevidija izdaje svoju karticu..
Marketing, a tek onda briga o korisniku..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan

Uzmi u obzir da korisnici, o kojima govorim, baš i ne prate te forumske (lovačke) priče. Više se koncetrišu na testove sa sajtova koji su specijalozovani za HW.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
pharmakon kaže...

Uzmi u obzir da korisnici, o kojima govorim, baš i ne prate te forumske (lovačke) priče. Više se koncetrišu na testove sa sajtova koji su specijalozovani za HW.

HD7950 1.1GHZ tests :)

A 3XWF 7950 ide na 1.2GHZ i jos se ovdje se radi o verziji sa jednim ventilatorom :) Eto je na pragu GTX680 a negdje i preko toga praga a jos tu ima mjesta na jezgri, brutalno.{#}

clock2much
16 godina
Vegeta kaže...

HD7950 1.1GHZ tests :)

A 3XWF 7950 ide na 1.2GHZ i jos se ovdje se radi o verziji sa jednim ventilatorom :) Eto je na pragu GTX680 a negdje i preko toga praga a jos tu ima mjesta na jezgri, brutalno.{#}

zanimljivo kako dobro je dobila boost veči nego asusica ali te sa jednim ventilatorčićem nisu za ocanje zbog buke i grijanja kao što su opazili

digli su joj i memoriju za 700mhz pa kažu da ne vjeruju da je to uzrok tolikome boostu

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 16:17 (dery).
14 godina
neaktivan
pharmakon kaže...
Zašto AMD od starta nije postavio veće taktove na svim karticama, zna se da većina korisnika ne OC-uje. I što je gore po njih, kad porede nvidia i ati gledaju reviews na kojima se ugl. porede stock vrijednosti.

Radi zelenbaca, da su izbacili HD 7970 na jedan GHz, ne bi sada mogli izbaciti HD 7970 GHz ediciju.

15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
Ruža kaže...

samo ne racunas da ima kupaca koji gledaju i oc mogucnosti i tu 7950 je daleko ispred.. 

pa slažem se, ali ni oc-ana u nekim igrama nije jača od 660Ti. sve ovisi na koje igre ciljaš, i koje igre više voliš igrat. meni osobno ne treba ništa jače od 660Ti, i zato sam je naručio. naravno da će bit hrpa ljudi, koja voli gonit sve do krajnjih granica. i za takve je bolji izbor 7950 dušu dala, kažem definitivno najbolji izbor trenutno su te dvije grafulje, sve ostalo je po meni overkill i nepotrebno bacanje para. a ni ove nisu baš nešto jeftine, jer 2600kuna nije mala lova, pogotovo ne u hr. mala je kad ti mama da, al kad je odeš sam zaradit van onda shvatiš koliko znoja moraš prolit za tih 2600 kuna, pa odmah drugačije razmišljaš kad kupuješ jedan ovakav proizvod. al kažem, po meni isplati se dat tolike pare, za dvije tri godine mira po pitanju gonjenja igara.

13 godina
Ruža kaže.

pa slažem se, ali ni oc-ana u nekim igrama nije jača od 660Ti. sve ovisi na koje igre ciljaš, i koje igre više voliš igrat. meni osobno ne treba ništa jače od 660Ti, i zato sam je naručio. naravno da će bit hrpa ljudi, koja voli gonit sve do krajnjih granica. i za takve je bolji izbor 7950 dušu dala, kažem definitivno najbolji izbor trenutno su te dvije grafulje, sve ostalo je po meni overkill i nepotrebno bacanje para. a ni ove nisu baš nešto jeftine, jer 2600kuna nije mala lova, pogotovo ne u hr. mala je kad ti mama da, al kad je odeš sam zaradit van onda shvatiš koliko znoja moraš prolit za tih 2600 kuna, pa odmah drugačije razmišljaš kad kupuješ jedan ovakav proizvod. al kažem, po meni isplati se dat tolike pare, za dvije tri godine mira po pitanju gonjenja igara.

E a treba se već kupiti i matična, procesor da vrti u punom sjaju, ali što će ti takva grafa ako imas monitor od 19" i nakraju pogledaš... muka ti dođe od cijene :)

Aut vincere, aut mori!
15 godina
neaktivan

Ooo da, slazem se da se osjeti kada moras raditi za toliko para, to mi je 2 mjeseca studentskog posla. Samo sto kada vec ulozis u takvu dobru grafu, i prodas ju dok jos mozes dobiti solidnu cifru, nekako ispadne da platis pola te cijene. I tako u krug svakih cca 2 - do max 3 godine. 

Ovaj midhigh segment grafickih se uvijek najvise isplati, nisam ni mislio da cu dati bas 2600kn za grafu ali kad je vec ovakva situacija kakva je onda ne mozes protiv toga. Ali eto siguran sam da necemo pozaliti.

14 godina
neaktivan

eto dodjoh na to da moram narucivat od kolege koji radi u s arabiji lol.. radje i to neg da dam nasim lihvarima.. kako ide garancija na takve grafe? NIKAKO SIG ILI?

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Ruža kaže.

E a treba se već kupiti i matična, procesor da vrti u punom sjaju, ali što će ti takva grafa ako imas monitor od 19" i nakraju pogledaš... muka ti dođe od cijene :)

monitor 23, matična asrock Z77 Extreme 6, i proc i5 3570K, e sad sam na miru barem 5 godina, a za 5 godina tek gledam šta ima novog i boljeg na tržištu. nisam lud da dajem pare ovim lihvarima našim, svake godine za novu konfiguraciju, kad mi ionako ne treba za ono za što meni služi komp. samo pamet u glavu, i racionalno s parama, ionako će nam sada linić svima nabit porez na imovinu u vrijednosti 2 posto nekretnine, pošto ja imam dvije kuće znači da ću ostat kratak za nekoliko grafički procesora i matični godišnje, stoga racionalizacija nam ne gine- milom ili silom nahebasmo. {#}

13 godina
protjeran
dery kaže...

zanimljivo kako dobro je dobila boost veči nego asusica ali te sa jednim ventilatorčićem nisu za ocanje zbog buke i grijanja kao što su opazili

digli su joj i memoriju za 700mhz pa kažu da ne vjeruju da je to uzrok tolikome boostu

ASUS kartica ima problema sa drzanjem toga clocka, nije to radi memorije.Inace GIGA WF3X 7950 ide na 1200MHZ, nema buke, nema grijanja, to je milina :)

Ruža kaže...

To bi znacilo da je 660TI jednaka ili jaca od 680, ja sam ti prilozio linkove gdje 7950 parira GTX680 a negdje je i jaca, da vidim tvoje?

Ponavljam, na 1GHZ a kamoli na vise HD7950 pojede 660TI.

clock2much
15 godina
neaktivan

imaš internet pa traži majstore, u nekim igrama al pari 7970Ghz. i to na više mjesta gledao, sad sumnjam da svi oni lažu, i da imaju potrebu nešto naročito reklamirat nvidiju. ponavljam, u nekim igrama! u većini igara, OC 7950 je jača. ali i dalje je skuplja kod nas, jedini model koji je u razini 660ti je ona giga koju si i ti postavio. po tebi je 7950 bolja kupnja, po meni je 660ti. da ne mislim tako, ne bih je kupio. je da u nekim igrama fasuje 10-15fpsa, al meni to i nije toliko primarno jer ja to iskreno ni ne primjetim. naravno fasuje od clockovane, od obične samo u nekim igrama dok u nekima gazi istu. ja opet ponavljam, u nekim igrama je vrlo blizu 7970ghz, ako to tebi nije dovoljno da procijeniš o kvaliteti 660ti onda nemamo o čemu više pričat. razlika je 10tak fpsova u prosijeku, dal se isplati za to dat 400-500 kn više? ja mislim da ne, da ne govorim da ocana 7950 diže se potrošnja diže se temperatura to naravno ne uzimaš u obzir, a meni je to jako bitno. kažem, po meni su to dvije najbolje grafičke trenutno, i oni koji žele ocat grafulje za njih je bolji izbor 7950, a oni koji žele gotov proizvod bez prčkanja za njih je 660ti. s time da kad dođu novi driveri a doć će vrlo brzo, 660ti će i u ovim igrama gdje gubi od hd 7950 bit puno bliža po pitanju fps-a nego što je sada. mnogi zaboravljaju da je 660ti tek došla u trgovine, a da hd 7950 već postoji neko vrijeme, radi se bios i driveri novi prema tome to su sve stvari koje utječu na trenutnu prednost pri ocanju 7950. vrijeme će pokazat, koja je bolji izbor, po meni nema boljeg stvarno su izjednačene u puno stvari, i teško je odlučit se za neku od ove dvije. ja sam se odlučio za 660ti, samo iz razloga što za takvu grafulju u mom gradu ne mogu nać bolju cijenu. sve 7950 su osjetno skuplje, i prelaze čarobnu brojku od 3000kn, da u mom gradu postoji giga 7950 vjerojatno bi si kupio nju. al preko pošte sigurno neću naručivat, jer mi se ne da reklamirat proizvod i slat ga u drugi grad. ovako mogu doć reklamirat u svoj grad, za svega 15 minuta vožnje. a da mi se ide na poštu, i da mi se telefonira s prodavačem sigurno ne. i stoga sam izabro 660ti, a i mislim da nisam jedini koji tako razmišlja. ne znam jel si iz zagreba, al da ja živim u zg, i ja bi si kupio hd 7950 jer su cijene kod vas puno normalnije. po pitanju svih proizvoda, ne samo hd 7950. što se mene tiče, priča o ovoj temi je završena.

evo ti jedan review, i takvih ima koliko hoćeš, u nekim igrama puše za vrat 7970ghz, u nekim je osjetno slabija, al bože moj koliko košta toliko i vrijedi. ja na to gledam tako, a ti računaj neku drugu matematiku ako ti  tako više paše. potrošnja struje i temperatura, glasnoća pri radu je isto jako bitna stvar, i to je isto presudilo zašto sam odabro 660ti. svatko ima neku svoje matematiku, a realno tko god izabere jednu od ove dvije karte, sigurno neće požalit. al opet ponavljam, 660ti

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 21:06 (Ruža).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nudi možda i najbolje performanse, šteta je samo što nvidija nije ostavila više lufta za oclockere, i s time bi amd uništila. ovako, amd ima aduta jer s spuštanjem cijena, postaje primamljiviji izbor. pogotovo za one koji vole dizat taktove, koji ne drže sve na tvorničkim postavkama.

0 0 hvala 0
14 godina

Ja mislim da je GTX 660Ti najbolja grafa ikad izmišljena {#}.

13 godina
itomic009 kaže...

Ja mislim da je GTX 660Ti najbolja grafa ikad izmišljena {#}.

Good for you.

Aut vincere, aut mori!
14 godina
odjavljen

Ruža kaže...

imaš internet pa traži majstore, u nekim igrama al pari 7970Ghz. i to na više mjesta gledao, sad sumnjam da svi oni lažu, i da imaju potrebu nešto naročito reklamirat nvidiju. ponavljam, u nekim igrama! u većini igara, OC 7950 je jača. ali i dalje je skuplja kod nas, jedini model koji je u razini 660ti je ona giga koju si i ti postavio. po tebi je 7950 bolja kupnja, po meni je 660ti. da ne mislim tako, ne bih je kupio. je da u nekim igrama fasuje 10-15fpsa, al meni to i nije toliko primarno jer ja to iskreno ni ne primjetim. naravno fasuje od clockovane, od obične samo u nekim igrama dok u nekima gazi istu. ja opet ponavljam, u nekim igrama je vrlo blizu 7970ghz, ako to tebi nije dovoljno da procijeniš o kvaliteti 660ti onda nemamo o čemu više pričat. razlika je 10tak fpsova u prosijeku, dal se isplati za to dat 400-500 kn više? ja mislim da ne, da ne govorim da ocana 7950 diže se potrošnja diže se temperatura to naravno ne uzimaš u obzir, a meni je to jako bitno. kažem, po meni su to dvije najbolje grafičke trenutno, i oni koji žele ocat grafulje za njih je bolji izbor 7950, a oni koji žele gotov proizvod bez prčkanja za njih je 660ti. s time da kad dođu novi driveri a doć će vrlo brzo, 660ti će i u ovim igrama gdje gubi od hd 7950 bit puno bliža po pitanju fps-a nego što je sada. mnogi zaboravljaju da je 660ti tek došla u trgovine, a da hd 7950 već postoji neko vrijeme, radi se bios i driveri novi prema tome to su sve stvari koje utječu na trenutnu prednost pri ocanju 7950. vrijeme će pokazat, koja je bolji izbor, po meni nema boljeg stvarno su izjednačene u puno stvari, i teško je odlučit se za neku od ove dvije. ja sam se odlučio za 660ti, samo iz razloga što za takvu grafulju u mom gradu ne mogu nać bolju cijenu. sve 7950 su osjetno skuplje, i prelaze čarobnu brojku od 3000kn, da u mom gradu postoji giga 7950 vjerojatno bi si kupio nju. al preko pošte sigurno neću naručivat, jer mi se ne da reklamirat proizvod i slat ga u drugi grad. ovako mogu doć reklamirat u svoj grad, za svega 15 minuta vožnje. a da mi se ide na poštu, i da mi se telefonira s prodavačem sigurno ne. i stoga sam izabro 660ti, a i mislim da nisam jedini koji tako razmišlja. ne znam jel si iz zagreba, al da ja živim u zg, i ja bi si kupio hd 7950 jer su cijene kod vas puno normalnije. po pitanju svih proizvoda, ne samo hd 7950. što se mene tiče, priča o ovoj temi je završena. 

evo ti jedan review, i takvih ima koliko hoćeš, u nekim igrama puše za vrat 7970ghz, u nekim je osjetno slabija, al bože moj koliko košta toliko i vrijedi. ja na to gledam tako, a ti računaj neku drugu matematiku ako ti  tako više paše. potrošnja struje i temperatura, glasnoća pri radu je isto jako bitna stvar, i to je isto presudilo zašto sam odabro 660ti. svatko ima neku svoje matematiku, a realno tko god izabere jednu od ove dvije karte, sigurno neće požalit. al opet ponavljam, 660ti

Evo tu na kraju videa su testovi poznatog celavca pa ti i dalje tvrdi da je 660ti toliko mocna...{#}

evo ti jos i tako to...pa nemoj tu hvalisat 660ti dobra je ali sad da je puno bolja od 7950 nije jer je slabija...eto da i ja malo pohvalim 7950

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-660-ti-benchmark-review,3279-9.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 21:43 (Dino.Randic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...
pharmakon kaže...

Radi zelenbaca, da su izbacili HD 7970 na jedan GHz, ne bi sada mogli izbaciti HD 7970 GHz ediciju.

Ali je taj period od izlaska gtx680 do izlaska GHz verzije   itekako pogodovao nvidia. Upadaju na tržište, imaju najbolju ponudu, ostvaruju odličnu prodaju, uvode i prejaku 670 koja parira 7970 cijenom i performansama... Potez AMD da izbaci GHz verziju + smanji cijene, pokazuje određenu dozu slabosti.

14 godina
neaktivan
pharmakon kaže...
Leopard_st kaže...
pharmakon kaže...

Ali je taj period od izlaska gtx680 do izlaska GHz verzije   itekako pogodovao nvidia. Upadaju na tržište, imaju najbolju ponudu, ostvaruju odličnu prodaju, uvode i prejaku 670 koja parira 7970 cijenom i performansama... Potez AMD da izbaci GHz verziju + smanji cijene, pokazuje određenu dozu slabosti.

AMD graficke se i sada dovoljno kupuju da AMD ima profit.

Boze moj, ne kupuje svak Nvidiu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 22:45 (Leopard_st).
14 godina

Pa zar nisi čuo da samo Nvidia valja da je sve ostalo škart {#}.

16 godina

amd je dok nisu imali konkurenciju gtx600 zaradila na svakom gpu dvostruko i sad ih mogu skoro besplatno dijelit bit će na dobitku

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

to je dobar potez gledano sa strane ati-a, malo cloknuli grafu dodali još nešt softwerski, malo digli cijenu i sad eto parira 680, a ono što je najgore za krajnjeg korisnika, nema rata cijena

a kolko onda sad zarađuje kad je cijena praktički ista.

Nitko neće smanjivat cijene jer ljudi kupuju pa ni nema rata cijena,

Vidimo da je ati sad nakon izlaska 660Ti najavio niže cijene za neke modele, a sad je nvidia na potezu da i ona smanji cijene

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 23:00 (Ubica Rusty).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Evo tu na kraju videa su testovi poznatog celavca pa ti i dalje tvrdi da je 660ti toliko mocna...{#}

evo ti jos i tako to...pa nemoj tu hvalisat 660ti dobra je ali sad da je puno bolja od 7950 nije jer je slabija...eto da i ja malo pohvalim 7950

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-660-ti-benchmark-review,3279-9.html

ma boli me briga za testove ćelavca, vani se prodaje za 300 dolara, to je majstore sića za ovako dobru grafu. drugi je par rukava što je kod nas negdje i 100 eura skuplja, i što je kod nas u prosijeku 350 eura a ne 350 dolara. koliko bi bila realna cijena, s carinom i ostalim dodatnim troškovima nabavljača. amd može spuštat cijene, vi slobodno navijajte za njih, al zato mi se i gade. ne bi nikad snizili cijenu 7950, da ne žele otet nvidji dio kupaca 660ti. jedini ko ovdje radi agresivni marketing, je šugavi amd koji je popušio onu stvar na procesorima pa se sada grčevito bori na tržištu grafičkih. nvidija je realno obavila puno kvalitetniji posao, napravila je sasvim novu arhitekturu, i s tako prosiječnim sabirnicama se junački drži protiv amd-a. srednji razred 660ti, se tuče s high eng karticom kao što je 7950. o čemu mi zapravo pričamo ovdje, naravno da je ova bolja kad se klokira, al ne mogu svi kupit istu za cijenu po kojom je neki reklamiraju ovdje. isto tako, 660ti će s novim driverima s vremenom postat još bolja nego što je sada. tako da niz stvari treba uzet u obzir, i opet zaboravljate da je hd 7950 high end od amd-a a ne midle clas kao 660ti od nvidije. baš zato cijenama pokušavaju parirat, i otet dio kupaca nvidiji. mislim ja ne negiram da sam sklon nvidiji, al nema to previše veze s sklonosti koliko s činjenicom da su ovi napravili bolji posao. a mogli su i još bolji, al eto očito im draga konkurencija, pa je se ne žele riješit preko noći. {#}

OPET PONAVLJAM, 7950 bolja za OC korisnike, 660TI za plug and play people! 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice