Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 619.654
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
NiramX kaže...

Ako imaš 60Hz monitor ne treba ti više od 60 efpeesova.

Monitor ih nece prikazati ali ce gameplay biti fluidniji i bolji.

clock2much
13 godina
protjeran
Vegeta kaže...
NiramX kaže...

Ako imaš 60Hz monitor ne treba ti više od 60 efpeesova.

Monitor ih nece prikazati ali ce gameplay biti fluidniji i bolji.

U teoriji. U praksi je to rijetko slučaj, ali ako svi tako tvrde, onda je valjda kod BF3 drugačije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 17:36 (NiramX).
13 godina
neaktivan
Kako se može primjetiti razlika između konstantnih 60fps i 100fps na 60Hz monitoru? Osim ako nema pada fps pa da se primjeti, ovako mi jedino na pamet pada placebo efekat.

Teško je to izvesti, ali treba odraditi jedno testiranje na slijepo, ko nekad kad smo testirali razliku mp3 fajlova (čini mi se na foobar).
17 godina
neaktivan

A jednostavno isprobajte pa ćete vidjet. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Pa nego šta je nego placebo. Oni kao vide razliku a znamo da to nije moguće, tako da je jasno šta oni vide. To može utjecat jedino ako je igra loše programirana, da bolje igraš sa više sličica.
14 godina
neaktivan

Uvijek igram bez Vsync iz razloga sto hocu vise fps, tacno je da 60Hz nece prikazati vise od 60 fps, ali je gameplay je meni licno daleko fludiniji kad imam preko 100 fps.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 18:40 (Leopard_st).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Uvijek igram bez Vsync iz razloga sto hocu vise fps, tacno je da 60Hz nece prikazati vise od 60 fps, ali je gameplay je meni licno daleko fludiniji kad imam preko 100 fps.

I ja sam uvijek igrao sa ciljem dobivanja što više fps-ova jer sam igrao cod i slične igre

evo komanda koju trebate upisati u konzolu ili cfg file pa kopirate u bf3 folder

Gametime.MaxVariableFps 59

ja sam stavio 59 jer na 60 imam "kidanje" slike

probajte i recite jel vidite razliku u fluidnosti igre, ja je ne vidim kod sebe

naravno lokanje na 60 frejmova ima smisla samo ako nemate frejmdropove ispod 60

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
14 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Sasvim je normlano igrati na low postavkama cak i sa HD 7970 CFX, cilj je sto vise fps u MP.

Zato me ljudi cesto pitaju zasto i dan danas CoD2 igram na DX7 : )

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
Pa nego šta je nego placebo. Oni kao vide razliku a znamo da to nije moguće, tako da je jasno šta oni vide. To može utjecat jedino ako je igra loše programirana, da bolje igraš sa više sličica.

Ma da, nisi u životu upalio BF3 MP i sad znaš kako i zašto. Nemoj molim te :facepalm:

kaj se tiče grafova, grafa 100% zakucana, CPU sve jezgre na 60-ak posto

14 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...
Leopard_st kaže...

Sasvim je normlano igrati na low postavkama cak i sa HD 7970 CFX, cilj je sto vise fps u MP.

Zato me ljudi cesto pitaju zasto i dan danas CoD2 igram na DX7 : )

Sorry ali ovo je no comment.

Kupujete tu neke HD 7970 koje su optimizirane za GPGPU i nekakve fenci-featurse teselacije, razne AA modove, itd. da bi igrali igru iz 2005. godine u DX7 modu koji je bio aktivan početkom 2000.-tih godina. -.-

17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Sorry ali ovo je no comment.

Kupujete tu neke HD 7970 koje su optimizirane za GPGPU i nekakve fenci-featurse teselacije, razne AA modove, itd. da bi igrali igru iz 2005. godine u DX7 modu koji je bio aktivan početkom 2000.-tih godina. -.-

14 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Da, kužim ja to, svatko ima pravo koristit svoj hardver koji je platio na bilo šta, i nije na meni da sudim ili ikoga prozivam - Ali mi faking nije jasno.

Uostalom 99% servera u CoD 2 je limitirano na 250 FPS, a toliko postigne jedna GTX 550 Ti ili slabije još.

Opet mi i dalje nije jasno to nadrkavanje sa 1000 fps i dx7 sa jakim hardverom. Zar nije užitak igrati sa detaljima na maksimum, prekrasnim i oštrim teksturama, i zaobljenim rubovima do kraja?

13 godina
protjeran

ATi u potpunosti te razumijem, njima jednostavno nije jasno da nije bitno sto ekran nemoze prikazati vise od 60 slicica(60HZ ekrani) u sekundi, veci broj od toga se direktno odrazava na kvalitetu gameplaya i fluidnost, mislim na BF3.

clock2much

2 0 hvala 0
14 godina
ATiGamer kaže...
itomic009 kaže...

Ma da, nisi u životu upalio BF3 MP i sad znaš kako i zašto. Nemoj molim te :facepalm:

kaj se tiče grafova, grafa 100% zakucana, CPU sve jezgre na 60-ak posto

Pa napisao sam da samo ako igra nije dobra, da možeš bit bolji igrač ako imaš više sličica. Pa mislim, jel to nije debilno da ovisi o broju sličica tvoja vještina igranja ?? A šta ti lupaš kolega ATIGameru. Jel ti imaš neki specijalan vid, kad TI vidiš nešto što ljudsko oko ne vidi inače,? A uostalom, ako imaš 60 Hz monitor onda si smješan pogotovo. Znači ti "osjetiš" neku razliku koju tvoj monitor uopće niti ne prikazuje ?? Mislim, o čemu mi pričamo uopće ?

13 godina
protjeran

Ivane, BF3 kao i COD2 ima tu "manu" da visi broj slicica znaci i bolji gameplay, fluidniji unatoc tome sto ekran realno prikaze samo 60FPS-ova.

clock2much

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa napisao sam da samo ako igra nije dobra, da možeš bit bolji igrač ako imaš više sličica. Pa mislim, jel to nije debilno da ovisi o broju sličica tvoja vještina igranja ?? A šta ti lupaš kolega ATIGameru. Jel ti imaš neki specijalan vid, kad TI vidiš nešto što ljudsko oko ne vidi inače,? A uostalom, ako imaš 60 Hz monitor onda si smješan pogotovo. Znači ti "osjetiš" neku razliku koju tvoj monitor uopće niti ne prikazuje ?? Mislim, o čemu mi pričamo uopće ?

Ajde kolega ne laprdaj molim te. Da si probao ono što sam ja onda da ali ovako nisi kompetentan za raspravu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 22:54 (ATiGamer).
14 godina
Vegeta kaže...

Ivane, BF3 kao i COD2 ima tu "manu" da visi broj slicica znaci i bolji gameplay, fluidniji unatoc tome sto ekran realno prikaze samo 60FPS-ova.

Pa to nesumnjam, ali to se ne vidi nego osjeti možda u igranju. Ali to je kao što si sad i sam reko u biti greška, jel inače nema smisla. Nekužim zašto to dopuste, jel programeri znaju sasvim sigurno za taj fenomen. Jel onda se u biti podjednaki igrači razlikuju po tome tko ima bolji hardware i više sličica a ne tko je bolji igrač , a to je idiotski.

13 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Pa to nesumnjam, ali to se ne vidi nego osjeti možda u igranju. Ali to je kao što si sad i sam reko u biti greška, jel inače nema smisla. Nekužim zašto to dopuste, jel programeri znaju sasvim sigurno za taj fenomen. Jel onda se u biti podjednaki igrači razlikuju po tome tko ima bolji hardware i više sličica a ne tko je bolji igrač , a to je idiotski.

Pa to ti covjek cijelo vrijeme govori :) Ta greska je ovdje puno manja nego u COD2, u COD2 vise skaces, tise setas i metak se u kombinaciji sa dobrim pingom bolje lijepi, ovdje nije bas tako ali ima utjecaja.

clock2much
17 godina

Iskreno, malo mi je blesavo da neko vrti na low postavke i nizu rezu, s ciljem postizanja sto veceg fpsa, sa gtx 670/80 il 7970, al ok, svak ima svoje, i to je ok. Samo meni je draze vidit ispeglanu grafiku sa visokim postavkama aa/af itd. i nativna reza monitora, pa da iskoristimo potencijal tih grafi do kraja.. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Iskreno, malo mi je blesavo da neko vrti na low postavke i nizu rezu, s ciljem postizanja sto veceg fpsa, sa gtx 670/80 il 7970, al ok, svak ima svoje, i to je ok. Samo meni je draze vidit ispeglanu grafiku sa visokim postavkama aa/af itd. i nativna reza monitora, pa da iskoristimo potencijal tih grafi do kraja.. 

bas tako,ja sam sve na high stavio i tako mi je ok.ko zna mozda bi bio nesto bolji da sve na low stavim ali tako mi je zao na svoju grafu igrat na low da je to cudo.necu pa makar me guzili cijeli dan.Lijepo mi je vidjet dobru grafiku

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan

Dobro je da sam zadnje 3 strane citao samo nove vijesti

O 660 ti :-)

marroncevic
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Brkovi kaže...

Dobro je da sam zadnje 3 strane citao samo nove vijesti

O 660 ti :-)

čekam tu 660gtx Ti da je kupim i da odvrnem sve na low {#} (šalim se)

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
14 godina
odjavljen

Ce onda ta 660ti bit skuplja ili jeftinija od 7950?? i kakva ce bit razlika po ovome sta sma gledo jaca od 7950?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Izgleda da sam ja jedini koji čeka 650-tku.

Šalalallalalalalallalaa.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 15:53 (leobugi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja bi nešto u rangu 6770/7750/550 sa pasivnim hlađenjem..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan
nixass kaže...

ja bi nešto u rangu 6770/7750/550 sa pasivnim hlađenjem..

uzmi si pasivnu 7770, cak je jaca od toga.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina

ona se grije dosta, a i ne treba mi prejaka kartica, čak mi je i 7750 puno prejaka. imam c2d na 2.66ghz i nemam potrebe za išta jačim.. imam ga namjeru skroz utišat uskoro i isto tako zamijeniti 3870 sa nekom novom karticom u njenom rangu, možda marginalno jačom.. po mogućnosti pasivnom..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 16:24 (nixass).
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

ona se grije dosta, a i ne treba mi prejaka kartica, čak mi je i 7750 puno prejaka. imam c2d na 2.66ghz i nemam potrebe za išta jačim.. imam ga namjeru skroz utišat uskoro i isto tako zamijeniti 3870 sa nekom novom karticom u njenom rangu, možda marginalno jačom.. po mogućnosti pasivnom..

Onda ti je puno bolji izbor nekakva HD7750 sa nekim tihim ventilatorom nego potpuno pasivno..

13 godina
protjeran

Najbolje ti je uzet pasivnu i gore pričvrstit neki tihi veliki ventilator i stavit ga na 5V ili 7V

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Penryn kaže...

Onda ti je puno bolji izbor nekakva HD7750 sa nekim tihim ventilatorom nego potpuno pasivno..

clock2much
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice