Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 431.697
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Nvidia Fermi info
Noctifer kaže...
dokly kaže...
naxeem kaže...

Trebaš bit idiot za stavit 500W karticu umjesto 180W kartice za 5-10% brzine :D

trebas imat love...   http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/29 evo jedan full dx11 test.. ccc ati ati...

Ako baš hoceš tako igrati...

Toliko vremena i truda ulože u taj GPGPU, naprave cip koji je GPGPU orijentiran i onda je ATI toliko bolji. Razocaravajuce Nvidia.

tjesi se tjesi... lol

16 godina
protjeran
Nvidia Fermi info

i da... nvidia koristi beta drivere..lol shame shame...

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

ma ta nvidia polako tone k'o titanic...

ono .. ici cu kupovati karticu koja vise trosi, skuplja je i daje iste ili u nekim slucajevima manje performanse od atija ... aha .. al nagodnu -.-'

nVidia SHAME ON YOU !

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 17:48 (rebelsy).

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

tjesi se tjesi... lol

nema se on kaj tjesit 5870 je bolja kartica i to je prica gotova pogotovo za njegove potrebe

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 17:41 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
dokly kaže...
Noctifer kaže...
dokly kaže...
naxeem kaže...

trebas imat love...  http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/29 evo jedan full dx11 test.. ccc ati ati...

Ako baš hoceš tako igrati...

Toliko vremena i truda ulože u taj GPGPU, naprave cip koji je GPGPU orijentiran i onda je ATI toliko bolji. Razocaravajuce Nvidia.

tjesi se tjesi... lol

Ti si onaj koji se trebaš tijesiti. Ja imam 3 godine staru grafu i meni još uvijek sve radi. Zašto bi se trebao ja brinuti kada bilo koja grafa da se uzme za oko 1000kn danas sve igre pokrece bez problema.

17 godina
protjeran

Samo me tješi još jedno: a to je koliko će to zapravo koštati onako iz prve ruke? Ja sam sa svojo prije dobro prošao u 9.mjes, dao samo 1754KN i neš poštarine za Sapphireicu:), a danas je trend je imat i još nakon skoro 7 mjes. Ta će bit dobra kao prije HD4870 512?

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

oprostite .. al morao sam jednom za nvidiu svoju kolekciju nabacit ...

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -

5 0 hvala 1
17 godina

ili ovako? Belji se

............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

isprike na OT Mršti se

15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

oprostite .. al morao sam jednom za nvidiu svoju kolekciju nabacit ...

nitko se ne ljuti

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
Nvidia Fermi info

Graficka je uredno katastrofa, nevideno sranje...

Toliko najave a uopce po performansama nije puno bolja od 5870 ako je uopce bolja i to za 5-10% u pojedinim situacijama..

A sada druga stvar, graficke je 50% skuplja, duplo ako ne vise trosi, duplo vise se zagrijava, uglavnom uzas...

Razocarali su me ovja puta ali skroz...

Gotovo pa svi reviwi govore o tome kako je ovdje gotovo nemoguce stavit sli od gtx480 kako se zagrijavaju...

Tj moguce je ali samo na par trenutaka uzas..

Veliki minus od mene..

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

i šta rijetko tko spominje problem buke kod kartica

gore su nego jumbo jet

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dokly kaže...

tjesi se tjesi... lol

E, ovakvi mi stvarno nisu jasni, pa nije valjda da je tebi ova kartica ispunila očekivanja, da je izašla prije pola godine svaka čast, ali danas...

I see banned people.
16 godina
Nvidia Fermi info

Eto ga ljudi napokon izađe i taj famozni fermi.Nije nas iznenadija jer smo ga skužili mi bugovci davno.Totalni promašaj od grafe i da je neznan kako jaka i jeftina ne bi je stavija u svoj komp,samo radi zagrijavanja-potrošnje te buke.Šta se tiće performansi,gledajući sve recenzije,gtx480 je jednak ili neznatno jači od 5870,dok je ova gtx470 negdi između 5850 i 5870.Mogli bi kazat da je ovo više nekakav nvidia eksperiment i platforma za dalje.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 18:44 (dery).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Slažem se u potpunosti s dery-jem. Samo ja bih volio vidjeti da cijena GTX470 padne na ispod 2000 što će biti ono, nikada to znam. Jedino bi se tako isplatila kupnja. Na ovu drugu ne bih ni išao iako sam enthusiast gamer po svojoj prilici igram na ultra i 1680 tako da mi ne treba za ništa;)

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
16 godina
Nvidia Fermi info

Smiri se stoncin tebi ne triba minjat 5850 za gtx470 jer su tu negdi blizu.Počekaj sljedeću seriju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 18:42 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Slažem se u potpunosti s dery-jem. Samo ja bih volio vidjeti da cijena GTX470 padne na ispod 2000 što će biti ono, nikada to znam. Jedino bi se tako isplatila kupnja. Na ovu drugu ne bih ni išao iako sam enthusiast gamer po svojoj prilici igram na ultra i 1680 tako da mi ne treba za ništa;)

Ako igraš na 1680 i imaš 5850 onda ce ti to sve vrtiti (osim CUDE :P) tako da bi bilo bacanje novaca da ideš na GTX470 koja ti nebi nudila puno vece performanse a dosta više bi koštala. 5850 sve vrti na igrivim FPS-ovima, stvarno ne vidim razolga za nadogradnju osim ako želiš igrat sa više od jednim monitorom.

16 godina
protjeran
Groza kaže...
dokly kaže...

tjesi se tjesi... lol

E, ovakvi mi stvarno nisu jasni, pa nije valjda da je tebi ova kartica ispunila očekivanja, da je izašla prije pola godine svaka čast, ali danas...

pa kaj fali kartici nema sanse da uzimam at-ia pored ovakve zvjeri..

16 godina
Nvidia Fermi info

a dery, znas da njega novcanik svrbi.... ja samo cekam da si definitivno odluci piknut tu gtx-icu pa da pokusam maznut njegvu HD-icu xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
toxic kaže...

Toliko najave a uopce po performansama nije puno bolja od 5870 ako je uopce bolja i to za 5-10% u pojedinim situacijama..

A sada druga stvar, graficke je 50% skuplja, duplo ako ne vise trosi, duplo vise se zagrijava, uglavnom uzas...

Gotovo pa svi reviwi govore o tome kako je ovdje gotovo nemoguce stavit sli od gtx480 kako se zagrijavaju...

Veliki minus od mene..

pa normalno ti inas tu 59 nesto nesto... naravno da je minus od tebe kad si bacio lovu u vjetar..

16 godina
dokly kaže...

pa kaj fali kartici nema sanse da uzimam at-ia pored ovakve zvjeri..

Da imam tvoju grafu ne bi još koju godinu uopće gleda šta ima novoga na gpu tržištu

16 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

tjesi se tjesi... lol

nema se on kaj tjesit 5870 je bolja kartica i to je prica gotova pogotovo za njegove potrebe

Po performansama ne.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
16 godina
protjeran
Nvidia Fermi info

al se rajcate na gluposti.. gori od male djece gori...

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
dokly kaže...
toxic kaže...

Veliki minus od mene..

pa normalno ti inas tu 59 nesto nesto... naravno da je minus od tebe kad si bacio lovu u vjetar..

Koji si ti taliban..

Nvidia nema niti ce imat takvu graficku slijedecih 6 mjeseci.. a do tada ce ati izbacit jos bolju seriju...

tako da odi po tu svoju gtx 470,480... jer to je bacanje para u vjetar.. oh da.. pa ti si nemas od cega kupit tu karticu moras prvo proc osnovnu skolu sa 5 da ti tatica i mamica mogu kupit..

16 godina
protjeran
epic kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

tjesi se tjesi... lol

Po performansama ne.

potpis.. jedva cekam da im neko izowna one jadne rezultate u onom heavenu.. ili kako ve se ono smece zove..

17 godina
neaktivan
microman kaže...
dokly kaže...

pa je da vec 6 mjeseci.. mislim da atiu nikakvi driveri nece pomoc... ako nisu u stanju optimizirat drivere 6 mjeseci za teselaciju onda nema pomoci...

Hebote kakvo rasturanje u teselaciji.Evo pogledaj FPS-e iz Metro-a2033(DX11 sa uključenom teselacijom).Ti 5FPS-a prednosti zoveš rasturanjem,a ktome ti još nije na pameti da je čip daleko veči,rastrošniji(70W) i zagrijanijji(spominje se 95°c).I ti to zoveš rasturanjem? LOL.

5FPS je tu 25% ili 1/4 više, ali ostatak stoji.

rebelsy kaže..

ma ta nvidia polako tone k'o titanic... 

Titanik je potonuo jako brzo.

dokly kaže...
naxeem kaže...

trebas imat love...  http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/29 evo jedan full dx11 test.. ccc ati ati...

Lova mi nije problem, nije baš da ta kartica košta neke bolesne cifre - radi se samo o tome da se zagrijava duplo više, duplo troši, i skuplja je. Nepotrebno bacanje love je nepotrebno bacanje love bez obzira koliko je imaš.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
Nvidia Fermi info

Ova tema se može sad slobodno zatvorit jer je sve rečeno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

Ova tema se može sad slobodno zatvorit jer je sve rečeno.

sve osim buke

16 godina
neaktivan
dokly kaže...

Ako GTX480 "pomete" HD5870 onda HD5970 svakako pomete,opere i osuši pod sa GTX480.Smijeh

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
odjavljen
Nvidia Fermi info

A jeste kao mala djeca.

Ovaj jedan vas za*ebava, a vi izgleda nemate RL-a (uz kratak fitilj) pa se svadjate s njime.

Mislim svasta. A ionako kako je netko napisao, slobodno se moze lockati. Sve se moze pronaci na google.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nvidia Fermi info

kad stizu u ducane? kartice ce otic ko vruce kiflice doslovno... meni se jebe zivo ako dela na 95 c... bitno da owna radeonke..   a ovo za buku kaj je neko napisao je totalni bullshit... kartice su necujne.. bar po guru3d labosu.. (tise od pc-a) po njihovim rijecima...

Moj PC  
0 12 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice