Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 431.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Jesu li doista pali ovoliko nisko

Dakle citam vijesti na semiaccurate

by Lars-Göran Nilsson:

"YESTERDAY NVIDIA RELEASED the 196.21 WHQL drivers for its graphics cards that adds SLI support to several recent games - as well as some old ones - and brings a new version of the PhysX drivers along for the ride. However, it also killed most overclocking utilities at the same time.

It’s not clear what is going on, but Expreview has tested with RivaTuner 2.24C, EVGA Precision 1.9.0, Galaxy MagicPanel HD and MSI AfteBurner 1.5.0 Beta 5. Of the four utilities only MSI’s AfterBurner utility would let them overclock their test card. We can add Gigabyte’s Gamer HUD to the list of applications that stopped working after the driver update.

Some of the utilities are still displaying the clock speeds of the cards, but most of them are just displaying zeros. GPU-Z is still detecting the clock speed of the cards correctly, which leaves us to think that this has been done on purpose by Nvidia, although as we can’t verify if this is the case on any other operating system than Windows 7 64-bit we can’t draw any conclusions at this time.

Expreview is drawing some wild conclusion that its related to Nvidia’s impeding launch of Fermi based cards and as such they want to prevent the cards from being overclocked. This seems like a little bit of a long shot, especially as the drivers are WHQL certified for use with the current crop of cards. Hopefully Nvidia will sort out this issue as we can imagine that quite a few people will be miffed about it, least not the competitive overlocking crowd.S|A"

je li moguce da je to namjeran propust?

s druge strane: TSMC fixes its 40nm yiels issues -

eto, cini se da ce biti dovoljno chipova, mozda ovo umanji dio problema za nVidiu, ali pomaze i ATI-u, samim time i svima nama (razmisljam o karticama po pristojnim cjenama... yeah right)

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
RE: Jesu li doista pali ovoliko nisko
Rhodin kaže...

...However, it also killed most overclocking utilities at the same time...

Zato ja kada nadjem overclock koji mi se svidja jednostavno flasham BIOS graficke i ne ovisim o nikakvim programima i driverima za overclock Osmijeh

16 godina
Nvidia GT 300 info

heh, ja nisam, ali nisam ni skinuo te drivere... necu dok ne srede to (osim ako je to radi fermia, pa da nece to sredit)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nvidia GT 300 info

Hvala na upozorenju, nisam se ni sjetio za update drivera,al sad i neću,s obzirom da mi je potreban overclock i koristim gamerHUD, jer bez kloka grafa je puno slabija,dok je sad u rangu sa 9800gtx/gts250 grafama i lijepo vrti Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nvidia GT 300 info

Evo što kaže Unwinder (guru3d forum - autor Riva Tunera) vezano za drivere 196.21:

"I've just peeked into issue a bit deeper. The driver uses different domain IDs when reporting and when setting new clocks so it sounds like a bug in the driver and not an intentional overclocking interface evolution. Bugreport is filled and sent to NVIDIA."

Dakle, čini se da problem nije povezan s lansiranjem Fermia.

Ja, srećom, nisam instalirao nove drivere (nije mi se dalo), a budući da koristim Riva Tuner, ni neću.

Još o Fermiu: finalne specifikacije bi trebale biti gotove ovih dana (ako već i nisu), a nVidia je obećala partnerima da će kartice dobiti u veljači (izvor: Fudzilla).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nvidia GT 300 info

evo je http://www.nvidia.com/object/product_geforce_310_us.html    KOPIRAJTE CIJELI LINK 
hehe :D 

kako da mi se ne trga link

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 1:07 (GRDI-146).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nvidia GT 300 info
GRDI-146 kaže...

evo je http://www.nvidia.com/object/product_geforce_310_us.html    KOPIRAJTE CIJELI LINK 
hehe :D 

kako da mi se ne trga link

ma vidli smo to 

to tak nema veze sa fermijem

BUCKETHEAD
16 godina
Nvidia GT 300 info

Ako sve prođe kako treba, druga generacija Fermi arhitekture bi trebala biti predstavljena krajem ove godine. Kako je Fermi Nvidijina velika tranzicija koja je više puta odgođena, čini se da kompanija sada planira dvije generacija istog proizvoda u jednoj godini. Za takav potez je inače potrebno oko 12 mjeseci, nakon kojih je kompanija spremna predstaviti bržu generaciju proizvoda. 

Eto vijest sa fudzile.Koliko kasne sa ovom nije čudno da več planiraju drugu.To bi tribale bit dobre grafe.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

Vrijeme je da otvorimo i ovu temu jer nije daleko dan izlaska.Ne ljutite se ATI-evci ali ovo će bit tako.

Edit:volija bi da ne bude tako.

Ma iskreno nemozesti ovo pratiti kako brzo izlazi, ispada da bih svaki mjesec morao komp mjenjati "ma ne padami na pamate" makar samo tetrisa igrao Viče

16 godina
Nvidia GT 300 info

Pa gledaj, nije svaki mjesec komp mijenjat...

imas 2 tipa ljudi, oni koje prate mijenjanje komponenti sa izlaskom novijih hardwareskih rjesenja (dakle bez realno poterbe - ovo je glupo) i onih koji mijenjaju koponente sa promjenom hardwareskih zahtjeva u odnosu na software koji koriste (dakle ovo je bolja varijanta pogotovo ako se uzmia u obzir i neki cost-benefit)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

imas 2 tipa ljudi, oni koje prate mijenjanje komponenti sa izlaskom novijih hardwareskih rjesenja (dakle bez realno poterbe - ovo je glupo) i onih koji mijenjaju koponente sa promjenom hardwareskih zahtjeva u odnosu na software koji koriste (dakle ovo je bolja varijanta pogotovo ako se uzmia u obzir i neki cost-benefit)

Ja to dijelim na 4 tipa:

1. tip - frikovi sa parama/sponzorima -> 3dčmark, glavni jack u selu, tatini sinovi...

2. tip - ljudi kojima stvarno treba jak hardware

3. tip - ljudi koji imaju neke ćuke(najčešće) pa mijenjaju svaki kvartal po jednu-dvije komponente

4. tip - furanje 3-5god. u međuvremenu koji servis se obavi i onda kupuju sve novo -> najčešće noobovi

Ja bih spadao u ovaj 3. tip.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 22:05 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...
Rhodin kaže...

Ja to dijelim na 4 tipa:

1. tip - frikovi sa parama/sponzorima -> 3dčmark, glavni jack u selu, tatini sinovi...

3. tip - ljudi koji imaju neke ćuke(najčešće) pa mijenjaju svaki kvartal po jednu-dvije komponente

4. tip - furanje 3-5god. u međuvremenu koji servis se obavi i onda kupuju sve novo -> najčešće noobovi

Zakaj bi ovaj četvrti bili noobovi...Pa iskoristiš komponente maksimalno kroz godine, a u međuvremenu stediš za novi PC...Tak i onak se stalno mjenjaju socketi pa jedna nadogradnja povlači odma i druge itd.

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
Hyperion kaže...
Rhodin kaže...

Ja to dijelim na 4 tipa:

Zakaj bi ovaj četvrti bili noobovi...Pa iskoristiš komponente maksimalno kroz godine, a u međuvremenu stediš za novi PC...Tak i onak se stalno mjenjaju socketi pa jedna nadogradnja povlači odma i druge itd.

Tako je. Trenutno mi netreba novi komp kad i sa ovim mogu sve vrtit (igre idu i na high sa AA i AF bez problema) a star je vec  ~ 2,5 .god.

17 godina

Posebno u državi u kojoj se nema baš novaca (gledamo neki prosjek ljudi), kupuje se računalo svakih 5 godina i to je minimalno, znam nekoliko ljudi koji već imaju stari komp 7 godina i koriste ga svaki dan... mjenjanje konfe do 3 godine bi već bili "profići" koji se bave računalom za svoj posao, a iznad 3 godine su obični ljudi kojih ima najviše i oni u 90% slučaja niti neznaju nadogradit komp i onda prođe vrijeme više od 5 godina i onda jednostavno kupe novo računalo.

Imate puno ljudi koji rade na kompu isto po 8 sati zbog posla, ali neznaju ništa posebno o samom računalu. Zato kažem ogroman je postotak ljudi koji ništa ne nadograđuju već nakon prođenih godina se kupi novo računalo a sigurno ne prije 3 godine jer nema se baš novaca...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 22:54 (makopos).
17 godina
Ad4pt3r kaže...

Pa najčešće kažem. Da budeš u servisu koji sat vidio bi koliko noobova svaki dan dolazi.

Najčešće noobovi sam stavio, a ne da su noobovi.

Pod time mislim sastavljanje compa, boje se otvorit kućište, nekuže gdje šta spojit, pci-e 2.0 ??? i takve stvari.

Nepovlači jedna nadogradnja druge u većini slučajeva,ako se dobro zna šta i kada dolazi i koliko je šta jako. Recimo da si uzeo prije koju godinu Q6600 do sada pa i još koju godinu će vrtit sve nema ga potrebe mijenjat,a grafičku ima potrebe mijenjat češće.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 23:07 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...
Ad4pt3r kaže...

Pa najčešće kažem. Da budeš u servisu koji sat vidio bi koliko noobova svaki dan dolazi.

Pod time mislim sastavljanje compa, boje se otvorit kućište, nekuže gdje šta spojit, pci-e 2.0 ??? i takve stvari.

Nepovlači jedna nadogradnja druge u većini slučajeva,ako se dobro zna šta i kada dolazi i koliko je šta jako. Recimo da si uzeo prije koju godinu Q6600 do sada pa i još koju godinu će vrtit sve nema ga potrebe mijenjat,a grafičku ima potrebe mijenjat češće.

Ali imaš Q6600 i sad da hočeš preči na novije intelove CPU-ove mjenjaj i matičnu, možda i RAM...
Samo napominjem da se PC treb kupovat svake 4 godine, jel u puno slučajeva nadogradnje su nepotrebne zato kaj se sve prebrzo mjenja

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
17 godina
odjavljen
Ad4pt3r kaže...
Hyperion kaže...
Ad4pt3r kaže...

Ali imaš Q6600 i sad da hočeš preči na novije intelove CPU-ove mjenjaj i matičnu, možda i RAM...
Samo napominjem da se PC treb kupovat svake 4 godine, jel u puno slučajeva nadogradnje su nepotrebne zato kaj se sve prebrzo mjenja

tako je,prebrzo dolaze novi socketi,procesori,grafičke,memorije...... i onda nakon 2-3 godine ti se ne isplati više nadograđivat

17 godina
Ad4pt3r kaže...

Ako pratiš vijesti i znaš šta dolazi i kada, napraviš si raspored kupovine i neće se ovo što ti veliš dogoditi.

Mijenjat comp malo po malo ili kupovat svakih par godina dođe na isto.

16 godina
Nvidia GT 300 info

ja eventualno graficku mijenjam, ostatak komponenti vise manje moram zamijenit sve... dakle bez nadogradnje

prvi komp

486 SX 33MHz - nije bas bio nesto ni kad sam ga kupio... ako se ne varam 750 MB hard, 4MB ram voodoo 2

slijedeci Celeron 300 sa integrirkom Plač

compaq presario 700 series (notebook)

Athlon 3200+ (tu sam cak mijenjo grafu sa radeon x850xt na ati 2600 pro)

i7 920 + gtx 280

promjena je uvijek bila radikalna sa razmakom od nekoliko godina (dakle iscjedim ih koliko ide... mijenjam kad su totalno absolete, ovaj zadnji sam namjerno kupovao cim je doslo da traje 4 godine.... kosto ko sam vrag, ali cijena platforme pala je za tek 400kn u vise od godine dana - maticna + proc)

ovaj put ne mislim mijenjat nista znacajno - sumnjam da ce mi usfalit procesorske snage tak skoro, imam x58 maticnu, dakle i cf/sli dolaze u obzir, mijenjat cu grafu za godinu dana i dokupit ram i opet cu imat zvjer

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

Za igre, jedino realno bitno je grafička (uz normalan CPU) - jedan Q6600 ima itekako snage dovoljno da gura još dvije-tri generacije, a ne samo GT300.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Za igre, jedino realno bitno je grafička (uz normalan CPU) - jedan Q6600 ima itekako snage dovoljno da gura još dvije-tri generacije, a ne samo GT300.

istina, evo nešto što sam postao u jednom drugom topicu:

Nedavno sam naletio na fenomenalan članak na Tom's Hardware-u koji testira nekoliko najpopularnijih procesora sa gornjim i srednjim razredom grafičkih kartica. Rezultat je odličan grafički prikaz gdje se vidi idealan odabir komponenti kako bi izvukli maksimalno preformansi iz svojih komponenti za najmanje para. Odnosno da li se za određenu konfiguraciju isplati ulagati u jači CPU ili GPU.

Benchmark za AMD procesore

Benchmark za Intel procesore

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 12:51 (Zura).
16 godina
neaktivan
Zura kaže...
naxeem kaže...

Nedavno sam naletio na fenomenalan članak na Tom's Hardware-u koji testira nekoliko najpopularnijih procesora sa gornjim i srednjim razredom grafičkih kartica. Rezultat je odličan grafički prikaz gdje se vidi idealan odabir komponenti kako bi izvukli maksimalno preformansi iz svojih komponenti za najmanje para. Odnosno da li se za određenu konfiguraciju isplati ulagati u jači CPU ili GPU.

Stvarno dobar pokazatelj. Ljepo se vidi da dual GPU kartice vole procesore s 4 jezgre. Dok je kod single GPU kartica mala razlika dali imamo dualac ili quad.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

mislim da nije stvar u dual gpu karticma, nego prosto o snazi kartica..sto jaca kartica, treba jaci procesor..i ako vise jezgri nisu potrebne da se iskoristi igrica, jer ih igrice ne koriste, ocigledno je da sam hardwer, tj. graficka koristi jaci procesor u potpunosti, pa i vise jezgri ko sto ima i7 (8 logickih)

i ovo me je malo iznenadilo, buduci da sam bio protiv onih koji govore da za bijesnu karticu treba i bijesan procesor, ali ocigledno je tako, cak i i7 za kojeg sam samo cuo da je u igricama od prilike isti ko quadovi stare generacije, ovde se vidi da nije istina, jer jace kartice puno bolje iskoristava..

edit: takodje se vidi da to samo vrijedi za neke igre, neke kao fallout 3 ne iskoristavaju nikako 4 jezgre..znaci ipak igrice koriste vise quadove nego sto se prica..bar u kombinaciji sa jakom grafickom..

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 13:41 (ismar89).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ismar89 kaže...

..

i ovo me je malo iznenadilo, buduci da sam bio protiv onih koji govore da za bijesnu karticu treba i bijesan procesor, ali ocigledno je tako, cak i i7 za kojeg sam samo cuo da je u igricama od prilike isti ko quadovi stare generacije, ovde se vidi da nije istina, jer jace kartice puno bolje iskoristava..

-treba dodati i npr. stari P4 na 2.6(north./presc.) usporediti s e6300, itd.. tad bi se vidjele razlike u arhitekturi CPUa, MXX-SSE, cache.. što ukupno daje veću razliku. Za transkodireanje videa je nova generacija dvostruko brža. Iste funkcije se koriste u igrama... Samo u početku, dok je neka tehnologija nova, nije uključena od strane igre, pa time ne pokazuje mogućnosti CPUa, kao za i9.. Isto pravilo vrijedi i za VGA kao 4870/5xxx .. mogu davati slične rezultate, dok se ne pojavi novija (verzija/patch) igra koja će na novom hardwareu raditi osjetno bolje.

Pravilo (koje će uvijek vrijediti) da kompletan kompijuter treba biti usklađen, unutar neke kategorije, potreba, cijene... jedna komponenta sama obično nije optimalno iskoristiva.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Zura kaže...
naxeem kaže...

Stvarno dobar pokazatelj. Ljepo se vidi da dual GPU kartice vole procesore s 4 jezgre. Dok je kod single GPU kartica mala razlika dali imamo dualac ili quad.

ismar89 kaže...

mislim da nije stvar u dual gpu karticma, nego prosto o snazi kartica..sto jaca kartica, treba jaci procesor..i ako vise jezgri nisu potrebne da se iskoristi igrica, jer ih igrice ne koriste, ocigledno je da sam hardwer, tj. graficka koristi jaci procesor u potpunosti, pa i vise jezgri ko sto ima i7 (8 logickih)

edit: takodje se vidi da to samo vrijedi za neke igre, neke kao fallout 3 ne iskoristavaju nikako 4 jezgre..znaci ipak igrice koriste vise quadove nego sto se prica..bar u kombinaciji sa jakom grafickom..

ihush kaže...
ismar89 kaže...

..

-treba dodati i npr. stari P4 na 2.6(north./presc.) usporediti s e6300, itd.. tad bi se vidjele razlike u arhitekturi CPUa, MXX-SSE, cache.. što ukupno daje veću razliku. Za transkodireanje videa je nova generacija dvostruko brža. Iste funkcije se koriste u igrama... Samo u početku, dok je neka tehnologija nova, nije uključena od strane igre, pa time ne pokazuje mogućnosti CPUa, kao za i9.. Isto pravilo vrijedi i za VGA kao 4870/5xxx .. mogu davati slične rezultate, dok se ne pojavi novija (verzija/patch) igra koja će na novom hardwareu raditi osjetno bolje.

Pravilo (koje će uvijek vrijediti) da kompletan kompijuter treba biti usklađen, unutar neke kategorije, potreba, cijene... jedna komponenta sama obično nije optimalno iskoristiva.

Kao što piše gore, a kao što su pokazali i testovi, što vidite na grafovima u Crysisu (najrealniji test), procesor je nebitan.

Veća razlika u frekvenciji radi minimalnu razliku u brzini (neosjetnu uglavnom, što se vidi na kockicama.

Ne, procesor ne znači ništa i ne treba biti usklađen. Multi-GPU kartice imaju veliku korist zbog većeg broja jezgri i paralelnog feeda, te memorijske propusnosti (zato GTX295 poludi na i7 920, a 5850 ne reagira) koja je jako bitna, ali ne odnosi se samo na procesor, već i višekanalnu memoriju (3 vs 2).

i7 nema samo više threadova (koji apsolutno ništa ne znače), već ima trokanalni memorijski kontroler i ogroman bandwidth koji GTX295, za razliku od 4870x2, može iskoristiti.

Sama frekvencija procesora je više-manje nebitna (ako nije baš zadnje smeće).

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 14:32 (naxeem).
15 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

zasto bi crysis bio najrealniji test ??

na far cry je ogromna razlika kada se sa e8400 predje na q9550 i sa gtx285, koja nije dual gpu..

ako izostavimo gta, i grid i world in conflict pokazuju da vise jezgri na svim karticama daju vece performanse, ne samo dual gpu..

world in conflict pokazuje cak linearan rast performansi na gtx260 pri malim rezolucijama..

a crysis kao najstarija igra koja je ovde testirana bas i ne bi trebala biti najrealniji test..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

Koliko vidim za moju 4890 na mojoj rezi (1680x1050) nadogradnja na quad i nema nekog smisla.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

jel mi se cini il nvidia puno bolje profitira od vise jezgri nego ati ??

i to ne samo gtx295

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...
ihush kaže...

Kao što piše gore, a kao što su pokazali i testovi, što vidite na grafovima u Crysisu (najrealniji test), procesor je nebitan.

Veća razlika u frekvenciji radi minimalnu razliku u brzini (neosjetnu uglavnom, što se vidi na kockicama.

Ne, procesor ne znači ništa i ne treba biti usklađen. Multi-GPU kartice imaju veliku korist zbog većeg broja jezgri i paralelnog feeda, te memorijske propusnosti (zato GTX295 poludi na i7 920, a 5850 ne reagira) koja je jako bitna, ali ne odnosi se samo na procesor, već i višekanalnu memoriju (3 vs 2).

i7 nema samo više threadova (koji apsolutno ništa ne znače), već ima trokanalni memorijski kontroler i ogroman bandwidth koji GTX295, za razliku od 4870x2, može iskoristiti.

Sama frekvencija procesora je više-manje nebitna (ako nije baš zadnje smeće).

(osvrt na podcrtano) -ja niti ne govorim za frekvenciju, naprotiv (P4-2.80/553/800/HT vs E5300/E6300-2.80). Kažeš netreba biti usklađen, višekanalna memorija je upravo to, ovisi o CPU+MBU + broj modula RAMa. Jedno bez drugog? Nebi bio iskorišten bandwidth koji ima 295ica.. Zaboravljaš da nije samo grafika (koju obavlja VGA) u igri, tu je i AI, do banalnog -brzine HDDa za subjektivan dojam uz ostatak smeća koje ljudi imaju na kompijuteru.

Tako da bi npr Pentium III i i9 da zamijene mijesta pokazali i te platformske razlike vezane uz MBO, RAM itd. (samo teoretski jer naravno nisu kompatibilni, ali kao primjer na što mislim..).

Primjer kako CPU utjeće na perfomanse u igri, iz starog Doom/Quake-a. Voodoo je radio svoj posao, ali je igra interno bila kompilirana za pentium (587), tj s pentiumom je jezgra koprocesora napravljana kao RISC, višestruko brža od 487. Sve varijable npr za zvuk su umjesto dotadašnjih vrijednosti 0-15 prebačene u decimalne, 0.00000 ... programski razlika nikakva, ali u perfomansama ogromna, jer su tad te vrijednosti automatski skretane na coproc. koji je radio jedan dio dok je CPU radio drugi, -čista logika, puno brži rad.

Da još jednostavnije pokušam.. -za običan osibni automobil nije toliko važno koje gume ima, koja marka-model, na kojem tlaku itd.. jer su u prosjećnoj vožnji te razlike neprimjetne. Naprotiv kod sportskih zvijeri ili F1, je jako bitno, zbog velikih brzina... -isti odnos ti pokazuje upravo taj test s 295icom. Dakle sve je u nekoj mjeri povezano. Dali je optimalno ili isplativo? ... to je nešto drugo.

-ali se slažem s tvojim tvrdnjama, samo ih drugačije tumačim.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 16:21 (ihush).
16 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

Fermi PhysX demoi. Ne znan jesul vec postani, pa ako jesu nemojte mi zamjerit.

Prilicno impresivno za real-time. Ovo s vodom me najvise fasciniralo, jer RealFlow (aplikacija za simulacije fluida) ovo ne play-a ovako glatko, a kamoli simulira. 

http://www.cgrecord.net/2010/01/nvidia-gf100-fluids-hair-demo.html

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice