Greška...
NVIDIA Blackwell 50xx
- poruka: 3.751
- |
- čitano: 441.037
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oho,vidim da je pala moja nesuđena 5080-tka od Zotaca
...edit uštelo sam Prime na 290Wata i 3000mhz boost core klok,memorija nema granice doslovno,radi i na +3000
Je, ja sam se nameračio na Zotaca. Čak i ovaj Core SFF nije loš.
Najviše su se usrećili ovi koji su sada kupili RTX5060Ti jer nemaju driver prije ovog s problem.
Ili to ipak nije problem?
nije problem, ima službenih drajvera unazad za skinuti najmanje pet komada, a nađe se lako i starijih na guru3d recimo - link
Je, ja sam se nameračio na Zotaca. Čak i ovaj Core SFF nije loš.
Nije to za te.
Pa Boro ima solid core u potpisu,jbt tko će to sve polovit.Ta je sff verzija,ja sam pikiro na solid bijelu verziju,dobio 5070ti u crnoj
Stijepo kakva je ?
Stijepo kakva je ?
Nisam jos stigao nis posteno odvrtiti, cim stignem javim sve, nvidia dosadna kartica sve radi i funkcionira kako je zamisljeno!
Stijepo kakva je ?
Nisam jos stigao nis posteno odvrtiti, cim stignem javim sve, nvidia dosadna kartica sve radi i funkcionira kako je zamisljeno!
Aj molim te, al ono realno - ne ribičke priče da je sve super. Najostljetljiviji sam na buku, onda temperature.
Svrbi me, ova je najeftinija, a sve ostale imaju neki feler.
Stijepo kakva je ?
Aj molim te, al ono realno - ne ribičke priče da je sve super. Najostljetljiviji sam na buku, onda temperature.
Lol, jer je on ikada ijedno slovo napisao lose o icemu sto ima jedino sto ti moze reci je da je to najbrutalniji i najbolji model koji postoji.
Meni kroz koji dan dolazi novi primjerak Palit GamingPro, nadam se da nece imati istu gresku kao prvi, to iritantno zujanje motora vec pri minimalnom RPM-u. Navodno im je to greska citavu 4xxx i 5xxx generaciju, al nije svaka kartica zahvacena i podlijeze reklamaciji. Ako zanemarim taj problem i lutriju dal ces dobit dobar primjerak il ne, kartica je super. Slozis fan curve da ne treba uopce nikad ic iznad minimalnih 30% prakticki (1100 rpm) sto se prakticki ne cuje ako nisu faulty ventilatori. Ne cuje se realno cak ni uz tu gresku uz zvucnike/ headset nego samo kad je apsolutna tisina u sobi, a kad je tisina u sobi onda su ionak ventovi na 0% pa realno ni nije tolki big deal...
Stijepo kakva je ?
Pa ne cuje se za sad, Zotac je tu dobar do odlican, narucio sam jos jedan monitor pa slazem to sad sve, prava igraonica
vau krepao mu gpu, sta da je bas isao u tom trenutku kuhati jelo jel bi mu "šporet" bio kriv?, ima garanciju dobit ce drugu. jbte pojedinci su toliko zeljni pažnje da su od musice poceli raditi takve drame da bi se i Santa Barbara posramila
nikih problema.....
pale konektore....
fali im ropova....
drajveri ih kure... bsodiraju.....
skuplje i više troše od predhodnika za cca 5%+ po modelu (5090 zvana kalorifer isključena)....
ali ej.... imaš garanciju.... osim ako ne optuže third party kabele (čitaj svi kabeli od napajanja koja se ne zovu nvidija).....
top....
još i frejmove izmišlja puta četiri.....
di ima za kupit.....
Ekipa drami oko drivera kao da je to prvi put u povijesti slučaj,a ne nešto što se kod Radeona na rx 6xxx seriji dešavalo konstatno, pa se u konačnici riješilo, tako će i ovo kroz koji mjesec biti zaboravljeno.
Vidim da se ekipa naslađuje na svaki Nvidijin gaf da je to neviđeno, kao da ih crvendaći plaćaju...kupiš što želiš i uživaš umjesto da uzdižeš jedne, a pljuješ druge.
Čak nije stvar ni preferencije, nego imam feeling koliko su neki energični u takvim komentarima da im se i čuna diže kada kenjaju po jednima dok druge uzdižu samo zato jer eto trenutno imaju grafu koju imaju pa moraju hvalit, dječja posla
Ekipa drami oko drivera kao da je to prvi put u povijesti slučaj,a ne nešto što se kod Radeona na rx 6xxx seriji dešavalo konstatno, pa se u konačnici riješilo, tako će i ovo kroz koji mjesec biti zaboravljeno.
Vidim da se ekipa naslađuje na svaki Nvidijin gaf da je to neviđeno, kao da ih crvendaći plaćaju...kupiš što želiš i uživaš umjesto da uzdižeš jedne, a pljuješ druge.
Čak nije stvar ni preferencije, nego imam feeling koliko su neki energični u takvim komentarima da im se i čuna diže kada kenjaju po jednima dok druge uzdižu samo zato jer eto trenutno imaju grafu koju imaju pa moraju hvalit, dječja posla
Jest crvendac sam i oprosti sto sam zelio upozorit ljude da si potencijalno ne sprze grafu
Ne znam jel se ti sjecas dana kad je radeon nonstop imao probleme ? Ne sjecas se koliko su bili brojniji nvidijasi i srati po AMDu svake minute ?
Uostalom, hotfix se uopce ne nudi kad ides trazit driver za skinut na nvidia stranici, nudi ti zadnji pokvareni driver tj. 576.02, znaci da ce vecina ljudi imat opet krive drivere i ko zna kakvih ce tek sad sranja bit...
Jest crvendac sam i oprosti sto sam zelio upozorit ljude da si potencijalno ne sprze grafu
Ne znam jel se ti sjecas dana kad je radeon nonstop imao probleme ? Ne sjecas se koliko su bili brojniji nvidijasi i srati po AMDu svake minute ?
Uostalom, hotfix se uopce ne nudi kad ides trazit driver za skinut na nvidia stranici, nudi ti zadnji pokvareni driver tj. 576.02, znaci da ce vecina ljudi imat opet krive drivere i ko zna kakvih ce tek sad sranja bit...
Bilo koji forum na ovaj planeti 98% problema napisanih je vezano uz crveni proizvodapsolutno se nista nije promijenilo, vuku teske bugove od prije 20 godina
Isto vrijedi za jedne i za druge, jedino logično objašnjenje takvog ponašanja bi mi bilo da ste na platnim listama korporacija, ovako ste mi samo smiješni
E moj kolega pa šta bi plačali kad ima budala koji rade badava
,,,
Daj Forumaš ti sa FSRom 2.0 bolje da gledaš kroz pepeljare u birtiji poslje 5 lavića.
Upalim nekidan dlss quality i RT na Diablo 4 pravo divota. I to pazi na 4060 rtx laptop i 1440p reza.
Na 9070xt sa RTom slide show.
Booro kakva je to tablica?
Stvarno si ubo screenshot....k'o prstom u *ovno.
Jbt, 28 FPS-a, zbilja igrivo...kad bi se vratili 20 godina unazad
Stvarno si ubo screenshot....k'o prstom u *ovno.
Jbt, 28 FPS-a, zbilja igrivo...kad bi se vratili 20 godina unazad
Haha, ovo je na 4k cisto kao primjer sto novi gpu od 550€ radi Radeonu od 1200€
tema je rtx pa nebumo valjda hvalili poluproizvode. Ako je nesto postalo outdated braco i sestre pomirimo se s time
probudite me kada dobje perma ban, ovo vise nema smisla
covjek ima samo misiju trollat kontra svaga sta nije svetinja nvidija/intel
A ne spominje DoA govno 5060 Ti koje vec sada ne moze pokrenuti pola naslova na FHD radi manjka VRAM.
A ne spominje DoA govno 5060 Ti koje vec sada ne moze pokrenuti pola naslova na FHD radi manjka VRAM.
Sto je tocno mrtvo?
https://www.nabava.net/search.php?q=rtx+5060ti+16gb
Nazalos postoje ljudi koji nemogu ili nemaju extra 50-70€ za 16gb model, ali koliko vidim cijena kod nas je prakticki ista za 16gb