Ovako, zainma me najbolja moguca grafa koja se moze kupit do 1300kn..Plizz help!
ATI-jeva HD4850
imaš ih od 1100 pa do 1500 kuna.
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130296
ova je skoro pa ravno 1300, i ima bolje hlađenje od standardnog modela
hvala na savjetu, naspram ove sada grafe(nvidia 7600gt) to ce biti way better
Ovako, zainma me najbolja moguca grafa koja se moze kupit do 1300kn..Plizz help!
hvala na savjetu, naspram ove sada grafe(nvidia 7600gt) to ce biti way better
Ta graficka je davno izasla iz trenda(ili mode, ali jako davno)!
Ja sad nebi uzima 7600 da mi je neko daje džaba, 8800 je stara a kamoli ta, ja iman 5500 (fx), ali cu nadam se za bozic uzed novi komp, ali nadam se da cu ga uzet(radi ćaće, jos idem u srednju)!
Samo i 8800 je losa, za ovo vrijeme i 4870 se nemore mjerit sa 8800, i 4870 nije do 1300 kn, pa tako ostaje samo:
ATI RADEON HD4850 koji je sasvim dobar.
I da kazem ja inace imam nvidia 5500 (fx) od 128 mb, mislio sam kupit kompjutor za bozic(ali nevjerujen da cu ga kupit uopce, nije do mene)
i danas mi crkla ta graficka pa sam sad na geforce 2 od 64 mb!(nemogu nista igrat)
Sorry na 2 posta za redom, nitko nije postao prije!
Nisam tio otvarat novi topic, pa :
Meni je crkla graficka, a posto necu kupovat komp jos, do kraja ove i polovice sljedece godine, trebao bi novu graficku.
U mene je >>AGP << (a ne PCI) i trebao bi jednu graficku, samo da vidim kakva je, i otprilike oko 500 kuna (more manje, a more i vise samo da nije vise od 600kn), nisam siguran da cu uzimat, a moran nesto uzet jer ova gefroce 2 je ,
, a moran kupit graficku jer nisam igrao ni jednu noviju igricu, nisan igra ni crysis, ni cod4 ni prostreeet( niti cu, zapravo jesan malo, na drugom kompu), ...
Valjda kuzite sta ocu rec, a neda mi se kupovat sad nesto skupo, jer je AGP, i uzimat cu cijeli komp kad zavrsi skolska godina, bar bi trebao!
I graficka mora podrzat sljedece:
1.Da mogu igrat ove novije igrice, i bar na srednjim postavkama, uglavnom da ne stopa, nesmin imat mali fps! (lako cu smanjit detalje)
2.Da neprelazi 600 kn, ali sto jeftinije to bolje, vece su sanse da je kupim, tj. da nekoga nagovorim da mi je kupi, a ja cu sam kupit novi sljedece godine.
3.Mora biti u hgspota, jer jedino hgspota ima u mom gradu, evo link ima vele agp, atijevih kartica: HGSPOT GRAFICKE
To je sve, sto jaca graficka za sto manje pare i da je AGP!
Meni je crkla graficka, a posto necu kupovat komp jos, do kraja ove i polovice sljedece godine, trebao bi novu graficku.
U mene je >>AGP << (a ne PCI) i trebao bi jednu graficku, samo da vidim kakva je, i otprilike oko 500 kuna (more manje, a more i vise samo da nije vise od 600kn), nisam siguran da cu uzimat, a moran nesto uzet jer ova gefroce 2 je ,
, a moran kupit graficku jer nisam igrao ni jednu noviju igricu, nisan igra ni crysis, ni cod4 ni prostreeet( niti cu, zapravo jesan malo, na drugom kompu), ...
Valjda kuzite sta ocu rec, a neda mi se kupovat sad nesto skupo, jer je AGP, i uzimat cu cijeli komp kad zavrsi skolska godina, bar bi trebao!
1.Da mogu igrat ove novije igrice, i bar na srednjim postavkama, uglavnom da ne stopa, nesmin imat mali fps! (lako cu smanjit detalje)
2.Da neprelazi 600 kn, ali sto jeftinije to bolje, vece su sanse da je kupim, tj. da nekoga nagovorim da mi je kupi, a ja cu sam kupit novi sljedece godine.
3.Mora biti u hgspota, jer jedino hgspota ima u mom gradu, evo link ima vele agp, atijevih kartica: HGSPOT GRAFICKE
Monitor mi ima 17 inca, Philips, nije LCD, nego obicni!(EDIT: pa valjda je 1024x768)
I ja san se mislio oko tih grafickih mozeteli mi samo rec razlike jer ja nisam bas pratio ove malo slabije, i npr. koliko bi imao fpsa u
Call of Duty 2 a sve na minimum (800x600 rez)
Mozete vi navest i ove skuplje i jednu slabiju, npr. kako je naveo Sused u zadnjem postu, samo uz manje objasnjenje po cemu je bolja, zelim me da iman vise fps-a pa da mogu vise skakat kad buden igra,(edit:) i da mogu ove novije!
Daj ljudi pomagajte!
Pa HD2600XT ti je po performansama nešto iznad HD2600Pro koja je jeftinija. Ali pošto imaš relativno malu rezu ja bi ti preporučio da si uzmeš HD2600XT 256 MB. Mislim da ti je 256MB dovoljno, neće ti trzat, CoD2 ćeš 100% moć igrat...
Ali ako imaš 200kn više bolje bi ti ipak bilo uzet HD2600XT sa 512MB. Sa njom ćeš moć i ove nešto novije zaigrat...
evo opet mene s novim pitanjem - zanima me dali da uzmem radeon 4850 512MB , ili 9800gt 1GB - tu su ngdje
Definitivno radeonku 4850,,nema se tu kaj razmišljat
evo opet mene s novim pitanjem - zanima me dali da uzmem radeon 4850 512MB , ili 9800gt 1GB - tu su ngdje
Gainward bliss 8800 GT
-mislim da je oko 1300kn...
Gainward bliss 8800 GT
znam da je ovdje tema grafa - ali zna li netko do koliko mogu clockat amd athlon 64 3000+ ??
mijenjam proc. u cetvrtom mjesecu tek pa mi je ovo hitno
hvala!
Točno,,ovo nije tema pod nazivom Overclocking al et,,to češ vidjeti sam do kolko ti ide,,ak neznaš kako da overclockaš ima puno totuoriala o tome kako se overclocka,, LINK
Gainward bliss 8800 GT
znam da je ovdje tema grafa - ali zna li netko do koliko mogu clockat amd athlon 64 3000+ ??
mijenjam proc. u cetvrtom mjesecu tek pa mi je ovo hitno
hvala!
Ovako - jos nisam grafu kupio ali zanima me dali se moze naci negdje polovna 4850 ili slicno. zbog toga sto bi trebao i procesor mijenjat
Pa sad... polovno ko' sve polovno :mali oglasi, plavi Oglasnik, Burza, Butiga, BOL oglasi. Koji ćeš proc ubuduće...?Tebi mislim odgovara i ovaj tip grafičke? Treći u nizu od gore... Znam, nije to 4850, ali grafa je dobra i ima 1G RAMa.
I ja bi volio da netko ima ispravnu polovnu hd4870 ili 4850 jer mislio san uzimat 4870 ali je skup(nije skup ako gledas nvidiu), mislim nemogu izdvojit 1800kn, ako netko ima polovnu super, sad sretno ti bilo.
Ovako - jos nisam grafu kupio ali zanima me dali se moze naci negdje polovna 4850 ili slicno. zbog toga sto bi trebao i procesor mijenjat
Uzmi ovu:
VGA AGP SAPPHIRE ATI Radeon HD2600 XT LR, 256 MB, tv-out, Dual DVI 499kn
Nemoj polovno kupovat.