Nova grafa

poruka: 34
|
čitano: 2.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nova grafa

Ovako, zainma me najbolja moguca grafa koja se moze kupit do 1300kn..Plizz help!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nova grafa

ATI-jeva HD4850

imaš ih od 1100 pa do 1500 kuna.

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130296

ova je skoro pa ravno 1300, i ima bolje hlađenje od standardnog modela

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 18:49 (niki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nova grafa

hvala na savjetu, naspram ove sada grafe(nvidia 7600gt) to ce biti way better

16 godina
Pheonix19 kaže...

Ovako, zainma me najbolja moguca grafa koja se moze kupit do 1300kn..Plizz help!

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan
Nova grafa

Neznam dal je bolja od hd4850,,ali ima gddr4 i nije loša,,OVA

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LOL, naravno da nije boolja od 4850.
Viva La Vida
16 godina
Pheonix19 kaže...

hvala na savjetu, naspram ove sada grafe(nvidia 7600gt) to ce biti way better

Loool2!
Ta graficka je davno izasla iz trenda(ili mode, ali jako davno)!
Ja sad nebi uzima 7600 da mi je neko daje džaba, 8800 je stara a kamoli ta, ja iman 5500 (fx), ali cu nadam se za bozic uzed novi komp, ali nadam se da cu ga uzet(radi ćaće, jos idem u srednju)!
17 godina
neaktivan
Nova grafa

markoal nisi skuzio. On trenutno ima 7600GT ;)

Inače preporučam ili 4870 ili 8800GT.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sused kaže...
Pheonix19 kaže...

Na toj kartici treba enable-ati termalni senzor preko GPU Clock Tool-a.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
16 godina
Black Knight kaže...

Sorry, lol.
Samo i 8800 je losa, za ovo vrijeme i 4870 se nemore mjerit sa 8800, i 4870 nije do 1300 kn, pa tako ostaje samo:
ATI RADEON HD4850 koji je sasvim dobar.

I da kazem ja inace imam nvidia 5500 (fx) od 128 mb, mislio sam kupit kompjutor za bozic(ali nevjerujen da cu ga kupit uopce, nije do mene)
i danas mi crkla ta graficka pa sam sad na geforce 2 od 64 mb!(nemogu nista igrat)
16 godina
Nova grafa

Sorry na 2 posta za redom, nitko nije postao prije!
Nisam tio otvarat novi topic, pa :
Meni je crkla graficka, a posto necu kupovat komp jos, do kraja ove i polovice sljedece godine, trebao bi novu graficku.
U mene je >>AGP << (a ne PCI) i trebao bi jednu graficku, samo da vidim kakva je, i otprilike oko 500 kuna (more manje, a more i vise samo da nije vise od 600kn), nisam siguran da cu uzimat, a moran nesto uzet jer ova gefroce 2 je Plač,Viče, a moran kupit graficku jer nisam igrao ni jednu noviju igricu, nisan igra ni crysis, ni cod4 ni prostreeet( niti cu, zapravo jesan malo, na drugom kompu), ...

Valjda kuzite sta ocu rec, a neda mi se kupovat sad nesto skupo, jer je AGP, i uzimat cu cijeli komp kad zavrsi skolska godina, bar bi trebao!

I graficka mora podrzat sljedece:
1.Da mogu igrat ove novije igrice,  i bar na srednjim postavkama, uglavnom da ne stopa, nesmin imat mali fps! (lako cu smanjit detalje)
2.Da neprelazi 600 kn, ali sto jeftinije to bolje, vece su sanse da je kupim, tj. da nekoga nagovorim da mi je kupi, a ja cu sam kupit novi sljedece godine.
3.Mora biti u hgspota, jer jedino hgspota ima u mom gradu, evo link ima vele agp, atijevih kartica: HGSPOT GRAFICKE

To je sve, sto jaca graficka za sto manje pare i da je AGP!

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 17:46 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Black Knight kaže...

ti si cudan..... gtx 260 je slabiji ili tu negdje sa hd 4870 a 8800 gt je dosta slabiji, ne razumijem da mu preporucas hd 4870 ili 8800 gt... ako si moze priustit hd 4870 odlicno, ali bojim se da do 1300kn najbolja opcija mu je hd 4850. jedina nvidiina kartica koja je cijenom u rangu je 9800 gt a ta je slabija. 8800 gt kosta oko 670kn, slazem se, ali toliko i vrijedi, novija 8800 gts varijanta koja je po jacini negdje u rangu sa hd 4850 je ujedno i 300-400kn skuplja i tek oko 200kn jeftinija od mnogo bolje hd 4870

best buy do 1300kn je gotovo sigurno hd 4850 osim ako u zadnjih 5 minuta necemu nije extremno pala cijena
16 godina
markoal kaže...

Meni je crkla graficka, a posto necu kupovat komp jos, do kraja ove i polovice sljedece godine, trebao bi novu graficku.
U mene je >>AGP << (a ne PCI) i trebao bi jednu graficku, samo da vidim kakva je, i otprilike oko 500 kuna (more manje, a more i vise samo da nije vise od 600kn), nisam siguran da cu uzimat, a moran nesto uzet jer ova gefroce 2 je Plač,Viče, a moran kupit graficku jer nisam igrao ni jednu noviju igricu, nisan igra ni crysis, ni cod4 ni prostreeet( niti cu, zapravo jesan malo, na drugom kompu), ...

Valjda kuzite sta ocu rec, a neda mi se kupovat sad nesto skupo, jer je AGP, i uzimat cu cijeli komp kad zavrsi skolska godina, bar bi trebao!

1.Da mogu igrat ove novije igrice,  i bar na srednjim postavkama, uglavnom da ne stopa, nesmin imat mali fps! (lako cu smanjit detalje)
2.Da neprelazi 600 kn, ali sto jeftinije to bolje, vece su sanse da je kupim, tj. da nekoga nagovorim da mi je kupi, a ja cu sam kupit novi sljedece godine.
3.Mora biti u hgspota, jer jedino hgspota ima u mom gradu, evo link ima vele agp, atijevih kartica: HGSPOT GRAFICKE

Po meni ti tražiš da ima performanse ko kartice od 1000kn a oćeš dat upola manje novaca...
Za te pare kaj nudiš ja ti predlažem HD2600Pro ili HD3650.
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
markoal kaže...

e da barem znam u istom postu citirat vise osoba ne bih radio 2 zaredom

nego agp do 500kn ja bi reko hd 2600 xt
16 godina
Rhodin kaže...

nego agp do 500kn ja bi reko hd 2600 xt
 HD 2600 XT 512MB u HGspotu 699kn. On traži ispod 600 pa sam mu preporučio HD2600 Pro 512MB (559). A može i HD2600 XT 256MB (499kn). Koja reza ti je monitor? Ak je mal veća 256 će ti biti slabo...
16 godina
Nova grafa
Sorry, ljudi malo san bio offline, jednom pajdi formatirava komp(edit: hard disk)!

Monitor mi ima 17 inca, Philips, nije LCD, nego obicni!(EDIT: pa valjda je 1024x768)
I ja san se mislio oko tih grafickih mozeteli mi samo rec razlike jer ja nisam bas pratio ove malo slabije, i npr. koliko bi imao fpsa u
Call of Duty 2 a sve na minimum (800x600 rez)

Mozete vi navest i ove skuplje i jednu slabiju, npr. kako je naveo Sused u zadnjem postu, samo uz manje objasnjenje po cemu je bolja, zelim me da iman vise fps-a pa da mogu vise skakat kad buden igra,(edit:) i da mogu ove novije!

Daj ljudi pomagajte!

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 23:05 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa HD2600XT ti je po performansama nešto iznad HD2600Pro koja je jeftinija. Ali pošto imaš relativno malu rezu ja bi ti preporučio da si uzmeš HD2600XT 256 MB. Mislim da ti je 256MB dovoljno, neće ti trzat, CoD2 ćeš 100% moć igrat...

Ali ako imaš 200kn više bolje bi ti ipak bilo uzet HD2600XT sa 512MB. Sa njom ćeš moć i ove nešto novije zaigrat...

16 godina
neaktivan
Nova grafa

evo opet mene s novim pitanjem - zanima me dali da uzmem radeon 4850 512MB , ili 9800gt 1GB - tu su ngdje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Definitivno radeonku 4850,,nema se tu kaj razmišljat

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Pheonix19 kaže...

evo opet mene s novim pitanjem - zanima me dali da uzmem radeon 4850 512MB , ili 9800gt 1GB - tu su ngdje

Definitivno HD4850. Ona je po performansama kao 9800gtx, dakle iznad 9800gt. A što se tiče tog 1GB memorije, nije ti bitan tolko, jedino ako igraš na ekstremno visokim rezolucijama. na normalnim monitorima (do 22") 512MB je čist dosta...

16 godina
protjeran
Nova grafa

Gainward bliss 8800 GT

-mislim da je oko 1300kn...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I like chineese kaže...

Gainward bliss 8800 GT

Od kud si ti sad došo do 8800 gt,,?
16 godina
neaktivan
Nova grafa

znam da je ovdje tema grafa - ali zna li netko do koliko mogu clockat amd athlon 64 3000+ ??

mijenjam proc. u cetvrtom mjesecu tek pa mi je ovo hitno

hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Točno,,ovo nije tema pod nazivom Overclocking al et,,to češ vidjeti sam do kolko ti ide,,ak neznaš kako da overclockaš ima puno totuoriala o tome kako se overclocka,, LINK

16 godina
I like chineese kaže...

Gainward bliss 8800 GT

Ne baljezgaj. Odkud ti sad 8800GT. To nikako. A HD4850, koja je puno bolja, je 1100kn, pa si ti misli...

Pheonix19 kaže...

znam da je ovdje tema grafa - ali zna li netko do koliko mogu clockat amd athlon 64 3000+ ??

mijenjam proc. u cetvrtom mjesecu tek pa mi je ovo hitno

hvala!

Otvori topic u podforumu overclock...
16 godina
neaktivan

Ovako - jos nisam grafu kupio ali zanima me dali se moze naci negdje polovna 4850 ili slicno. zbog toga sto bi trebao i procesor mijenjat

AMD Athlon 64 3000+ 2.00GhZ, Gigabyte m57sli-s4, nvidia 7600gt 256MB, ddr2 1Gb kingmax 800mhz, hdd - seagate maxtor 160GB
17 godina
protjeran

Pa sad... polovno ko' sve polovno :mali oglasi, plavi Oglasnik, Burza, Butiga, BOL oglasi. Koji ćeš proc ubuduće...?Tebi mislim odgovara i ovaj tip grafičke? Treći u nizu od gore... Znam, nije to 4850, ali grafa je dobra i ima 1G RAMa.

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 19:00 (stoncin3).
16 godina
Nova grafa

I ja bi volio da netko ima ispravnu polovnu hd4870 ili 4850 jer mislio san uzimat 4870 ali je skup(nije skup ako gledas nvidiu), mislim nemogu izdvojit 1800kn, ako netko ima polovnu super, sad sretno ti bilo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 19:17 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pheonix19 kaže...

Ovako - jos nisam grafu kupio ali zanima me dali se moze naci negdje polovna 4850 ili slicno. zbog toga sto bi trebao i procesor mijenjat

osobno ti ne preporučam polovne stvari, a pogotovo ne kada je riječ o tehnologiji (konzole, komp djelovi itd.), zbog svog iskusta;
jedne sam si godine u 11. mjesecu kupio novu grafu i tak si ja bio gušto da ću, cijeli Božić pičit dobre igre itd.
- al' kad ondjednom; grafa je crkla, u servisu su mi rekli da izgleda ko' da ju je neko lupio (vjerojatno je ovom tipu koji mi ju je prodo, pala* ili tak nešto).
zato ti ja baš ne preporučam rabljene stvari al' dobro, nemora značiti da ak' su mene prevarili da će i tebe - ima i poštenih ljudi**.

*ili nešto drugo
**I gues

16 godina
protjeran
Nova grafa

Uzmi ovu:

VGA AGP SAPPHIRE ATI Radeon HD2600 XT LR, 256 MB, tv-out, Dual DVI 499kn

Nemoj polovno kupovat.

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice