evo mene zanima koju bi grafu mogao kupiti do 700 kn i da je agp!?!?!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Konfiguracija? Ovisi ako si na single core-u onda ne uzimaj nista jace od ati 3650 ili nvidia-e 7600gs, ako imas dual-ca pogledaj si rabljene X1950 pro ili 7900gs, sumnjam da ces na ati 3850 kao rabljenog uopce u prodaji, a u ducanu su 1000kn tako da se bas i ne isplate uzimat radi cijene....
Opcenito ti se ne isplati investirat ni 700kn u agp masinu, ja bi max do 500kn i to je to!
Koja ti je konfiguracija.
Mores uzet ATI Radeon HD 2600 XT, ali moras reck koja ti je konfiguracija, pa da vidimo oce li se to isplatit.
INTEL PENTIUM D 2.80 Ghz,2 Gb Ram ddr,500 w
a gle ja sam mislio kupiti kao neki novi komp tj. neku maticnu sa pci-16x ,2gb ram,i onda jos ati radeon hd 3850 i to mi je tak do 1200 kn,ali me zeza napon!koliko sam cuo treba barem 600 w!
INTEL PENTIUM D 2.80 Ghz,2 Gb Ram ddr,500 w
Uzmi HD2600XT
a hd 260xt ne cini mi se bas kao neka dobra graficka jer ima malu freq memorije,samo 400 Mhz!
a hd 260xt ne cini mi se bas kao neka dobra graficka jer ima malu freq memorije,samo 400 Mhz!
Jeli ti procesor socketa 775 ili 478, nova maticna dođe oko 700 kn, + neka graficka sad ja milin da ti je dovoljno to napajanje koje vec imas, sad neznan koje od 500 W, noname.
Edit: neisplati ti se uzimat agp kartica, jer za pola godine neces moc skoro nista igrat i džaba si da 700 kn(malo manje).
socket 775
EP35-DS3 (malo manje od 700kn), podrzava crossfire, do 8 GB ram(4 utora),...
I uzmes neku graficku, ali prvo reci koliko bi mogao dat novca za sve ovo.
i kingmax ram.
I reci trgovinu di kupujes/di mores kupovat.
koliko vidim za ovo bi bilo dosta 1200 kn plus graficka pa mogao bi do 2000 kn potrositi!ako mi ovaj stari procesor pase na toj maticnoj!
a je li ovaj moj procesor dosta dobar da izdrzi jos barem godinu!?
a je li ovaj moj procesor dosta dobar da izdrzi jos barem godinu!?
ok!thx
Kupi sto san ti ja rekao,
Maticna:
EP35-DS3(600-700kn) ili EP45-DS3 ova druga je mozda skuplja 100 kn, ali je malo i bolja.
Obe maticne su skoro iste, podrzavaju crosfire(2 graficke, ATI), najnovije intelove procesore.
Graficku uzmi HD3850 (600 kn), a mogao bi i nesto jace, a procesor nemoj jos minjat, jer kad nakupis jos malo para uzmi neki jaci dual ili quad.
I nemoj jos uzimat, za tjedan ili dva, jer sutra izlaze novi procesori (i7), i trebale ni past cjene sad ovi ili sljedeci tjedan.
evo i moja preporuka,, MATIČNA- mislim da ti netreba s 2 utora za grafu jer danas ima superdobrih grafa da nemoraju ići u cf ili sli,, GRAFIČKA ,,sad ta grafa je malo prejaka za procesor koji imaš,,al ak češ ga zamjenit vrijedi čekati,, sve ukupno manje od 2000 kn
A ja preporucavan ovu maticnu ili ovu.(ADM)
Graficku mores istu kao u gore navedenom postu, HD4850 ili ovu(ADM,HD3850) ili ovu (vemil,HD3850)
Procesor ti ja mislin niti jednu nebi iskoristio, a kad malo skupis para kupis i jaci procesor jer imas dobru maticnu i to je to.
Ta maticna i graficka su ukupno 1400 kn i jos uzmes RAM 2 gb i to je otprilike 1600 kn(50 kn gore dolje)