Najtiša Grafička za igranje

poruka: 7
|
čitano: 2.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molim vas da mi pomognete pri odabiru najtiše grafičke kartice za igranje. Oko sam bacio konkretnu na

VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5770 VAPOR-X, 1GB DDR5, HDMI, DP, DVI, HDTV...

Sad me zanima kakva su vam konkretno iskustva sa Vapor-x hladnjacima ako ih netko ima, te možda preporuka nečega boljeg, jer za ovaj hladnjak sam čitao po netu da nekim korisnicima i zuji u većim postavkama kod zahtjevnijih igara..

0 0 hvala 0
16 godina

A jesi pogledao 4890 vapor-x,dosta ti je jaca a tiha je,ja ju imam i super je zadovoljan sam,u igricama sam max dosegnuo 63 C s time da je ventilator na 46% na toj temp, a inace u idle 53C na 33% venta,5770 ti je izmedu 4850 i 4870,jedino ak bas oces novu tehnologuju nije ti to los izbor,ak nebudes igrao na prevelikoj rezoluciji bit ce ti super

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

u 9. mjesecu sam kupio 4890 vapor-x i bio prezadovoljan sa njom, a prije par dana sam kupio 5870 vapor-x i mogu reći da je još puno bolje rješeno hlađenje nego na 4890 vapor-x... stoga vapor-x rulz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zasada to nebi bila rezolucija veća od 1280*1024 obzirom na moj 19" monitor, al za budućnost možda bude i većih rezolucija (promjena monitora, ali sumnjam)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Najtiša Grafička za igranje
Karo02 kaže...

Zasada to nebi bila rezolucija veća od 1280*1024 obzirom na moj 19" monitor, al za budućnost možda bude i većih rezolucija (promjena monitora, ali sumnjam)

da sam na tvom mjestu odlučio bih se za 4890 vapor-x, za svaki slučaj ako ćeš kupovat novi monitor...

15 godina

Vapor-X? Šta reć za nju? Nema previše komentara osim da je tih, odlično hladi i uz sve to jako lijepo izgleda. Definitvno uzmi HD4890 umjesto HD5770 ako možeš.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Najtiša je ona koja je jako dobra, a nema ventilatora.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 14:52 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice