Ne bučem za nos ako hoćeš mogu ti poslati račun ako treba pa ćeš sveviditi detaljno..i šta je tu čudno ako sam jasebi nadograđivo kompjuter malo po malo...to sam ja sve uzimo jedno po jedno nisam ja to uzimao sve od jedanput...
D to je taj procesor..pa razmisliću između grafičke..i još nešto koji hladnjak za procesor da uzmem,sad imam coolermaster v10 ...
Ja mislin da on nas vuče za nos... QuadExtreme, Corsair 1000W, Coolermaster V10, HAF 932? Mislin, what the flock?
mozda ipak to su jedne od najskupljih stvari na trzistu i razmislja o obicnoj GTX260 koju skoro niko vise ne kupuje...
Ma vjerovatno nas i vuče.
Pazi ti to on bi mjenjao cm v10 cooler LOL
Bi zbog toga što je prevelik , a ovaj bi svoj prodao i uzeo novi manji i kod hlađenja procesora netražim ja najbolje i te stvari nisu kupovane u hrvatskoj samoda znate i nemojte računati hrvatsko tržište...
Bi zbog toga što je prevelik , a ovaj bi svoj prodao i uzeo novi manji i kod hlađenja procesora netražim ja najbolje i te stvari nisu kupovane u hrvatskoj samoda znate i nemojte računati hrvatsko tržište...
Dobro, dobro.... šta ti smeta što je velik? Ako očeš dobar cooler, mora bit velik. A Quad Extreme ima TDP 160W ako se ne varam, tako da ... to šta imaš ostavi.
Za kolko bi prodo?
Ne nego u bosni gdje 2x skuplje.
Ne nego u bosni gdje 2x skuplje.
Nije, ako znaš prave ljude, koji znaju ljudi koji to imaju, kao i brave koje posjeduju.
Ne prodajem...
I u bosni nij 2x puta skuplje,i šta si ti dosadan....šta je tebi čudno kod mog kompjutera..
Nije moj pc od ukradeni stvari i ako vam je čudno zašto ja ovo sve imam je zbog toga što moji roditelji drži trgovinu sa kompjuterima koja je jedna od većih u BIH npr kao vaš Feniks ,Links i Vemil...ja sam pola stvari dobio vako bez plaćanja..i zbog toga..
Nije moj pc od ukradeni stvari i ako vam je čudno zašto ja ovo sve imam je zbog toga što moji roditelji drži trgovinu sa kompjuterima koja je jedna od većih u BIH npr kao vaš Feniks ,Links i Vemil...ja sam pola stvari dobio vako bez plaćanja..i zbog toga..
Zašto onda jednostavno za đabe neuzmeš 2xGTX295 ili pričekaš HD5870 pa ju nezmeš jednu ni dvije nego tri u TRIPLE crossfire, a ne tu pametovat.
I reci mi zar nije čudno 9800gtx imati na ovakav ostatak konfe,a možeš sve đabe dobit, meni bome je.
neradi triple postove
Pa nije ni 9800gtx tako loša grafička,koju ti imaš kad govoriš da u mene loša nisam sve samo sam dobio napajanje ,i ovaj cooler master v10 a ovo drugo sve sam platio.
A ovo dvoje sam dobio sad za rođendan...i nemoj ti pametovati ja sam samo pitao za grafičku a ti se nama umiješao i kao tebi je čudno...
Pa nije ni 9800gtx tako loša grafička,koju ti imaš kad govoriš da u mene loša nisam sve samo sam dobio napajanje ,i ovaj cooler master v10 a ovo drugo sve sam platio.
A ovo dvoje sam dobio sad za rođendan...i nemoj ti pametovati ja sam samo pitao za grafičku a ti se nama umiješao i kao tebi je čudno...
Nije loša,ali to je obični mainstream, a ostalo što imaš je high end. Imam/imao sam HD4870 tako da je moja konfa u biti jača od tvoje u performansama u igricama, a tvoja košta dalekoooo više.
Loše raspoređuješ sredstva, i nije samo meni čudno vjerujem da je svima.
Aha može tvoja grafička biti u igricama ,kako mislim da loše raspoređujem sredstva ja neznam kako je kod tebe u hrvatskoj ,ja sam bio i u linksu i u feniksu i vaše su cjene duplo skuplje nego kod nas, neka je vama čudno ,vama je izgleda čudno što samo imam napajanje od 1000w oko toga čitavo vrijeme pričate...
Aha može tvoja grafička biti u igricama ,kako mislim da loše raspoređujem sredstva ja neznam kako je kod tebe u hrvatskoj ,ja sam bio i u linksu i u feniksu i vaše su cjene duplo skuplje nego kod nas, neka je vama čudno ,vama je izgleda čudno što samo imam napajanje od 1000w oko toga čitavo vrijeme pričate...
ja čujem drukčije stvari i to od samih bosanaca.
Zavisi kako od koga ,ti sami bosanci nikad nisu otišlu u pravu trgovinu i zato neznaju....i zavisi kako đe živiš...
I u tebe je hd3300 šta lažeš tvoja bolja nemaš ti pojma od kompjutera..
I u tebe je hd3300 šta lažeš tvoja bolja nemaš ti pojma od kompjutera..
Lijepo ti je čovjek napisao da je IMAO HD4870. Ne pričaj gluposti!
Ne gomilaj te postove nego koristi opciju uredi!
On je prije napisao da je ima i na kraju je rekao da je njegova grafička kartica "HD4870" bolja od moje ,šta se ti mješaš i koristim opciju uredi ,nemoj se praviti pametan..
On je prije napisao da je ima i na kraju je rekao da je njegova grafička kartica "HD4870" bolja od moje ,šta se ti mješaš i koristim opciju uredi ,nemoj se praviti pametan..
Dečko ovo je forum, ako ti smeta što ti netko posta u temi imaš PM.
Znam da je ovo forum,nesmeta mi nego to što se on miješa a ja samo pitao u vezi grafičke kartice i on nama tvrdi ja to nikako nemam kako on zna šta ja imam a šta nemam..
"Imam/imao" sam napisao, sada je na popravku možda ju uspiju uskrisit.
Imao sam je preko 9mj.
Koliko ja znam grafičke kartice se ne popravljaju .....ja ti preporučujem da kupiš novu..
Imao sam je preko 9mj.
Koliko je to dugo popravljaju,traži HD 5870 i nadoplati hehehe
ajme koji "filozofi" u ovoj temi, baš sam se nasmijao.
..sorry za offtopic
rajder bolan aj ti poslikaj taj "komp" i dokaži svima da ti to zapravo imaš pa čemo moči dalje.
Wtf..nije problem uslikaću i staviću na profil...
Imao sam je preko 9mj.
Koliko je to dugo popravljaju,traži HD 5870 i nadoplati hehehe
To nije ovaj ve-milov servis...
Dao sam prošli tjedan u petak frendu iz razreda, a on u shop gdje ide na praksu, sada nemaju vremena pa će tek za 1-2tj. bit gotovo ili ništa napravljeno.
Problem je što neznaju vrijednosti kondenzatora, teško se takve stvari nalaze na netu. Možda nešto iskemijaju.
Wtf..nije problem uslikaću i staviću na profil...
Di su slike?