Links - Prevara ili?

poruka: 18
|
čitano: 4.479
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Links - Prevara ili?

Naime došla im je nova ponuda - Gainward GeForce GTX 770 Phantom

http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gainward-geforce-gtx-770-phantom-2gb-ddr5-hdmi-dualdvi-dp&option=artikl&id_artikl=051.803.966

Medjutim clockovi gpua nisu isti kao oni koji stoje na officielnom Gainwardovom siteu za istu karticu

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=912

Molim komentar ako netko zna više. Thx

Moj PC  
0 13 hvala 0
10 godina
Re: Links - Prevara ili?

Postoje 2 modela Phantoma, navedena su oba na stranicama Gainwarda, ti si otvorio prvi model s popisa.

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=947&lang=en

14 godina
Links - Prevara ili?

Nije ti palo na pamet kako je netko nešto krivo prepisao...

Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
Links - Prevara ili?

.

12 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Links - Prevara ili?

Hvala Thinkeru, nisam iskreno skuzio da postoje 2 modela, zato sam i pitao da li tko zna više. Tebi hvala a ovoj dvojici trolova bi bilo bolje da odu trollat negdje dalje jer ovo je, bar ja mislim site gdje se dobivaju informacije a ako planirate trollat imate 4chan i hrpu sličnih pa izvolilte.

Molim moda da zatvori topic, rijeseno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 10:02 (Chdtf).
Moj PC  
2 29 hvala 0
14 godina
Chdtf kaže...

Hvala Thinkeru, nisam iskreno skuzio da postoje 2 modela, zato sam i pitao da li tko zna više. Tebi hvala a ovoj dvojici trolova bi bilo bolje da odu trollat negdje dalje jer ovo je, bar ja mislim site gdje se dobivaju informacije a ako planirate trollat imate 4chan i hrpu sličnih pa izvolilte.

Mi ispadamo trollovi, daj si pogledaj naslov teme...

13 godina
protjeran
Links - Prevara ili?

Ne kontam !?

Pa, i na Linksovoj i na na tvom linku su isti clockovi i za Cpu i za memoriju !?

LINKS LINKS
Službeni Gainward site Službeni Gainward site
Greška Poštovani, proizvod koji tražite trenutno nije dostupan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 10:12 (Budokai).

4 0 hvala 1
10 godina

Sad ja ne kontam, otvorim link u prvom postu i tamo izbaci GPU 1202 MHz (boost) / Clockspeed 1150 MHz (base). To nije isto što i na Linksovoj stranici jer je Chdtf otvorio krivi link, postoje 2 modela Phantoma...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 10:30 (Thinker).
13 godina
protjeran
Chdtf kaže...

Naime došla im je nova ponuda - Gainward GeForce GTX 770 Phantom

http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gainward-geforce-gtx-770-phantom-2gb-ddr5-hdmi-dualdvi-dp&option=artikl&id_artikl=051.803.966

Medjutim clockovi gpua nisu isti kao oni koji stoje na officielnom Gainwardovom siteu za istu karticu

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=912

Molim komentar ako netko zna više. Thx

Thinker kaže...

Sad ja ne kontam, otvorim link u prvom postu i tamo izbaci GPU 1202 MHz (boost) / Clockspeed 1150 MHz (base). To nije isto što i na Linksovoj stranici jer je Chdtf otvorio krivi link, postoje 2 modela Phantoma...

Samo sam kliknuo na linkove koje je autor teme Chdtf stavio,

Oni govore da su clockovi s ta dva linka potpuno isti.

Ne zanima me postoji li pet vrsta Fantom modela već sam se samo referirao na ponuđene linkove.

16 godina
Chdtf kaže...

Ja sam ti dao informacije na onoj slici i nije lijepo da me zoveš trollom. Ako ćeš tako uvijek reagirati onda ni nemoj tražiti pomoć.

16 godina
neaktivan
Links - Prevara ili?

Ovdje se ocito ne moze dobiti prava informacija a da pri tome nema ekipe sa TDownovim Sindromom, fakat ako se ovdje ne moze postaviti pitanje koje je relevantno s osnovnim topicom a to su Grafičke Kartice a da se pri tome ne prikrpelji hrpa pametnjakovića koja "očito" sve zna ali ne mogu da ne ispadnu inferiorni zbog svojeg znanja fakat ovo je djecji vrtic. Svakom tko lupa bezveze TD moram reci da niste normalni, sramotite ovaj forum i njegovu namjenu. Jedini kulturan covjek koji je odgovorio je bio prvi - Thinker - ostali sramota - al aj dajte samo TD - nije vam valjd problem lupat TD, dovoljno ste inteligentni. Ajmo TD.

Moj PC  
4 15 hvala 1
13 godina
protjeran
Chdtf kaže...

Ovdje se ocito ne moze dobiti prava informacija a da pri tome nema ekipe sa TDownovim Sindromom, fakat ako se ovdje ne moze postaviti pitanje koje je relevantno s osnovnim topicom a to su Grafičke Kartice a da se pri tome ne prikrpelji hrpa pametnjakovića koja "očito" sve zna ali ne mogu da ne ispadnu inferiorni zbog svojeg znanja fakat ovo je djecji vrtic. Svakom tko lupa bezveze TD moram reci da niste normalni, sramotite ovaj forum i njegovu namjenu. Jedini kulturan covjek koji je odgovorio je bio prvi - Thinker - ostali sramota - al aj dajte samo TD - nije vam valjd problem lupat TD, dovoljno ste inteligentni. Ajmo TD.

{#}

Daj molim te klikni ponovno na oba svoja linka koja si dao, pa reci u čemu je razlika u clockovima između te dvije kartice odn. linka

15 godina
neaktivan
Chdtf kaže...

Ja radim u linksu, sad si nam se zamjerio. Ako ikad budeš kupovao kod nas obavezno češ dobit pokvareno, SVAKI put!  Ja naravno ne radim u u linksu, šalim se ako netko nije skužio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 11:35 (peroko).
14 godina
Links - Prevara ili?

nemaš kaj gledat tu gainward pokraj ove gige

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Budokai kaže...
{#}

Daj molim te klikni ponovno na oba svoja linka koja si dao, pa reci u čemu je razlika u clockovima između te dvije kartice odn. linka

Koje ti to linkove klikaš? Kad otvoriš oba linka iz prvog posta onda se otvaraju stranice s različitim vrijednostima taktova.

13 godina
protjeran
Thinker kaže...
Koje ti to linkove klikaš? Kad otvoriš oba linka iz prvog posta onda se otvaraju stranice s različitim vrijednostima taktova.

Da, to je poznato njesra s linkovima.

Nekima otvara Gainwardov link koji si stavio s istim taktovima kao i što su na Linksovoj stranici, a danas mi isti taj link otvara s povišenim taktovima, višim nego u Linksa.

Evo slike. Isti link a drugačiji taktovi nego jučer !?

Nije nitko od nas kriv.

Vjerojatno bi neki programer znao zašto se to dešava .

A i što te briga. Kupiš ovu s nižim taktovima (ako je jeftinija) i opet je gruneš na 1202 CPU. Takt memorije je svejedno isti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 10:57 (Budokai).
8 godina
neaktivan
Links - Prevara ili?

Sve sto pise na stranici LINKS.hr o servisu i kvaliteti usluge, najkracem roku rjesavanja.......NIJE ISTINA.

Slusalice vracene neispravne nakon par tjedana, testiranje traje vise od 5 dana, zagubi im se informacija da su vec testirane i zamjena traje preko tjedan dana.

U tjedan dana se proizvede 1500 takvih slusalica. Usluga im nema doticaja sa kvalitetom,  osim sto se tako reklamiraju, trabju prvo proucit sto ta rijec znaci.

0 0 hvala 0
17 godina
pezzy kaže...

Sve sto pise na stranici LINKS.hr o servisu i kvaliteti usluge, najkracem roku rjesavanja.......NIJE ISTINA.

Slusalice vracene neispravne nakon par tjedana, testiranje traje vise od 5 dana, zagubi im se informacija da su vec testirane i zamjena traje preko tjedan dana.

U tjedan dana se proizvede 1500 takvih slusalica. Usluga im nema doticaja sa kvalitetom,  osim sto se tako reklamiraju, trabju prvo proucit sto ta rijec znaci.

Links ima jednu (ako ne i najkvalitetniju) uslugu servisa u Hrvatskoj. To što si ti imao neugodno iskustvo (najvjerojatnije si bio bezobrazan, nekulturan i bahat pa si stavljen na hlađenje) je iznimka koja ne potvrđuje pravilo.

Prodavači Linksa također - jako visok standard i znanje koje rijetko koji dućan ima, ali ima iznimaka. 

Da ne spominjem dostupnost robe unutar 2-3 radnih dana, gdje se na kupca ne gleda "još samo jedan kupac", već "svaki kupac je važan, pa i onaj koji samo uđe i gleda", mogučnost povrata robe kupljene u dućanu unutar 8 dana ako je ambalaža na mjestu (ne sve robe ali je moguće), mogučnosti bezkamatnog plaćanja, razgranatost poslovnica (od Dubrovnika do Osijeka), usluge sastavljanja ruačunala, preporuke... Ma ne znam kaj da ti više kažem :)

Znam da loše iskustvo (koje kupci sami naprave) nije dobro i uvijek se radi da se takve situacije izbjegnu, ali zanima me na kaj bi forumi izgledali da ljudi počnu pisati pozitivna iskustva...

Suprotni bi bili izgubljeni u pravljenju "pravde", njihove pravde...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice