Koliko grafičkih??

poruka: 17
|
čitano: 2.477
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koliko grafičkih??

Dakle, moram priznati da sam vrlo zbunjen. Namjeravam kupiti ATI HD 4670 od 512mb u Vemilu. I sve je bilo ok do sada kada sam vidio da u vemilovom cjeniku imaju oko 5 istih grafičkih kartica!! Tj. vidio sam u ponudi: PEAK HD 4670, Gainward HD 4670, Powercolor HD 4670, Saphaire HD 4670!! Kako to i čemu to?? Razlike u cijeni među njima nisu velike, desetak kuna. Ali kako da sada odaberem najbolju među njima?? Molim vas za pomoć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko grafičkih??

Gledaj ako koja ima vise garancije i/ili neki bolji hladnjak. Inace ti je svejedno koju.

Justice Is Lost Justice Is Raped Justice Is Gone
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2008 20:16 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko grafičkih??

Svašta. Nisam znao da su moguće takve 'gluposti'. Samo stvaraju pomutnju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko grafičkih??

Različite tvrtke.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koliko grafičkih??
Riker kaže...

Svašta. Nisam znao da su moguće takve 'gluposti'. Samo stvaraju pomutnju.

Šta je tu čudno? Treba samo jedna firma biti za grafičke, samo jedna za mobitele, samo jedna za avione?
17 godina
neaktivan
Koliko grafičkih??

OK,ok...čemu ljutnja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koliko grafičkih??

covjke je dobro pitanje postavio

pogledaj im radne taktove i hladnjake...

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koliko grafičkih??

Pa čovjek je ušao u nešto novo. Ni vi kao ni ja niste znali. Šta vama ne bi bilo čudno da uđete u trgovinu i da želite kupi bmw x5. a oni vam kažu ćete petete x5, rasusae x5, mufard x5 ili zeodeg x5??

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko grafičkih??

Bacio sam oko na Vemil-ovu stranicu. Gigabyte-ova 4670 jedina ima 2 godine garancije, tako da bi ja nju uzeo.

Eventualno mozes joj malo po netu pogledat kakve hladnjake imaju, ako ti je to vaznije.

Justice Is Lost Justice Is Raped Justice Is Gone

0 0 hvala 0
17 godina

A eto, ja bi bježo od PowerColora, nije mi se baš pokazo stabilan kad sam imo njihove kartice, za PEAK nemam pojma šta je, a sa Saphire karticama imam dobrih iskustava, a ni Gainward nije loš :)

17 godina
neaktivan
Koliko grafičkih??

Puno HVALA, ljudi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko grafičkih??

sve može. samo PEAK nemoj ;)

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koliko grafičkih??

ja bi se pouzdao u sapphire

0 0 hvala 0
17 godina
Koliko grafičkih??

Nemoj uzimat od Sapphire ak ima onaj posrani tanki plavi ili crveni hladnjak jer takvi ne valjaju i bucni su a graficke 4670 od Powercolor su itekako dobre a imaju puno bolji hladnjak tj ovakav sa fotke, ja imam 3650 od Powercolor s takvim hladnjakom i kratki opis glasi tihi i hladno a Powercolor 4670 graficka dolazi sa Samsungovom memorijom koja ide do 1000mhz!!!

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2008 21:11 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko grafičkih??

imas u hg-u najjeftiniju od club-a.. uzo mi ju frend pa znam ;)

Intel Q6600, Asus P5K Pro, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Dakle, moram priznati da sam vrlo zbunjen. Namjeravam kupiti ATI HD 4670 od 512mb u Vemilu. I sve je bilo ok do sada kada sam vidio da u vemilovom cjeniku imaju oko 5 istih grafičkih kartica!! Tj. vidio sam u ponudi: PEAK HD 4670, Gainward HD 4670, Powercolor HD 4670, Saphaire (EDIT: Sapphire) HD 4670!! Kako to i čemu to?? Razlike u cijeni među njima nisu velike, desetak kuna. Ali kako da sada odaberem najbolju među njima?? Molim vas za pomoć.

to su nvidijini/atijevi partneri koji proizvode njihove grafičke kartice.

tj. te tvrtke kupe kartice od atija/nvidije pa im mijenjaju hladnjake, na hladnjake stavljaju naljepnice sa svojim logom, povećavaju joj taktove memorije (drugim riječima=overclockiraju), dodaju opremu (adaptere, konvertere za napajanja) i pakiraju u svoje kutije i onda ih plasiraju na tržište

ati partneri: Sapphire, Gainward, Asus, Club 3D, PowerColor, PEAK, Force 3D, Gigabyte, GeCube, Visiontek itd.
nVidia partneri: Asus, Gigabyte, Leadtek, Twintech, XpertVision, Zotac, Club 3D itd.
Hello World!
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
nVidia partneri: Asus, Gigabyte, Leadtek, Twintech, XpertVision, Zotac, Club 3D itd.
  nekad bio  Belji se
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice