Dakle, moram priznati da sam vrlo zbunjen. Namjeravam kupiti ATI HD 4670 od 512mb u Vemilu. I sve je bilo ok do sada kada sam vidio da u vemilovom cjeniku imaju oko 5 istih grafičkih kartica!! Tj. vidio sam u ponudi: PEAK HD 4670, Gainward HD 4670, Powercolor HD 4670, Saphaire HD 4670!! Kako to i čemu to?? Razlike u cijeni među njima nisu velike, desetak kuna. Ali kako da sada odaberem najbolju među njima?? Molim vas za pomoć.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledaj ako koja ima vise garancije i/ili neki bolji hladnjak. Inace ti je svejedno koju.
Svašta. Nisam znao da su moguće takve 'gluposti'. Samo stvaraju pomutnju.
Različite tvrtke.
Svašta. Nisam znao da su moguće takve 'gluposti'. Samo stvaraju pomutnju.
OK,ok...čemu ljutnja?
covjke je dobro pitanje postavio
pogledaj im radne taktove i hladnjake...
Pa čovjek je ušao u nešto novo. Ni vi kao ni ja niste znali. Šta vama ne bi bilo čudno da uđete u trgovinu i da želite kupi bmw x5. a oni vam kažu ćete petete x5, rasusae x5, mufard x5 ili zeodeg x5??
Bacio sam oko na Vemil-ovu stranicu. Gigabyte-ova 4670 jedina ima 2 godine garancije, tako da bi ja nju uzeo.
Eventualno mozes joj malo po netu pogledat kakve hladnjake imaju, ako ti je to vaznije.
A eto, ja bi bježo od PowerColora, nije mi se baš pokazo stabilan kad sam imo njihove kartice, za PEAK nemam pojma šta je, a sa Saphire karticama imam dobrih iskustava, a ni Gainward nije loš :)
Puno HVALA, ljudi!
sve može. samo PEAK nemoj ;)
ja bi se pouzdao u sapphire
Nemoj uzimat od Sapphire ak ima onaj posrani tanki plavi ili crveni hladnjak jer takvi ne valjaju i bucni su a graficke 4670 od Powercolor su itekako dobre a imaju puno bolji hladnjak tj ovakav sa fotke, ja imam 3650 od Powercolor s takvim hladnjakom i kratki opis glasi tihi i hladno a Powercolor 4670 graficka dolazi sa Samsungovom memorijom koja ide do 1000mhz!!!
imas u hg-u najjeftiniju od club-a.. uzo mi ju frend pa znam ;)
Dakle, moram priznati da sam vrlo zbunjen. Namjeravam kupiti ATI HD 4670 od 512mb u Vemilu. I sve je bilo ok do sada kada sam vidio da u vemilovom cjeniku imaju oko 5 istih grafičkih kartica!! Tj. vidio sam u ponudi: PEAK HD 4670, Gainward HD 4670, Powercolor HD 4670, Saphaire (EDIT: Sapphire) HD 4670!! Kako to i čemu to?? Razlike u cijeni među njima nisu velike, desetak kuna. Ali kako da sada odaberem najbolju među njima?? Molim vas za pomoć.