Pozdrav.Zanima me koja bi od ove tri grafe bila najbolja za mene u odnosu na to kakvu konfu imam ATI RADEON HD4850,ATI RADEON HD4870 ili BFG Nvidia geforce 9800gtx+ OC.HVALA.Slobodno recite i još neku koja bi bila dobra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako imaš koju tisućicu viška uzmi ovu *Gainward Radeon HD4870, 512MB DDR5, PCI-E, TV-out, dual DVI a ako hoćeš uštedjeti onda preporučujem ovu (razlike nisu astronomske) *Gainward Radeon HD4850, 512MB DDR3, PCI-E, TV-out, dual DVI
koju plocu imas?
ako imas nvidia chipset uzmi si geforce ako imas intelov ili amdov uzmi atijevku.
ma nije lova problem nega samo da ju procesor može dobro iskoristit a ne da bude overkill
Kad ti nije lova problem zašto onda ne uzmeš 4870X2?
kad moj procesor ne bi mogao iskoristit ni 20% te grafe
odi ti lijepo na geforce posto ti je takva ploca i gotova stvar. kakav ati.
Znači da uzmem Nvidia geforce 9800gtx+ OC ili ima još neka dobra
Zavisi koliki monitor imas..mislim da ti procesor nece biti usko grlo ni za jednu od tih grafa..ako imas 22'', uzmi si HD4870...ako uzmes hd4850 isto neces pogrijesiti, jedino mislim da s HD4870 neces duze vremena morati mijenjati grafu..eto toliko od mene
Ak mozes stisni do GTX260. A ak ne, ipak mislim da je HD4870 bolji izbor od 9800+.
ja bi uzeo tu na tvojem mjestu. a sad mislim da je hd4870 nesto jaca al i skuplja.
btw. mislim da bi nvidia chipset ovaj sta ima 3 (trojka) radio probleme sa aticama
I mislio sam uzet GTX260 ali neznam dali bi ju moj proc dobro iskoristi i dali imam dovoljno jako napajanje
btw. mislim da bi nvidia chipset ovaj sta ima 3 (trojka) radio probleme sa aticama
Nece bit nikakvih "konflikata" izmedu radeonke i nvidia chipseta!!!
Ja sam imao nforce 2 sa x1650 pro i imao sam asus M2N sa hd4870 i sve je ok radilo.
Ja bih uzeo hd4850(1200kn) ili 8800GTS(u hgspotu oko 5-6modela svi kostaju 999kn) vise od tog ti netreba tj. overkill, jedino ak nemislis uzimat jaci cpu?
Imas i 8800GTX za 999kn u hgspot-u