Koju grafu uzeti?

poruka: 11
|
čitano: 1.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koju grafu uzeti?

Neznam koju grafu da uzmem,a da bih s njom mogao igrati MW2,AC2 i te ostale igre koje ce uskoro izac.Sadasnja konfa mi je Proc:AMD Athlon 64 Dual Core 4200+,grafa:Sapphire HD 2600 Pro,2 gb rama,maticna je Asrock ALive nf6g-vsta,a napajanje KY-400ATX P4.PA ako neko zna koju bi grafu mogao uzeti neka kaze.

0 0 hvala 0
17 godina
Koju grafu uzeti?

ATI Radeon HD 4670 ti je najbolji izbor. Eventualno možda HD 4770.

No nisi rekao koliko novaca imaš na raspolaganju (jer za jaču grafu od ovih što sam anveo treba ti i jače napajanje, a i više ram tinebi smetalo...).

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
RE: Koju grafu uzeti?
Inferno545 kaže...

Neznam koju grafu da uzmem,a da bih s njom mogao igrati MW2,AC2 i te ostale igre koje ce uskoro izac.Sadasnja konfa mi je Proc:AMD Athlon 64 Dual Core 4200+,grafa:Sapphire HD 2600 Pro,2 gb rama,maticna je Asrock ALive nf6g-vsta,a napajanje KY-400ATX P4.PA ako neko zna koju bi grafu mogao uzeti neka kaze.

HD4670 je za tebe definitivno..Takvo sam ja napajanje imao al sam vidio da bratic isto ima tavko al od MS-a a ja sam od frontiera imao pa nisam imao dodatne pinove za grafu pa sam morao tu uzet...HD4670 ne trosi puno i trebao bi clockat proc da ti ju iskoristi full a i vise rama nebi skodilo

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
15 godina
neaktivan
Koju grafu uzeti?

Koliko bi s tom grafom imao fpsa npr. u crysisu? Znaci nemogu uzet 48xx grafe?

0 0 hvala 0
17 godina
Inferno545 kaže...

Koliko bi s tom grafom imao fpsa npr. u crysisu? Znaci nemogu uzet 48xx grafe?

U Crysisi sa recimo Medium postavkama i 14x AF na 1280x1024 nekih 40 FPS.

http://www.guru3d.com/article/ati-radeon-hd-4670-review/9

Možeš ti uzeti i jaču grafu no:

1. Kočit će ti ju procesor (nećeš imati bolje performanse).

2. Napajanje ti je nedovoljno za išta jače od HD 4770 ili Geforce 9600GT.

3. Vjerojatno ne igraš na rezi večoj od 1280x1024 pa ti jače ni ne treba...

15 godina
neaktivan
Koju grafu uzeti?

Samo neznam koji model da uzmem. Ima 4670 od 512 Gddr3 i ima model od 1gb ddr3.Pa neznam koji da uzmem ako budem uzeo tu grafu.

0 0 hvala 0
16 godina

Uzmi jeftiniju.

16 godina
neaktivan
Koju grafu uzeti?

Uzmi jeftiniju ili onu s boljim hladnjakom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koju grafu uzeti?

Uzmi

ATI 4770 ili 4850 ili GF9600GT 9800+

+

jaci proc ti svakako treba

= AMD 7750 ili 7850

ako ti paše AM3 onda athlon II 240 pa nadalje.

Svakako gledaj proc koji ti moze iskoristit grafu s tim da je optimalo uzet malo jaču grafu jer više dobivaš za uloženo-dobieno nego kod procesora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 19:53 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koju grafu uzeti?

Više memorije je bolje na višim rezolucijama. Do FullHD dostatno je i 512MB.

No 4670 nema snage za vrtiti igre na visokim detaljima na rezolucijama pri kojima bi koristilo 1 GB v-ram tako da to pada u vodu.

Dakle gledaj da te izađe što jeftinije ili gledaj duljinu jamstva (neki daju godinu, neki godinu i po, a neki čak i dvije godine).

Hlađenje na nijednoj nije glasno i sva dobro hlade (ta grafa se ni ne grije nešto puno niti puno troši).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju grafu uzeti?

Znaci da bi kupio neku bolju grafu kao sto je 4850 trebam kupit novi proc i novo napajanje a tolko para nebi bas trosio.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice